Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani nepamatuju, kdy jsem byl nahypovanej na novou hru.
    Až se toho hypu bojím. Pár desítek hodin u toho určitě strávím, nové a nové objevování, zjišťování jak co funguje atd.
    Otázka zní, zda dostat se do středu vesmíru bude dostatečná motivace, zda bude dostatek obsahu, co dělat a nepřijde nuda. Nové a nové planety, fauna, flora, to je všechno fajn, ale to nevydrží dlouho, pokud to bude to jediné. A donekonečna těžit a prodávat mě taky dlouho bavit asi nebude. Říkají ale, že směrem ke středu vesmíru se to bude vyostřovat, planety budou divnější atd.
    No držím jím palce, tak či tak vytvořili parádní technologické dílo. Jaká bude ale jeho hratelnost, to se dozvíme až v srpnu. *4*
  • Mě by zajímalo, kdo ze Sony vymyslel, že ta hláška "Playstation" robotickým homo-pedofilním hlasem na konci každýho PS produktu, bude dobrej nápad...
    • Mne vzdy rozesmeje ten jejich slogan ze ps4 je pro hrace
      • nie je pre tvoju mater az ma na com varit zemaky z teska
    • Prej to vymyslela tvoje máma
      • hmmm, pěkný zvratek
      • 13 YO max
  • Koncept vypadá super, ale nějak si nedokážu představit, že to bude fungovat.
    • To je pravda, vypadá to super. Uvítal bych třeba mezi těmi planetami i nějakou ala Coruscant, třeba jen ruiny... takhle je to jen od outpostu k outpostu. Mám obavy z toho, že i když bude různorodost zaručena, herní princip bude stejný a po nějaké době začne nudit. Jestli tam budou nějaké události - třeba v galaxii / beru zpět a budu se těšit jako malej kluk. Stavění si nechám na Planet Nomads.
  • MARTASLJ19
    To bude teda nuda jak hov*do
    • NuDaSKY .
    • Určitě ne taková nuda, jako číst tvůj příspěvek
  • Tak to mame stvrtu a poslednu jalovu hernu mechaniku... Ale paci sa mi, ze tato hra ma taky megahype uplne od sameho zaciatku, odkedy bola hra oznamena, bez toho, aby boli zname akekolvek podrobnosti. Tu vidno, ze v dnesnej dobe vyvijana hra absolutne nemusi byt kvalitna, dokonca ani nemusi byt poriadne jasne, o com hra bude, uplne staci, ked sa vie predat oveckam...

A stavim svoje najlepsie trencle, ze na PS4 to bude v predajnosti megahit *2*
    • Už kdysi dávno jsem snil o hře, kde by byl otevřený vesmír a já bych v něm mohl létat a přistávat na planetách. Možná nebudu jediný, koho tento koncept zaujal, tak proto ten hype. Navíc, vytvořili ho sami fanoušci, ne žádné megalomanské mediální masáže.
    • Jo, je to hype jako prase.
      Na druhou stranu hru vytváří lidé zapálení pro věc, malé studio, kteří svůj napad milují a tak doufám, že do toho dali celou duši.
      A když to tentokrát nevyjde, tak příští přehypovaná hra už bude určitě bomba :D
  • Řeči o hype kolem NMS jsou jen blbý kecy. Pojďme se podívat na fakta - statistiky přímo z games, hry vybrány zcela náhodně, co mě v tu chvíli napadlo:

No Man's Sky - články 29, videa 17, obrázky 23 - těsně před vydáním
    Star Citizen - články 55, videa 30, obrázky 17 - vydání je ještě daleko
    Elite Dangerous - články 70, videa 40, obrázky 115 + další články mimo hl. kategorii Elite Dangerous
    Battlefield 3 - články 166, videa 44, obrázky 279
    Zaklínač 3 - články 143, videa 57, obrázky 188
    Skyrim - články 156, videa 32, obrázky 127 - nezapočítány články o DLC.

Čisla jsou jasná. Žádné hype se nekoná. Přestaňte plácat blbosti. Redakce jen čistě logicky informuje o hře, neboť se rychle blíží její vydání - mimochodem na PC bylo vydání o pár dnů odloženo.
    • mas to blbe
    • Takze, tiscali.games.cz nie je stred vesmiru a jedina stranka o hrach na svete.
      Za HYPE sa povazuje aj reklamna kampan ktora bombarduje informacie, ale stale odhali len malo.
      O NMS sa informuje dost vela a bombasticky - vela planet (u nas povedane: po k*kot), proceduralne generovany vesmir a pod. A pritom to v podstate nikto poriadne nehral a cenovka je 59€....
      Trailery maju minutu a pol a uz niekolko rokov ukazuju stale to iste. Pozeral som hodinovy gameplay na CGI a tiez som z toho nebol mudrejsi.
      Ako hovori Stevie Wonder... uvidime
      *2*
      • Sleduju hry hodně a nevidím to "hype" kolem NMS. Prostě nevidím. O hře se ví, což je dobře, ale stejně tak se dobře ví třeba o Star Citizen a jiných hrách.

Cenovka je, jaká je. Žádnou hru před vydáním nikdo nehrál (vyjma vývojářů atd.)...

A co chceš jako vidět? V call of duty taky vidíš jen střílení. Hra je o něčem a to ukazují. I když přiznávám, že nemuseli vždy hru prezentovat úplně správně. Šéf studia není zrovna talent v prezentaci.
  • Takhle to dopadá, když je hlavní game designér na dovolené a hru vymyslí grafici a programátoři.

Když jsem tuhle "hru" viděl poprské tak mne osobně nejvíce vzala grafika a možnosti otevřeného vesmíru a hlavně .... vzlet lodě skrz atmosféru až do vesmíru. Tohle si vždycky přál asi každý fanda scifi vesmírných lítaček.
    Grafika a stylizace za mne taky supr. Připomíná mi to staré scifi komixy a staré scifi animáky typu "Legenda o Orinovi ", nebo "Oheň a led". Hned bych letěl zachraňovat blonďatou princeznu ze spárou nějakech zelených mužíků. :D
    Tak jak je tahle hra koncipována, tak se člověk párkrát proletí skrz atmosféru, mrkne na jednu zelenou, červenou a modrou planetu a pak to odinstaluje, páč zde nebude co k hraní.
    • To se právě neví, informací jako šafránu. Přál bych si aby ses velmi mýlil, mám ale stejné obavy jako ty.
      • Co se neví? Vyvrátím ti větu po větě, jestli chceš.

O hře je venku dost informací. Něco si samozřejmě chtějí nechat jako překvapení. Kdo ale hru sleduje - a nutno dodat, že redakce to moc není - ví toho až moc.
  • Ja sa na to mega teším, to bude pohoda, pustiť nejaký seriál a s gamepadom a vystretými nohami objavovať kadejaké haluze... ale 59 eur? ... NOPE :D ...pekne si počkám na zľavy
    • Za co si dal teda 59 Euro?
    • tak cena je vzdy relevantni tomu kolik hodin v tom chces nechat... ja mam napriklad na steamu v prumeru cenu jedne odehrane hodiny na 10,24€, a ze bych v NMS nechal min jak 6 hodin nepredpokladam, takze za me je cena OK... *5*
      • XorxoxTalarius
        To ledacos vystluje *5*
      • Dost slabe. Ja to mam asi 2€/hod a to kupuju primo na steamu a mimo slev
        • Veskoslav
          Maxíčku, vždyť na Steamu máš 2 hry a ještě k tomu zdarma.
        • 2000 hodin na CSGO mi to trochu zkresluje. =/
        • S touhle hrou se muzes dostat pod prumer.
  • Jak už bylo řečeno, koncept ok ale celé to působí tak hrozně naivně, dětsky a omalovánkovitě, jak encyklopedie vesmíru pro předškolní děti, takhle to vypadá, že ani jednotlivé herní mechaniky nebudou mít moc hloubku, no zklamat mě to nemůže, jen překvapit
    • XorxoxTalarius
      Obdivuju tvoji trpelivost, mne osobne by vylozene rozlitilo vyhodit 60 Euro z okna
      • A tak je vyhodíš za nějakou jinou hru? Nebo jak?
        • XorxoxTalarius
          Nevyhodim, davam si pozor za co davam penize. Hry nepredobjednavam, ale kupuji az s odstupem casu kdy vim ze je to to co chci.
  • pokud neudelaji poradne nastroje na modovani a tvorbu obsahu(ktery nemaji sanci udelat, tak dobre jako komunita) pro hrace, tak mi hra pripada jako docela nudna.
    na kratsi chvili zabava, nez okoukame co je ruznorode a pak uz celkem nic moc.
    nejaka variace udalosti, ktere se mohou stat pri cestovani vesmirem a jsou prave vybirane z baliku( prubezne tvoreneho vyvojari i hraci), by byla velice zajimava vec na hodne dlouhou dobu.
    hra by pak mohla neustale nabizet moznost odhalit nove a nove zazitky.
    to bych pak nehledel ani na divne barvy a podobne veci
    • Nu, tvorbu obsahu maji celkem jednoduchou, vzhledem k tomu ze se jim tam naprosta vetsina generuje dle zadanych (variabilnich) parametru. Defakto se ti nepodari najit dve planety ktere budou totozne, vzdy na nich bude neco noveho co nikdo driv nevidel. Co by komunita mela vytvaret v tehle hre moc netusim...
      • ze zadne planety nebudou stejne, nezaruci ze budou dobre.
        generovane planety poskytuji prostor k hrani, to ano.
        ale uz jejich obsah bude vicemene nezajimavy po urcite dobre hrani.
        ale prochazeni planet/vesmiru v ramci predpripravenych eventu zabavi vic
        a pokud eventy by mohli vytvaret i hraci(systemove) mohlo by se porad neco noveho dit.
        moznosti jak toho vyuzit je mnoho. od eventu(pribehu) rizenych hraci ala neverwinter night po modifikace ala minecraft technicke/magicke mody.

protoze tohle urcite hra mit nebude, nema cenu rozebirat podrobneji *5*
      • Paulcz
        Z toho co ukázali všechno vypadá úplně stejně, jestli má dinosaurus 4 nebo 5 noh? No super :) Navíc to je umocněné barvami, navozuje to přílišnou jednotvárnost.
      • XorxoxTalarius
        Obsah, herni obsah. Pletes si vizual hry s hernim obsahem. To znamena s tim co ten hrac ma delat. Ono prijet na planetu, podivat se na ni, rict si hmm pekny a pak letet na dalsi a udelat to same nezni moc zabavne.
        • Právě. Přitom tenhle engine by měl tolik možností jak na něm postavit krásnou scifi hru. Místo nekonečně stejně generovaných mi radši dejte 10 větších planet, kde budu plnit nějaké úkoly, ala proleť přes nepřátelské území, a roztřílej nepřátelskou základu. Spoj se tady s těmito obchodníky. Kurňa vždyť už jsme to tady měli ve Freelancerovi..... stačilo jen okopírovat *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit