-
Mě tam chybí Mass Effect, jediná střílečka která získala ocenění RPG roku.
-
Chybi Unreal. Epic nostalgic fail.
-
Myslim, že jde o jedno a to samé, MoH: Alied Assault :)
je to škoda, jedna z revolučních her. -
Od roku 2007 nastava krok spat
-
Pěkný průřez... *3*
-
Mně tam chybí na svojí dobu perfektní Halo1 ... Kdyby vyšlo na PC ve stejnou dobu jako na xbox, tak by to byl přelom i na PC scéně.
-
To dělá všem *1* *1*
-
Operation Flashpoint 2 byl naprosty propadak. Tak nevypada moderni fps. ARMA2 ma na nejvyssi detaily jednu z nejrealistictejsich grafik co zatim byly vytvoreny. Ne nejpeknejsi ale nejrealneji vypadajici, coz je sakra rozdil.
-
První Medal nebo alespoň Allies Assault nikde?
-
Arma 2 je skvělá hra ale nějak mně to dělá chyby na PC *10*
-
Dve naprosto nejzasadnejsi FPS tam samozrejme chybi! Terminator Future Shock, a Kenuv Labyrint *4*
-
U té ukázky z duka se mi hned vybavilo že přibližně vpravo je malá mistnost s barem a vlevo byl strip klub kde tancovali šlapky a když jste jim dali peníze tak vám ukázali kozy. pokud jste je zabili, tak se oběvili 2 nepřátélé :D
-
Na některé oldschoolovky sem si hezky zavzpomínal. Akorát nechápu, proč tam byl UT2003, což je nejslabší díl série a legendu z roku 99 sem neviděl nikde.
-
Half-Life :) :) ... Ale Stalker tam trochu chybí...
-
Rise of the triad?
-
Arma 2 má jednu z nejlepších grafik ze všech her.Akorát musí bejt na vysoký detaily *1* Na ostrově máš tisíce oběktů.To neni v žadný jiný FPS.Veliký lesy,vesnice,stromy,keře za to Operace Flashpoint2 má ostrov úplně sterilní bez nějakejch náznaků fyziky.Grafika je navíc hnusná což se o Armě 2 říct nedá *3*
-
přesně tak :) Medal of Honor a Medal of Honor:Underground byli zakladatelé, pak teprve přišel Medal of Honor:AA na pc a následně CoD, sakra kde mám ten epsxe, asi to dám zase znovu, pokolikátý už *1*
-
Nevšiml jsem si, že by se video jmenovalo TOP 10 FPS on the world. Jde jen o prostou ukázku, kam až se střílečky z vlatního pohledu za ta léta dostaly, ne doslova srovnávat technologické "milníky" v herní historii...
-
moje oblíbená mapa, se sniperkou je zábava a redeemer mám taky rád : )
díky za link, o možnosti hi res textur jsem nevěděl, super. -
Mstitel Payne byl zapomenut jen proto, že to není kategorie FPS.