Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cosi
    Je zajímavé, že v edicích nevychází Gothic 4, asi vědí proč...
    • Amylee.Anderson
      Já bych tam nedala ani G3 *11*
      • ty si ženská ty tomu nerozumíš
    • Asi proto, že Gothic 4 není! Arcania není Gothic! Už si to lidi konečně uvědomte! Je to Arcania Gothic Tales... S Gothicem to má společný jen svět a pár postav.
      • Cosi
        Logo na dvd je Arcania: Gothic 4. Tak jakýpak copak nemá společnýho.
      • Ano pár postav... Hlavního hrdinu, Diega, Miltena, Lord Hagena, Gorna, Lestera, Mágy vody.... je tam překopírovaný celý minulý G
        • hlavního hrdinu ??
          • ajo jako Robharta III. , ale ty postavy sou tak jediný
    • Protože G4 nedělala Piranha B. ale nějaká cikánská (rozuměj indická) firma?
      • G4 delali Spellbound a to je nemecke studio. Pletes si to s datadiskem ke trojce, Forsaken Gods. Ten delali Indove. Pokud chces nekoho kritizovat, nejdriv se spravne informuj. *3*
    • ...ano, ví Arcania je tak jiná, že si zaslouží vlastní speciální edici. Byť ta sběratelka z UK je taky paráda. Každopádně Arcania mě baví jako všechny předchozí Gothicy, v tom jsou všechny hry jedna velká rodina. *4*
      • Malleth
        Arcania je odpad a s Gothicama nemá nic společnýho
  • owny
    Pro mě určitě jedna z nejlepších herních sériií vůbec s nesmírně oddanou fanouškovskou základnou. Škoda, že toto jméno hyzdí Ar*ania.
    • Arcania je super a nic nehyzdí. Doufám, že Spellbound někdy udělá další podobné RPG.
  • Chtěl bych nový Gothic s bezejmenným hrdinou klidně na tom starém enginu. *13*
  • Pro školník Willy řekni včem je arcania super takovej humus něměli ani vydávat po 60min. mi tadle hra šla okamžitě z počítače to s gothicem nemá vubec nic společného dokonce i datadisk k 3ce u něj jsem se musel i nutit abych to dohrál podle mnoha i mě je nejlepší 2ka s datadiskem je sice heské že arcania měla vcelku pěknou grafiku ale to je asi tak všechno jako nástupce gothika raději uznávám hru risen arcania je prostě odpad
  • CrocoRay
    No dohrál jsem právě Forsaken Gods a můžu říct, že to s prvními dvěma díly má opravdu málo společného. Jakoby ti vývojáři ani ty hry nehráli a jenom si přečetli stručný výpis, o čem to vlastně bylo.

Dialogy o ničem, hlavní hrdinové a jejich chování se úplně změnilo a s Gornem, Miltenem či Leem jsem se vůbec nesžil. Jakoby je hlavní hrdina ani pořádně neznal a všechno se to odbylo pár chudými větami. Úkoly o ničem, brnění poházené po truhlách, žádné přidávání se do guild.
    Navíc hlavního hrdinu ostříhali nakrátko, obarvili mu vlasy na hnědočernou, Leeho taky ostříhali a Miltena pro změnu obarvili na blond a vypadá jako přihřátec s melírem na hlavě.

Kromě toho jsem si od trojky na ty mluvící orky nikdy nezvykl a pořád rád vzpomínám na ty tlusté gřuchy, kteří u ohně řvali: "keraasatuto" "hučačača".

Dále byly dialogy úplně nesmyslné a někdy tam byla i možnost, která ještě neměla být přístupná, a kterou hlavní hrdina nemohl vědět nebo tak nemohl logicky reagovat. Dále se mohlo všude krást, chrápat a nikomu to nevadilo plus spousta dalšího.

A to ještě ta spousta bugů, které ve Forsaken Gods nesmazaly ani patche (s trojkou jsem moc problémy neměl). No upřímně mě to i trochu bavilo, ale na původní Gothicy to nemá ani náhodou!!!! Ty rozhodně nebyly tak plytké, jak tady nějací chytrolíni mluví.
  • pre mna najlepšia rpg séria.1-2-3- som hral po 3x a furt ma to bavilo a išiel som to na najťažšej možnosti..:) a všetci čo nadávate na bugy..ja som si počkal skoro rok a potom som si to kúpil za smiešnu cenu celú kolekciu a opatchovanú ..ja som nemal skoro žiadne problémi..teda žiadne vážne..)) *4*
  • *4* je vidět jaký oblibě se těší v Evropě Gothic. Skvělá série od Piraní!!! A to že i po 10 letech od jedničky vydají takovéhle full edice i s prvním Gothicem něco napovídá. Njn bral bych ale Gothic 1, 2, a 3 mam v originále samostatně, takže si kvůli 2 datadiskům celou tuhle edici nepořizoval, ale kdo nemá a je RPG + tak je to nutná koupě. Navíc s takovýma pěknýma bonusama.
    Já jako majitel většiny titulů bych ale nepohrdnul reedicí Mass Effectu 1, kterej je na PC v česku totálně vyprodanej. Což je na takovej titul a respektive dost mladej hodně zvláštní.
    • V Česku je toho brutálně vyprodanýho/předraženýho... Ještě že je tu herní Británie a USA, odkud kupuju nejvíc PC her.
      • Asharak
        tak já myslím že to není v česku až tak špatný s hrama... máš tu heuréku a většinou supergamer.cz kde jsou ty ceny OK :) pak některé slevy (třeba na xzone, což je trochu směšné) a nebo i tiscali shop :)
        Ale jestli to jde hromadně z anglie i tak levněji (za jednu dvě hry to přece cenu nemá) tak to pak jo. Nebo bych zkusil Bahamut77 na aukru, ten posílá hry z anglie.
        • Proč vyživovat prostředníka, když se můžu nachlemtat her přímo u zdroje? *1* PayPal a jedu. A SuperGamer je děs, nemá OK ceny a poštovný je vysoký.
      • Cypri
        Od kud kupujes a jak se to nakupuje? neni to nejak slozity? nemusim se bat ze to neprijde apod.? Na kolik vychazi postovny ze zahranici ty jo?? :)
        • Přijdu si na CE a LE, za které bych se tu buď nedoplatil, nebo bych je ti vůbec nesehnal, ale i novinky mě vycházejí tak o 200-300 levněji. Poštovné je od v přepočtu 30 do 60 korun za krabičky standartních rozměrů

www.ebay.co.uk
          www.zavvi.co.uk
          www.game.co.uk

Pro začátek.
  • Mozna byste mohli opravit ten preklep v titulku.
  • Neni zde v clanku zminena pomerne dulezita informace a to ze Gothic 3 v teto nove edici ma vyjit s novym CP 1.75. Otazkou je co meni, opravuje ci do hry pridava. Kez by udelali neco s optimalizaci. Vzdyt i ta Arcania mi jede o 100 % lepe jak G3 jenz stale pocukava a framerate stoji za starou backoru.
  • Za Gothic 3 sem už vyhodil dost penez za sberatelskou edici. Nevidim duvod proc bych za to mel davat penize znova v jakekoliv edici, spise bych ocekaval refund tak 80%.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit