Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dilinja
    anticena romea.cz *1* *1* *1*
  • tomas.nechanicky
    A za co jako? za to že se videa níčítaj tyden? leda kulový
  • www.games.cz ? www.games.tiscali.cz ?

hmm.. zřejmě jeden web, ale dvě různé domény. Jak se počítají hlasy na kristalova.lupa.cz?

a) jako dva weby: games.cz ... x hlasů, games.tiscali.cz ... y hlasů
    b) games.cz se přesměruje na games.tiscali.cz, tzn. games.tiscali.cz ... x + y hlasů
    c) kdosi v pozadí řekne games.tiscali.cz ... z hlasů
    • bezpochyby C *THUMBS UP*
  • Ještě, že není nutné vyplnit všechny kategorie. Tolik českých webů snad ani neznám.
  • Podpořeno. Líbí se mi, jak web děláte - recenze, aktuality, fightclub... Jste myslím vážně dobří. Ten přehrávač byste ale upravit mohli - osobně bych rád YT, abych mohl rovnou downloadovat.
    Díky za vaší práci.
  • Jasně že podpořím, máto to tu hezčí než na idnes, které stále vyhrává jak se zdá... (ty jejich zaujaté články nesnáším) :)
  • Drda nominován na osobnost roku!!! *1* *1*
    • což nás doufám nebylo málo *1* já tam ale napsal Vojtíšek, tak nevím :/ *1*
      • Jak jste vyplnily Drdu teda? Já jsem pro,aby se to vyplnilo jako Karel Drda a prosil bych co nejvíc lidí,ať je sranda *1* *1*
        • Taktéž jsem vyplnil jako "Karel Drda"... *3*
  • Jako nejlepsi cesky herni web si takovou podporu zaslouzite, ja vas podporim.
  • ... ale jo .. proč ne.
  • Dworkin: V prvni rade ti dekuju za neagresivni odpoved. A v te druhe ti poradim, aby ses na tuhle paranoiu vykalel. Stejne jako ja. Have a nice day.
    • Díky za radu, ale zařídím se podle svého. Zdar! *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit