-
No pravě, jsem si právě uvědomil, že ne jaký to byl technologický skok, ale to o kolik už jsem za tu dobu zestárnul :(.
Jinak super nápad a video i ta hudba tam docela sedí.
Mě třeba pobavilo, když jsem tam viděl LHX :D spolu s Chuck Yager Combat Simulation, simi mého mládí.
Jinak, když už tu každý píše co mu tam chybělo tak, třeba Blood :D. -
ach ty hlupak...
-
Proc se proste nesmiris s tim ze ta hra nekoho bavi?A kdo by je asi podplatil? myslis ze EA ma zapotrebi podplacet nejaky cesky herni web? Trosku realismu prosim.
-
a kde je black ops? to je nejhranejsi fps soucasnosti
-
V análním otvoru tveho tatka, tam kde ho obvykle hledas *7*
-
Až mě pomalu děsí, že jsem většinu těch stříleček i hrál :) A to nemluvě o těch co jsem hrál a nejsou na videu *1*
-
Až mě pomalu děsí že jsem většinu těch stříleček i hrál :) A to nemluvě o těch co jsem hrál a nejsou na videu *1*
-
a jeje... nemel bych si taky vlepit minusko kdyz uz tri roky mam jedinou konzoli a to PS3? ;))))) Ach jo urcite kazdej z tech minuskaru hral Halo1 na prvnim xboxu na prelomu roku 2001 a 2002 ze? kdyz ho poslu do toho videa za counter strike a pred unreal 2003 tak je ten rozdil krasne videt na tu dobu. Neberte prvni Halo podle tech novejch. Prvni halo bylo zamereny hlavne na singl a multak tam byl jako bonus. Dneska je to u Hala presne naopak, ale to prvni bylo mylnikem po technicky strance a pro me i herni. Velkolepa hra
-
přesně, nad flashpointem sem strávil roků...
-
kde je unreal??
-
Přesně to mě také napadlo. Unreal, první hra na Unreal Enginu - v té době tu nebyla žádná jiná FPS, která by přinesla tolik, co první Unreal.
-
Medal of Honor (1999 PSX), Medal of Honor Underground (2000 PSX), Medal of Honor Frontline (2002 PS2), Medal of Honor Allied Assault (2002 PC) - takže ne, není to to samé. A MoH není PC série, jak si mnozí stále myslí :).
-
Podplacené Tiscali Games musí zmínit a pochválit Battlefield : Bad Company 2 v každém článku.
-
hezky
-
není to FPS
-
Zajímavé je, že tam jsou všechny střílečky od Id Softu. To asi není náhoda.
-
Call of duty 1,Operation flashponit a Mafia jsou hry,na který nikdy nezapomenu
-
Half Life a Half Life 2 , pre mna najlepsia FPS. Ziadnu inu hru nezapnem po rokoch tak casto ako HL... Crysis ma sice peknu grafiku, ale co z toho :D
-
a kde je Heretic? To byla pařba :)
-
BioShock - Infinite!