Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snad stereotyp neprijde moc brzo.
  • GlaDOS
    Kdo si tu pamatuje Fuel? Tyhle hry jsou si ambicemi až příliš podobné a mám obavu, že dopadnou stejně.
  • ucho
    Tolik hodin po zveřejnění má tenhle článek pořád nesmyslný název?
    • Prestan zase srackovat, vzyt moc dobre vis co tam je napsany. Ja nevim co porad lidi nuti poukazovat na cizi chyby. Jak nekdo udela chybu hned kolem zacne poskakovat padesat kremilku a vochomurku a ukazovat prstickem a vykrikovat. Ja si vsiml, ja byt chytry, vy byt hloupi..blablblabla

Oni si to opravej, a kdyz ne svet kvuli jednomu O navic nespadne..
      • Chtěl jsi říct asi "vy byt hloupy." Musíš tam dát tvrdé y.
        • Vis houby jak mluvi kremilek a vochomurka, negramote:)
          • Je jedno jak mluví, píšou ale česky. Čeština má pravidla. Táhni do školy a začni se místo hraní her učit.
            • Kde to žiješ :D Ty budeš nějaká postavička z čítanek viď
  • Porad lepsi hype na tohle nez na dalsi dil Assassin Creeda (nebo jakoukoliv hru od UBI), to uz je skutecne otravne. Tahla hra ma aspon urcitou originalitu a napad, a lidi co ji delali potily krev aby to vubec udelali, tak me v tomhle pripade hype vubec neirituje, jestli to bude dobra hra nebo ne, se teprve ukaze.
    • Jo a jeste bych rad dodal. vetsina hracu nevi co si o te hre myslet, pozoruju to i tady, a neni divu, nikdy podobnou hru nehrali, protoze NMS je zrejme prvni hra ktera nabizi to co nabizi v pomerne moderni grafice ( ne Elite to zatim nenabizi, obydlene planety nema). Starsi dily Elite mlicnaci nehrali, hradcore simulatory jako Evochron neznaji, tak se marne snazi neceho chytit a nemaji moc ceho, pro plno lidi krok do neznama..proto ty rozporuplne realce, strach z neznama..lol:)
      • ty si celkem jiste panic :D
        • diky, tohle mi asi 30 let uz nikdo nerekl..naposled nekdy v patnacti..hned se citim mladsi:)
          • Wow fakt je ti 45? Jestli jo tak musim rict ze uroven komunikace mas opravdu jako clovek mnohem mladsi! No je krasny ze v takovym veku dokazes vystupovat jako pubertak aniz by to nekdo poznal.
      • hradcore...eh..hardcore :)
  • Řeči o hype kolem NMS jsou jen blbý kecy. Pojďme se podívat na fakta - statistiky přímo z games, hry vybrány zcela náhodně, co mě v tu chvíli napadlo:

No Man's Sky - články 29, videa 17, obrázky 23 - těsně před vydáním
    Star Citizen - články 55, videa 30, obrázky 17 - vydání je ještě daleko
    Elite Dangerous - články 70, videa 40, obrázky 115 + další články mimo hl. kategorii Elite Dangerous
    Battlefield 3 - články 166, videa 44, obrázky 279
    Zaklínač 3 - články 143, videa 57, obrázky 188
    Skyrim - články 156, videa 32, obrázky 127 - nezapočítány články o DLC.

Čisla jsou jasná. Žádné hype se nekoná. Přestaňte plácat blbosti. Redakce jen čistě logicky informuje o hře, neboť se rychle blíží její vydání - mimochodem na PC bylo vydání o pár dnů odloženo.
    • mas to blbe
    • Takze, tiscali.games.cz nie je stred vesmiru a jedina stranka o hrach na svete.
      Za HYPE sa povazuje aj reklamna kampan ktora bombarduje informacie, ale stale odhali len malo.
      O NMS sa informuje dost vela a bombasticky - vela planet (u nas povedane: po k*kot), proceduralne generovany vesmir a pod. A pritom to v podstate nikto poriadne nehral a cenovka je 59€....
      Trailery maju minutu a pol a uz niekolko rokov ukazuju stale to iste. Pozeral som hodinovy gameplay na CGI a tiez som z toho nebol mudrejsi.
      Ako hovori Stevie Wonder... uvidime
      *2*
      • Sleduju hry hodně a nevidím to "hype" kolem NMS. Prostě nevidím. O hře se ví, což je dobře, ale stejně tak se dobře ví třeba o Star Citizen a jiných hrách.

Cenovka je, jaká je. Žádnou hru před vydáním nikdo nehrál (vyjma vývojářů atd.)...

A co chceš jako vidět? V call of duty taky vidíš jen střílení. Hra je o něčem a to ukazují. I když přiznávám, že nemuseli vždy hru prezentovat úplně správně. Šéf studia není zrovna talent v prezentaci.
  • Tak to mame stvrtu a poslednu jalovu hernu mechaniku... Ale paci sa mi, ze tato hra ma taky megahype uplne od sameho zaciatku, odkedy bola hra oznamena, bez toho, aby boli zname akekolvek podrobnosti. Tu vidno, ze v dnesnej dobe vyvijana hra absolutne nemusi byt kvalitna, dokonca ani nemusi byt poriadne jasne, o com hra bude, uplne staci, ked sa vie predat oveckam...

A stavim svoje najlepsie trencle, ze na PS4 to bude v predajnosti megahit *2*
    • Už kdysi dávno jsem snil o hře, kde by byl otevřený vesmír a já bych v něm mohl létat a přistávat na planetách. Možná nebudu jediný, koho tento koncept zaujal, tak proto ten hype. Navíc, vytvořili ho sami fanoušci, ne žádné megalomanské mediální masáže.
    • Jo, je to hype jako prase.
      Na druhou stranu hru vytváří lidé zapálení pro věc, malé studio, kteří svůj napad milují a tak doufám, že do toho dali celou duši.
      A když to tentokrát nevyjde, tak příští přehypovaná hra už bude určitě bomba :D
  • Takhle to dopadá, když je hlavní game designér na dovolené a hru vymyslí grafici a programátoři.

Když jsem tuhle "hru" viděl poprské tak mne osobně nejvíce vzala grafika a možnosti otevřeného vesmíru a hlavně .... vzlet lodě skrz atmosféru až do vesmíru. Tohle si vždycky přál asi každý fanda scifi vesmírných lítaček.
    Grafika a stylizace za mne taky supr. Připomíná mi to staré scifi komixy a staré scifi animáky typu "Legenda o Orinovi ", nebo "Oheň a led". Hned bych letěl zachraňovat blonďatou princeznu ze spárou nějakech zelených mužíků. :D
    Tak jak je tahle hra koncipována, tak se člověk párkrát proletí skrz atmosféru, mrkne na jednu zelenou, červenou a modrou planetu a pak to odinstaluje, páč zde nebude co k hraní.
    • To se právě neví, informací jako šafránu. Přál bych si aby ses velmi mýlil, mám ale stejné obavy jako ty.
      • Co se neví? Vyvrátím ti větu po větě, jestli chceš.

O hře je venku dost informací. Něco si samozřejmě chtějí nechat jako překvapení. Kdo ale hru sleduje - a nutno dodat, že redakce to moc není - ví toho až moc.
  • Veskoslav
    Furt čekám na fyzickou kopii na pc. U nových her nikdy nejdu do digitální distribuce (vyjímkou byl Zaklínač 3, kdy stál stejně jako fyzická kopie a tentokrát většina bonusů byla digitálně), protože jsou většinou o 15-30% dražší než krabička. Dávat 60 euro jenom proto, že Steam si bere 30% za zprostředkování, to se mi fakt nechce. A Collectorka na pc je jedna z nejdražších, co jsem kdy viděl. 340 euro
    • Distribuce zadnou fyzickou kopii nenabizi, myslim ze muzem byt radi ze to bude aspon digitalne, kdyz za tou hrou v pozadi stoji SONY. XBOX hraci maji smulu.
    • Kup na Gogu a nahraj si to na nosič sám, ne?
    • Stacilo napsat ze jsi socka
  • vyckaj casu ako zito klasu a pak se stezuj alebo chval *15* *15*
    • a dokdy ma cekat do alfy? do bety? do patche 0,1 do patche 1,0 do patche 5,1, do prvniho DLC do druheho? Do doby az to komunita opravy ??? No do kdy?
  • Jak už bylo řečeno, koncept ok ale celé to působí tak hrozně naivně, dětsky a omalovánkovitě, jak encyklopedie vesmíru pro předškolní děti, takhle to vypadá, že ani jednotlivé herní mechaniky nebudou mít moc hloubku, no zklamat mě to nemůže, jen překvapit
    • XorxoxTalarius
      Obdivuju tvoji trpelivost, mne osobne by vylozene rozlitilo vyhodit 60 Euro z okna
      • A tak je vyhodíš za nějakou jinou hru? Nebo jak?
        • XorxoxTalarius
          Nevyhodim, davam si pozor za co davam penize. Hry nepredobjednavam, ale kupuji az s odstupem casu kdy vim ze je to to co chci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit