Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    Kdo si tu pamatuje Fuel? Tyhle hry jsou si ambicemi až příliš podobné a mám obavu, že dopadnou stejně.
  • To je snad jediná hra krerou mám úplně u zadní části těla.
    Nezajímavé, graficky děsné atd.
    • Taky jsi mi úplně u prd3le, tak ti to sem píšu, aby to všichni věděli, jo?
    • To jsme rádi, žes nám to sdělil, jinak bychom snad ani nespali.
    • Vysvetli to konzolistum
  • ucho
    Tolik hodin po zveřejnění má tenhle článek pořád nesmyslný název?
    • Prestan zase srackovat, vzyt moc dobre vis co tam je napsany. Ja nevim co porad lidi nuti poukazovat na cizi chyby. Jak nekdo udela chybu hned kolem zacne poskakovat padesat kremilku a vochomurku a ukazovat prstickem a vykrikovat. Ja si vsiml, ja byt chytry, vy byt hloupi..blablblabla

Oni si to opravej, a kdyz ne svet kvuli jednomu O navic nespadne..
      • Chtěl jsi říct asi "vy byt hloupy." Musíš tam dát tvrdé y.
        • Vis houby jak mluvi kremilek a vochomurka, negramote:)
          • Je jedno jak mluví, píšou ale česky. Čeština má pravidla. Táhni do školy a začni se místo hraní her učit.
            • Kde to žiješ :D Ty budeš nějaká postavička z čítanek viď
  • vyckaj casu ako zito klasu a pak se stezuj alebo chval *15* *15*
    • a dokdy ma cekat do alfy? do bety? do patche 0,1 do patche 1,0 do patche 5,1, do prvniho DLC do druheho? Do doby az to komunita opravy ??? No do kdy?
  • Veskoslav
    Furt čekám na fyzickou kopii na pc. U nových her nikdy nejdu do digitální distribuce (vyjímkou byl Zaklínač 3, kdy stál stejně jako fyzická kopie a tentokrát většina bonusů byla digitálně), protože jsou většinou o 15-30% dražší než krabička. Dávat 60 euro jenom proto, že Steam si bere 30% za zprostředkování, to se mi fakt nechce. A Collectorka na pc je jedna z nejdražších, co jsem kdy viděl. 340 euro
    • Distribuce zadnou fyzickou kopii nenabizi, myslim ze muzem byt radi ze to bude aspon digitalne, kdyz za tou hrou v pozadi stoji SONY. XBOX hraci maji smulu.
    • Kup na Gogu a nahraj si to na nosič sám, ne?
    • Stacilo napsat ze jsi socka
  • Snad stereotyp neprijde moc brzo.
  • Porad lepsi hype na tohle nez na dalsi dil Assassin Creeda (nebo jakoukoliv hru od UBI), to uz je skutecne otravne. Tahla hra ma aspon urcitou originalitu a napad, a lidi co ji delali potily krev aby to vubec udelali, tak me v tomhle pripade hype vubec neirituje, jestli to bude dobra hra nebo ne, se teprve ukaze.
    • Jo a jeste bych rad dodal. vetsina hracu nevi co si o te hre myslet, pozoruju to i tady, a neni divu, nikdy podobnou hru nehrali, protoze NMS je zrejme prvni hra ktera nabizi to co nabizi v pomerne moderni grafice ( ne Elite to zatim nenabizi, obydlene planety nema). Starsi dily Elite mlicnaci nehrali, hradcore simulatory jako Evochron neznaji, tak se marne snazi neceho chytit a nemaji moc ceho, pro plno lidi krok do neznama..proto ty rozporuplne realce, strach z neznama..lol:)
      • ty si celkem jiste panic :D
        • diky, tohle mi asi 30 let uz nikdo nerekl..naposled nekdy v patnacti..hned se citim mladsi:)
          • Wow fakt je ti 45? Jestli jo tak musim rict ze uroven komunikace mas opravdu jako clovek mnohem mladsi! No je krasny ze v takovym veku dokazes vystupovat jako pubertak aniz by to nekdo poznal.
      • hradcore...eh..hardcore :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit