Přejít na výpis diskuzí
Nostalgické loučení s Shepardem v traileru na poslední ME3 DLC
4.3.2013 | Aleš Smutný
87 příspěvků
-
Už sa teším jak si zasa poplačem :D
-
kurde, kvůli mass effect teď nedokážu rozjet pořádně žádnou novou hru, protože mě prostě nebaví, jak příběh se shepardem. na takové trailery se nemůžu dívat... musím zapomenout *1*
-
-
Stejný pocit jsem měl taky a částečně se mě drží i dnes.
-
-
Ta fotka na konci je jak z Watchmenů :D
-
A ještě jsem zapomněl dodat, že trailer ignoruje female postavu(až na pár záběrů)!!Feministky do nich!
-
Vím že to není nic jinýho než vytěžit na na sérii další prachy ale sakra každej kdo to hrál, každej kdo si ten příběh užíval jako já si musel říct sakra tohle si musim koupit a když nepočítám battlefield tak s mass effectem jsem strávil nejvíc času jedničku jsem dohrál na půl kvůli potížemi s pc dvojku na pc celou a pak celou sérii na xboxu, ME 3 dvakrát a jentak mimochodem já si vybral vždy zelený konec :)
-
Citadelu mám vylepenou v pokoji, ale i tak se na ni rád virtuálně vrátím
-
Anderson: You´ll get my flat on the Citadel, you need to be rested.
Shepard: But I have my quarters at Normandy - that´s enough.
Anderson: I should go...
Odhladnuc od pribehu z DLC, ide toto DLCcko pridat chybajucu interackiu s partakmi co mi pride absurdne, absurdne nie z pohladu ze jej bude viac ale z toho ze to malo byt v vanile. Nedostatok pristoru pre partakov okrem posadky bol jednoznacny, to nebol len nejaky vymysel ale holy fakt a BioWare to vedel od zaciatku. Sice neviem posudit plot, ale v jednom z starsich review este v dobe ME2 bol spomenuty vytrhnuty pribeh z Citadely ktory planovali pouzit v ME3... a koniec videa s fotkou posadky to zabil najviac kde sa BioWare degradoval na 2 az 3 triednych moderov ktory vedia vyrobit rovnake in-game image... -
-
Problém je, že parťáků není pár , jako tomu bývá v jiných hrách, ale dvě desítky...
Já osobně bych do trojky něco takového nedával vůbec. -
-
Co si si aj navaril, tak to si aj zjes...
To bol uz problem BioWaru ktory te evidentne odignoroval...
-
-
-
Zhebni uz ty, zprznena znacko, ja vim neni to tvoje vina, ale uz zhebni. Bohuzel 4ka je na ceste...
-
-
Ty ses taky zprznenej ocividne *1*
-
-
Netušíte někdo čas vydání? PC opět až někdy k večeru?
-
-
Kolem 19:00
-
-
Shepard chlastá v baru, a mezitím Reapeři zabijí každou sekundu milion lidí.
-
-
Můj Shep je takovej tichej onan v kajutě
-
Predstav si, ze clovek potrebuje aj v takom case vypnut lebo by sa zblaznil.
-
-
Koho zajímaj Reapeři, když můžeš chlastat s Garrem
-
-
a potom ist do postele s Mirandou *1*
-
-
s Liarou si chcel povedať :D :D :D
-
-
Mám pocit, že chtěl říct s nějakou sexy elko... ehm ehm asarijkou