Přejít na výpis diskuzí
Nostalgické loučení s Shepardem v traileru na poslední ME3 DLC
4.3.2013 | Aleš Smutný
87 příspěvků
-
OK, Everyone say Normandy *15* To mě dostalo. Snad první DLC, nejen k ME, ale vůbec, o kterém budu alespoň uvažovat.
-
Tak a teď doufám že vydají Antologii se třemi hrami a všemi DLC
-
Stejně to byl jeden z největších sympaťáků v herní historii.
-
-
It's bloody icon. Jo, taky mi nějak přirostl k srdci. Za Normandii chlapci a děvčata. Muži a ženy.
-
Pravda pravda... ten jeho dabing perfekt
-
-
Hm, tak to vypadá, že jsem asi jeden z mála, co je ohledně celé této záležitosti skeptickej. Přijde mi to v té nihilistické atmosféře trojky jako pěst na oko, takové nějaké cizorodé...
Začínám o sobě pochybovat - líbil se mi konec, který každej nesnášel a neštymuje mi trailer, z kterýho je komunita odvařená... *1* #asociál# -
-
Konec se mi taky líbil a nejlepší na něm byla ta depresivní atmosféra které prosakovala skrze celou trojku. Při druhém dohrání už deprese o dost ustoupila (když člověk ví jak to dopadne). No a třetí průjezd (celé trilogie) si teď už jenom užívám, takže tohle pozitivně vypadající loučení mi příliš nevadí. Důležité je správně zvolit ve které části hry se DLC aktivuje. V tomhle ohledu byl třeba trochu problém s Arrival které se ti aktivovalo už v začátku ME2, i když patří až na konec ME2.
-
-
Konec mě štval, ale skousnul jsem jej. V původní verzi dával šanci fantazii. Co nějak nedovedu skousnout je Extended Cut, který to podle mě totálně zabil. Bez toho dodatku by to bylo mnohem lepší.
-
-
Sem rad, ze je tu i nekdo normalni...
-
-
První DLC ke trojce, na které se vážně těším. Hlavně díky interakci s parťáky (to bylo ve trojce dost odbyté) a snad konečně návratu pocitu ze Suicide mission z ME2. Tedy, že do toho jde celá posádka, a ne jen tři a zbytek si někde válí šunky. Hlavně ten záběr celého týmu, jak stojí vedle sebe v řadě a po něčem střílí, byl moc hezkej. *14* Škoda jen, že takových misí nebylo v ME trilogii víc.
-
Já si až teď jsem ochotnej přiznat, že jsem geek, protože to na mě funguje víc než bych doufal. *1* A husina jak vyšitá. Nicméně bych ještě podotknul, že dívat se na stíhací let Normandy nad mrakodrapy Citadely je taky pěkné pokoukáníčko *4*
-
-
Nejvíc mě na to štve to, když vidím ty záběry celé party, jak stojí v řadě a střílí, což je moment opravdu epický, ale říkám si, proč takhle nemohla vypadat závěrečná bitva v Londýně? Proč si takovou akci se všema parťákama nechali do nějakého DLC, kde půjde o nějakou vedlejší misi, když tohle mohli s plnou parádou fláknout do toho největšího boje o záchranu galaxie.
A ačkoliv politiku DLC rád nemám, tak mě tady mrzí, že je to poslední DLC pro Mass Effect. Pořád jsem tak nějak doufal, že se objeví nějaké ono závěrečné DLC, které by celou suchou misi v Londýně překopalo a udělalo z ní to, na co jsem se tři hry těšil. DLC, které bylo uvedeno v leaknutém seznamu, který se bohužel nakonec nepotvrdil.
A tímhle rozhodně nechci rozpoutat flame, na Citadel DLC se těším (což se mi u DLC stalo poprvé) , ale jak už tu psali někteří pode mnou... k čemu mi bude se flákat s parťákama u drinku, když vím, že jakmile načnu další misi, tak půjde všecko k čertu... -
-
Mne sa misia v Londyne celkom lubila. Jasne, su aj lepsie konciace hry, ale bolo to aj tak dobre.
-
Není to spíš tak, že před měsícem se "nevědělo" ani o tomhle DLC a tím pádem se leaknutý seznam potvrzuje stále? Bioware sice tvrdí, že je to poslední, ale třeba právě za měsíc dva příjde největší WTF moment, kdy se nám stáhne konec jako patch *1* (akorát v tom leaku myslím stálo, že konec sice bude zdarma, ale jinak jsou potřeba všechna DLC).
-
-
No já ani tak nemyslel to, že by změnili vyloženě ten propíraný konec se Starchildem (jakkoliv jsem ho doteď úplně nepřekousl), což bylo DLC nazvané tuším Rebirth. Co mi na závěru ME3 vadí nejvíc je dost nezajímavý a tuctový průběh celé mise v Londýně (zkrátka jsem očekával opravdu kulervoucí misi s celým týmem, něco jako Suicide mission). No a v tom leaknutém seznamu bylo DLC "Take earth back", které právě tohle mělo přinést. A moc nevěřím tomu, že by nějaké nečekané DLC ještě přišlo. Škoda.
Buď jak buď, trilogie Mass Effectu pro mě byl jeden z nejlepších herních zážitků, o tom žádná. Jen se mě zkrátka stále drží nepříjemný pocit, že stačilo málo a mohlo to být ještě lepší.. -
-
Souhlas, byla to dobra serie, tim zakoncenim to dokonale podelali (predevsim v tom ohledu, ze bylo uplne jedno, jak se hrac v prubehu serie rozhodoval).
Roubovat potom do zakoncenyho pribehu DLC mi prijde padly na hlavu ... to muze fungova u strategie, kde se pridaj dalsi mise, muze to funovat, pokud necham hrdiny prezit jako pokracovani ... ale vkladat neco nekam doprostred, kdyz stejen vsicchni vedi jak (dementne) to skonci ...
-
-
-
Na to mám jednoduchou odpověď. Nekupuj si to a nebudeš se flákat s parťákama
-
-
Sice mě ta pachuť po ME3 pořád ještě úplně nepřešla, ale jedno se Bioware musí nechat - trailery zkrátka umí. A jo, začínám se tešit až si celou trilogii projdu pěkně na jeden zátah se všemi DLC.
-
-
jj to jsem si říkal taky a pak jsem se dostal do trojky někde do poloviny hry a čím víc se blížím ke konci tím mám větší problémy to dohrát. Už jsem to měsíc nezapnul když nepočítám MP
-
-
Az se me chce brecet ;-( To bude pekne DLC :)
-
No tak Jack má tiež niečo do seba, ale ja som cez všetky 3 diely držal romacu s liarou (aj keď v dvojke až vďaka LOSB) som proste aj virtualne verny :D
A tali je mozno milá ale neukáže ti ani svoju tvár (teda kým ju ne... :P )
EDIT: malo ist jak odpoved Thorleif_cz, Magister_Peditum, czlukas@tiscali.cz -
-
Nojo, ale u Tali to bylo celkem logický a vysvětlený proč to moc nejde. Byla pak celá zahleněná a něco z ní teklo. *7*
-
http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/105/191/Vader_Tali.png
-
taky jsem byl na moje 3 dohrání pořád věrný Liaře, až na jedno kdy jsem v jedničce nikoho neměl a ve dvojce jsem to rozjel s Tali
-
-
Proste vžy lepšie ako skončiť v posteli s Cortézom :D :D :D
-
-