Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Siiim pane predsedo, kdyz uz nemuzete ten vas prehravac dotahnout do pouzitelnyho stavu, pripojte i odkaz na YT, at ho nemusim pokazde hledat, diky...
  • alladjex
    Nemůžu si pomoct, ale grafická stylizace mě prostě táhne ... asi sem děcko, které si rádo hraje. Ale jestli se tohle povede a bude to zábava, tak si myslím, že to bude opravdu dost velká zábava ;]]
  • Na No Man's Sky jsou hlavní barvy. Představte si to v tradiční barevné paletě, byla by z toho rázem obyčejná hra. Kouzlo téhle hry je v kombinaci barev.
    • Nebyla, protoze obycejne hry nemaji generatory svetu.
  • XorxoxTalarius
    Zajimalo by mne jestli behem behem toho proceduralniho generovani bude brana v potaz i casova osa planety, napriklad jestli vsechny planety budou bez forem inteligentniho zivota, nebo jestli clovek na nektere planete bude schopen narazit napriklad na rasu ktera by byla ve stredoveku, pripadne rasu ktera by byla znacne technologicky na vyssi.
    Rozhodne by to byl velmi dobry prvek.
    NOTE:
    A nez mne ukamenujete, tak si dokazu zive predstavit jaka by to byla piplacka to tam zakomponovat a kolik by to stalo cloveko hodin. Ale proste bez toho ten vesmir bude takovy ... chudy
    • vsak to muzou casem pridat. Nemyslim si ze s vydanim vyvoj hry jen tak skonci.
      • XorxoxTalarius
        Jenomze casem uz muze pro tu hru byt velmi pozde
        • Muze, nemusi. Jak jsem jiz rikal drive, Hello Games si vzali velky sousto :)
  • ringmancz
    ještě jedno nový video, kde ukazují 5 různých planet: https://www.youtube.com/watch?v=ytPJWfrsU0g

a pro XorxoxTalarius, jedna z nich je zrovna bez zvířat
  • Jak už zde bylo zmíněno co se týče osídlenosti planet, tak opravdu pevně doufám, že ne na každé planetě nebude něco živého. Já chápu, že vesmír je relativně nekonečný a tak světů kde existuje život jsou miliardy, ale sorry určitě ne na každé planetě která následuje. Co je to pak za průzkum? Ano zkoumat jeskynní systém, obrovské rozlehlé pouště kde kdysi mohla být civilizace atp, tak super. Ale objevovat světy jen jinak vypadající a kde pořád něco chodí či létá? To by mě nebavilo teda. Když už průzkum, tak ať pořádný. Co na tom, že to někoho nebaví *1*
  • Vesmír má asi úchylku na červený stromy.
    • Nahodou na nekterejch planetach jsou skoro ty samy stromy zeleny!
  • Nechapem, ze sa stale vytahuje ten CG launch trailer k Elite:)
    Pri CG traileroch treba mat vzdy trochu nadhlad, ze to je len taky prehlad/suhrn veci co sa bude dat v hre robit. Kazdy CG trailer je tak stavany, ale netusim preco zrovna Elite si to cele tak vyzrala?:)

Toto vyzera, ze je to gameplay footage a tie suboje vyzeraju uplne ok...
    jedina vec je, ze ci sa hraci vobec stretnu niekedy :).
    • Protoze ten trailer, to nebylo prikrasleni obsahu hry, to bylo vyslovene lhani o tom, jaka hra je...
  • Lukyz
    0:46 - LV426 *1* Myslím tím planetoid z Vetřelců, ne místního uživatele *1*
  • Vypadá to jak omalovánky pro děcka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit