Přejít na výpis diskuzí
Nominujte Games.cz v anketě Křišťálová lupa
25.8.2012 | Redakce Games.cz
72 příspěvků
-
Ano, přehlížíš. Dobrou noc. *4*
-
Tim osobnom udajem myslis bezcenou ucelove zalozenou emailovou adresu pro takoveto verejne ucely nebo jeste neco jineho co prehlizim?
-
Vzdyt je to polofunkcni web, kteremu poradne nefunguji ani diskuse, screenshoty a videa. Tedy takovy ten zakladni interaktivni obsah. A to nemluvim o obsahove strance.
-
Posílej si svoje osobní údaje třeba Spolku přátel bytových zlodějů, mně je to jedno. *4* Je každého věc, jak se stará o své osobní údaje, a jestli mu vadí jejich šíření, nebo ne. Mně obecně vadí. Toť asi tak vše, co se na margo toho problému dá říct, jejdásku.
-
Vidis ja mam a navic nevidim problem v tom to zaskrtnuti jednoduse zrusit. Hledas problem tam kde neni.
-
urcite ne,posledni dobou me prijde eurogamer lepsi,diskuze radsi ani komentovat nebudu
-
Hehehe, co nominovat na Lupu Eurogamer? Ja bych jim tu ostudu udelal! ;D
-
Díky za radu, ale zařídím se podle svého. Zdar! *4*
-
Dworkin: V prvni rade ti dekuju za neagresivni odpoved. A v te druhe ti poradim, aby ses na tuhle paranoiu vykalel. Stejne jako ja. Have a nice day.
-
A za co jako? za to že se videa níčítaj tyden? leda kulový
-
Jak jste vyplnily Drdu teda? Já jsem pro,aby se to vyplnilo jako Karel Drda a prosil bych co nejvíc lidí,ať je sranda *1* *1*
-
Ne, nemyslím, a z mého příspěvku to ani nevyplývá. *4*
-
Ty si myslis,ze registraci na Tiscali Games ses neupsal ke spamu do tvy posty?? Ty BLÁHOVEJ
-
Ale JD nemusis se tak ztrapnovat :D
-
Podpořeno. Líbí se mi, jak web děláte - recenze, aktuality, fightclub... Jste myslím vážně dobří. Ten přehrávač byste ale upravit mohli - osobně bych rád YT, abych mohl rovnou downloadovat.
Díky za vaší práci. -
což nás doufám nebylo málo *1* já tam ale napsal Vojtíšek, tak nevím :/ *1*
-
Drda nominován na osobnost roku!!! *1* *1*
-
To si děláte legraci ne? Za ty průjmy co tady píšete? Za to si zasloužíte maximálně tak anti-cenu (na což jsem vás taky nominoval).
-
Jasně že podpořím, máto to tu hezčí než na idnes, které stále vyhrává jak se zdá... (ty jejich zaujaté články nesnáším) :)
-
Nemám mail na spamy a pokud se dá hlasovat víckrát jen proto, že má člověk víc e-mailových adres, tak je celá anketa na dvě věci. *4* Hlavně jde ale o drzost, se kterou mi nutí spam.