-
a číslo je?
-
-
tvl. to vážně? Nejsi schopný si sjet na konec článku a přečíst aspoň jeden - poslední! -odstavec? Musíš vlézt do chatu, zeptat se a čekat na odpověď? Logika jak cyp.
-
Bez něj nepochopíš co rezence o hře říká? :-D (nemluvě o tom, že je. Dokonce v článku na který reaguješ)
-
-
Mě stačí vědět zda poskočilo či ne kvůli tomu nebudu číst celej článek. Kor o hře kde v inventáři ti jeden slot zabere chip, co se vejde do kapsy :D
-
-
Sedm, kdyby bylo. Máš to v závěru ;) .
-
-
viz výše
-
-
-
skusal som to pri vydani, skusal som to rok na to, skusal som to nedavno. nie. proste nie. nejak mi osobne ta hra nesedi a som rad ze som za to nevyhodil prachy.
-
Souhlasím. Koupil jsem až Next verzi v 50% slevě a víkend jsem unešeně poznaval mechaniky hry a světy kolem. Pak jsem začal přicházet na zoufale repetitivni mise a divnou akci. Teď jsem dostal svůj první kriznik, tak to zase chvíli bude bavit. Sedmicka je pro dnešní stav hry zcela adekvátní hodnocení.
-
No konečně! Díky za recenzi. Sám se chystám svoji "diváckou" napsat. :-) Jedna z nejlepších her, které jsem za posledních 25 let hrál kvete a zraje jak víno. A super je, že updatům pořád není konec.
-
-
Ano hra je super. Pro mě sice není to nejlepší co jsem hrál, ale to jí nijak v mých očích neshazuje. Vývojáři toho udělali hodně a pořád dělají. Ale bohužel lidi si nikdy neuvědomí, že to není studio o stovkách lidí, ale malé studio. Hra mě každopádně baví a těším se až zanedlouho spustí ty weekly mise s odměnami. A samozřejmě na další přicházející updaty nebo DLC, které tu hru rozvinou ještě dál.
-
Tak trochu drsný vtip pokud bereme každý update jako to co bylo třeba dodělat aby hra vůbec fungovala .
-