Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
    • Tak oni z toho budou mit mozna nejake plus k prestiznosti, a mozna to bude mit vliv na prisun inzerentu coz je vice penez pro majitele :) a mozna muze i vice investovat do webu pak
      • sleepless
        Presne tak to je: vice inzerentu = vice penez na obsah a nove funkce webu
        • a více reklam,,,
  • hele co je tohle za novinku ?

,,Do této diskuse nelze psát anonymně......,,
    • blixa
      Tuhle "funkci" zapiname jen u nekterejch clanku, napr u diskuse pod replayem.. Chvilku nam to blblo, takze jestli jsi to videl i nekde jinde, byl to pravradepodobne bug, a ted uz by to melo byt opravene..
  • Odhlasovano...
  • dal bych hlas nebejt těch reklam......
    • Amylee.Anderson
      Prosimtě a co máš za prohlížeč, že si nemužeš zajistit, aby se ti neukazovaly?
      • Ie
    • Ethy
      Tak přispěj každej měsíc 100,- a reklamy nebudou, hňupe...
      • z dětma a ještě ktomu drze blbejma se nebavím.Vrať se do školky...
        • Takovejch hrubek... Ne že bych měl potřebu hrát si na pana učitele, ale s tím návratem do školky jsi to fakt těžce nevychytal *1*
  • S radostí odhlasováno. Games je nejlepší český web o hrách, tak si laskavě vyndejte prst ze zadku a hlasujte.
  • Proč bych měl nominovat web, který je horší než za Jaydeeho? Vždyt z toho poláček udělal zase další Level - tzn. různá "zamyšlení", pseudohumanistické a pseudointelektuální výlevy na úrovni absolventa FHS, off topic témata, atd atd.
    • USER47
      Jo, pokud tě víc zajímaj doslovný překlady novinek z IGN/Gamespotu, který si můžeš přečíst na každým jiným webu, tak se ti to tu úplně líbit nemusí. Mně zrovna články, u kterejch musí autor trochu přemejšlet co píše, nijak nevaděj.
    • Horší než za JD? Hochu, kdyby tady byl JD, tak tvůj příspěvek je dávno smazanej a máš permaBAN na IP......
  • Je to tam *4* Články tu čtu rád, protože za to stojí a redakce reaguje na podněty uživatelů. A ještě jednou musím poděkovat (už jsem to dělal v tech. připomínkách) - prosil jsem o přidání číselnejch odkazů na spodek titulní stránky, do týdne to tam bylo. Super *3*
  • Az nebudu muset u kazde novinky kliknout na odkaz "cely clanek" kde je ve finale jen jeden odstavec navic, tak vam dam hlas. Zatim ovsem ne.
    • ales.smutny
      Bohužel, on se i jeden odstavec projeví. Když by to pak bylo u všech článků, budeme mít místo hlavní stránky tapetu...
      • Ocelot23
        Jediné co mi na webu nevyhovuje je, že když si chci přečíst všechny komentáře/dát komentář tak to není přímo pod článkem, ale musim se tam prokliknout což je podle mě zbytečné a dávno překonané...
        • ucho
          zajímalo by mě, jak to myslíš. co se musí prokliknout? já se na komentáře dostávám jedním klikem přímo z hlavní stránky, ani člověk nemusí lézt přes článek (a jak je ve článku "zobrazit všechny komentáře", tak na to nikdy neklikám)
          nějak si nedokážu představit jednodušší způsob čtení komentářů, než je jedno kliknutí myši.
      • Jasne, chapu, to bylo jen takove rypnuti. Kazdopadne zahlasuju, protoze je tenhle web co se her tyce asi fakt nejlepsi. Good luck do budoucna.
  • Já tomu nerozumím. Proč mám Games.cz nominovat, když se můžou nominovat sami? Nebo potřebují k nominaci určitej počet hlasů? Nebo jak je to?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit