Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dobry
    trantilion planet a vsude jsou jeleni a stejny ryby
    • A navic jsouv sechny planety plus minus kulaty.
  • MARTASLJ19
    Už od samotného oznámenia na mňa táto hra pôsobí ako sakramenstská nuda.
  • Fuj to je hnus... tohle mohli dat jako DLC k WOWku.
  • pomalu aby to přejmenovali na No Straight Man´s Sky
  • práve pre tú grafickú štylizáciu to nebude velmi úspešné čo sa do počtu predaných kusov týka..príliš vyhranený okruch fanúšikov ..aj pre mna je to príliš farebné-a také pokémonské *13* ...pripúštam -môže to byť dobrá hra ale mna obíde oblúkom.:)
  • TheGGG
    No nevím, i když bude každá planeta úplně jiná, bude tam jiná fauna a flóra a počasí a ve sluneční soustavě budou vždy jinak rozházeny planety a hvězdy atd. stejně to bude asi po 10 hodinách nuda a těch prvních 10 hodin taky nebude nějaký nás*r. Přeci jen, koho baví jen holý průzkum? To můžu zadávat random stránky na google a mám průzkum taky. Snad tam bude taky nějaká ta akce.
    • Neuvažoval jsi někdy o ambulantní léčbě?
    • jdi hledat chlupy na brade to bude taky pruzkum.
  • Spejs
    Otázky od niekoho kto nesleduje vývoj hry: Jedná sa o MMO alebo single a je nejaký predpokladaný dátum vydania a približná cena (alebo poplatky)?

Vďaka za odpoveď, videa vyzerajú lákavo. Síce mám tiež pochybnosti o dlhodobej zábavnosti ale rád by som sa o tom presvedčil na vlastných skúsenostiach. *3*
    • Nieje este vsetko uplne zname ale +- co som sa letmo dozvedel z videi/redditu:

Ide o MMO s dorazom na single player hranie. Spawnes sa na nahodnej planete v galaxii a snazis sa prezit/objavovat/craftit/levelovat. Nieco potazis, postavis lod a skaces z planety na planetu. Na NPC staniciach predavas co si natazil a kupujes vylepsenia/skiny na lod/seba/zbran. Vraj v hre nebude ziaden chat no bude sa dat stretnut s hracmi. Nevie sa ci sa budu dat robit party/guildy. Cim blizsie k stredu galaxie tym budu na planetach vzacnejsie materialy, tazsie monstra a nehostinnejsie planety (teplota, radiacia apod). Zatial jediny ciastocne znamy FINISH hry je dostat sa do stredu galaxie. Doraz kladu na RNG (nahodnu/proceduralnu) generaciu takmer vsetkeho v hre. Je mozne ze hra sa bude dat hrat v akoby single player mode no s nutnostou pripojenia, budes vo svete sam no udaje o planetach/ceny na staniciach/objavy sa budu synchronizovat s online svetom.

Datum vydania este neexistuje, koluje o tom halda vtipov a meme-ov. Cena ani platobny model nebol taktiez zverejneny, ludia tipuju ze to bude buy to play a cenu odhaduju medzi 30-50€. Aj ked to vyzera zaujimavo a developer spolupracuje so Sony, stale to je len Indie hra takze ludia ocakavaju nizsiu cenu.

Vela z informacii su len dohady nadsencov takze radsej ocakavat menej ako viac :)
      • Spejs
        Super, veľmi ďakujem.. budem to už viac sledovať.
        Mohla by to byť dobrá zmena keď bude mať človek chuť odpočinúť si od Star Citizenu. *4*
  • No Man > star nikdynevyjde citizen
    • chybi ti tam ,,na konzolich,,
      • del0
        Lol, so true a zároveň důvod jeho hate na SC. *15*
    • to je jako srovnávat plastové autíčko z Kindrvajíčka se závodním vozem Formule 1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit