Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Snad stereotyp neprijde moc brzo.
  • Kde to žiješ :D Ty budeš nějaká postavička z čítanek viď
  • XorxoxTalarius
    Nevyhodim, davam si pozor za co davam penize. Hry nepredobjednavam, ale kupuji az s odstupem casu kdy vim ze je to to co chci.
  • Wow fakt je ti 45? Jestli jo tak musim rict ze uroven komunikace mas opravdu jako clovek mnohem mladsi! No je krasny ze v takovym veku dokazes vystupovat jako pubertak aniz by to nekdo poznal.
  • Je jedno jak mluví, píšou ale česky. Čeština má pravidla. Táhni do školy a začni se místo hraní her učit.
  • GlaDOS
    Kdo si tu pamatuje Fuel? Tyhle hry jsou si ambicemi až příliš podobné a mám obavu, že dopadnou stejně.
  • Vis houby jak mluvi kremilek a vochomurka, negramote:)
  • Chtěl jsi říct asi "vy byt hloupy." Musíš tam dát tvrdé y.
  • Prestan zase srackovat, vzyt moc dobre vis co tam je napsany. Ja nevim co porad lidi nuti poukazovat na cizi chyby. Jak nekdo udela chybu hned kolem zacne poskakovat padesat kremilku a vochomurku a ukazovat prstickem a vykrikovat. Ja si vsiml, ja byt chytry, vy byt hloupi..blablblabla

Oni si to opravej, a kdyz ne svet kvuli jednomu O navic nespadne..
  • ucho
    Tolik hodin po zveřejnění má tenhle článek pořád nesmyslný název?
  • ze zadne planety nebudou stejne, nezaruci ze budou dobre.
    generovane planety poskytuji prostor k hrani, to ano.
    ale uz jejich obsah bude vicemene nezajimavy po urcite dobre hrani.
    ale prochazeni planet/vesmiru v ramci predpripravenych eventu zabavi vic
    a pokud eventy by mohli vytvaret i hraci(systemove) mohlo by se porad neco noveho dit.
    moznosti jak toho vyuzit je mnoho. od eventu(pribehu) rizenych hraci ala neverwinter night po modifikace ala minecraft technicke/magicke mody.

protoze tohle urcite hra mit nebude, nema cenu rozebirat podrobneji *5*
  • mas to blbe
  • Sleduju hry hodně a nevidím to "hype" kolem NMS. Prostě nevidím. O hře se ví, což je dobře, ale stejně tak se dobře ví třeba o Star Citizen a jiných hrách.

Cenovka je, jaká je. Žádnou hru před vydáním nikdo nehrál (vyjma vývojářů atd.)...

A co chceš jako vidět? V call of duty taky vidíš jen střílení. Hra je o něčem a to ukazují. I když přiznávám, že nemuseli vždy hru prezentovat úplně správně. Šéf studia není zrovna talent v prezentaci.
  • diky, tohle mi asi 30 let uz nikdo nerekl..naposled nekdy v patnacti..hned se citim mladsi:)
  • ty si celkem jiste panic :D
  • hradcore...eh..hardcore :)
  • Jo a jeste bych rad dodal. vetsina hracu nevi co si o te hre myslet, pozoruju to i tady, a neni divu, nikdy podobnou hru nehrali, protoze NMS je zrejme prvni hra ktera nabizi to co nabizi v pomerne moderni grafice ( ne Elite to zatim nenabizi, obydlene planety nema). Starsi dily Elite mlicnaci nehrali, hradcore simulatory jako Evochron neznaji, tak se marne snazi neceho chytit a nemaji moc ceho, pro plno lidi krok do neznama..proto ty rozporuplne realce, strach z neznama..lol:)
  • Distribuce zadnou fyzickou kopii nenabizi, myslim ze muzem byt radi ze to bude aspon digitalne, kdyz za tou hrou v pozadi stoji SONY. XBOX hraci maji smulu.
  • Porad lepsi hype na tohle nez na dalsi dil Assassin Creeda (nebo jakoukoliv hru od UBI), to uz je skutecne otravne. Tahla hra ma aspon urcitou originalitu a napad, a lidi co ji delali potily krev aby to vubec udelali, tak me v tomhle pripade hype vubec neirituje, jestli to bude dobra hra nebo ne, se teprve ukaze.
  • Takze, tiscali.games.cz nie je stred vesmiru a jedina stranka o hrach na svete.
    Za HYPE sa povazuje aj reklamna kampan ktora bombarduje informacie, ale stale odhali len malo.
    O NMS sa informuje dost vela a bombasticky - vela planet (u nas povedane: po k*kot), proceduralne generovany vesmir a pod. A pritom to v podstate nikto poriadne nehral a cenovka je 59€....
    Trailery maju minutu a pol a uz niekolko rokov ukazuju stale to iste. Pozeral som hodinovy gameplay na CGI a tiez som z toho nebol mudrejsi.
    Ako hovori Stevie Wonder... uvidime
    *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit