-
Mass Efect 4? :-) Mohli do toho ešte dat nejaký ten Mass Efect príbeh a bola by to špička, no čo už :-)
-
no kdybys to hrál dýl tak bys zjistil že si můžeš dokupovat do batohu sloty *3*
-
Citlivky..hrali jste nekde porty japonskejch her na PC? Tam obvykle quit neni zadnej, vetsinou se to resi alt+F4 :) Me nekdy ta ciste PC cast hracu prijde jak primadony co zijou v kyslikovym stanu:)
-
Test
-
Ta hra nemá hlavní menu... Jakmile to zapneš, tak tě to automaticky hodí do hry bez jakéhokoliv upozornění.
-
takze na hru sem se moc tesil, no ... hral jsem 10 hodin ,prvni ceho si vsimnete je obsah inventare.no vlastne zadny ani neni!! max.100 predmetu vcetne updatu zbrani suitu a lode.zbytek je odpad k prodeji i ten vsak nepresahne 100vku. a tohle se opakuje na 22 miliardach hvezdach...to je hruuuza hruzouci,budovy tak 10 donekonecna se opakujci meni jen barvu a trosicku styl.hruuuza ,obsah budov ??? jeden opicak rikajci skoro to same... pak dve udelatka co vas doplni... tot vse ??? nerikam ze je to hrozna hra,ale ten obsah je vsude stejny!!! nikde nic.nikde se nic nedeje. je to indie hra s peknou grafikou ale bez obsahu.trochu to zlepsuji kombinace veci ale to je tak maaalo.furt hraju ale je to bez obsahu absolutne, se stovkou veci tezko zaplnite vesmir necim rozdilnym... indie hra s cenou tak 10€ ,pridejte OBSAH proboha.....
-
Tak tomu k dokonalosti chybí už jen to, aby tě kliknutí na Options/Exit hodilo nejprve do hlavního menu místo rovnou na plochu *1*
-
Ne netrollí... fakt ta hra má exit game v options. A když na něco klikneš, tak to musíš podržet, dokud se ti nenačte takový kolečko. Někdy tedy, půlka tlačítek je klikacích a půlka nečítacích. Už jen z toho ovládání člověk pochybuje o psychickém stavu vývojového týmu.
-
Počkej, teď trollíš, ne? *1*
-
Až na to, že Frontier Developments a Cloud Imperium Games jsou taky indie vývojáři, Mě by třeba stačilo, kdyby v NMS byl aspoň nějaký flight model (aspoň na úroveň staré Terminal Velocity) a aby to mělo podporu hotasu
-
Me treba bavi elite, mam v tom nahrano cca 300hodin, tohle jsem skusil try before buy a po tom, co jsem opravil lod a "vzletnul" jsem to odinstaloval, totoze ten flight model je prisernej, raketa nejde vubec ovladat a nepodporuje to hotas
-
Ok díky zkusím to musí to nějak jít, přece nesmažu hru, že se nemám jak dostat zpět do lodě :-)
-
Ty jsem si právě zaplácnul checkpointem pod vodou.
-
Soundtrack se povedl, vic netreba dodavat!
-
Ještě jednou pro natvrdlé... Otázka zněla jestli takovému jednání zatleskáš a ne jestli koupíš.
-
To se mi už dlouho nestalo, abych musel googlit jak se hra vypíná (Quit Game je pod Options) a to že maj tlačítka v menu cooldown snad vymyslel nějakej cvok ne? *1*
-
Pro lidi co ji braní .. https://www.youtube.com/watch?v=A8P2CZg3sJQ
-
doporučuji nejdřiv zahrát pak držkovat ;-)
-
zrovna tak jako jsi nevidel aby bezne venku auta najizdeli do lidi.
-
Ja GTA s realitou nesrovnaval, to ty jsi ten co si mysli ze GTA mame venku za okny:)