Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rampage bolo genialne :D:D aj ozrat si sa mohol hh
  • BC2 2 zasahy sniperkou z 5 metru do hrude, chlapik bezi dal a zabije me *4* Jestli tohle neni arkada tak nevim. V realu by ho to minimalne knockautovalo. zlatej black ops
  • Počkej, ono to mělo příběh? Aha, jako nějakej tam byl, ale hry na schovku moc nemusim. Hlavně se už asi pět let spekuluje, kdo je kdo a co tam dělal a pořád nic. Takový "příběhy" si můžou nechat. Level design byl nuda, to je jasný.
  • Já jsem tam čekal Descent nebo Blood, ale nic. :) UT2003 nebyla moc povedená.Hezké vzpomínkové video i pro mě co FPS moc nehral.
  • ME tam zase chybi Rampage :D takova farmarska rubanice :)
  • jo jo, nostalgie :) quake I,II, doom... kurva, ten čas tak letí *4*
  • Jasně, at žije codko že? ...
    Se svým promyšleným příběhem a leveldesignem ...
  • utiahlo bez najmensich problemov ved ta hra ma aj na svoju dobu dost slabu grafiku...
  • na PC vyšel jako první medal of Honor Allied Assault, tak nevim co řešíš, Medal a Allied Assault je jedno a to samé, neni první MoH a pak díl Allied Assault jak napsal, je jen MoH AA jako první titul na PC, první medal je tedy jen jeden a je to AA.

O konzolích tady řeč vůbec neni, jestli si si nevšiml, jedná se jen o PC hry, takže ty vyjmenované díly jsou mimo, první byl opravdu jen MoHAA
  • to si hru asi este nevidel na max...
  • chyba tam Terminator: Future Shock, Unreal1, Heretic/Hexen (to boli paaaanecku hry. nesmrtelna hratelnost)
  • on to mozna myslel tak, ze casem nekdo prevrati activision
  • jj, u LHX jsem strávil taky desítky hodin. Ve videu sice chybí spousta her (vyjma Blood třeba Hexen, Turok a další), ale myslím že i tak splnilo zamýšlený účel - vyvolalo krásnou nostalgii (spolu s tím že si člověk uvědomí jak stárne :-)
  • Jednička možná, ale dvojka je dost dlouhá nuda. Na svou dobu dobrá, ale dneska nuda nuda. Ravenholm a Nova prospekt jsou super, ale co ten nudnej zbytek? Tenkrát možná, dneska už ne...
  • ucho
    já mám ze steamu HL1 za 1€, Bioshock za 5€ a Thiefa za 2€. stačilo vychytat akce... :)
  • Heretic, hexen tam chybí určitě :) Nejhorší na tom je, že mi ani nepřijde že už jsem hrál tolik dobrých her :D
  • No tak Heretica zná snad každý starší 20ti let :)
  • Dovolim si tvrdiť, že half life 1 a 2 boli a asi aj su najlepšie hry ake kedy vyšli... heh
    A v podstate je to najlepšie "strielačka".
  • Amylee.Anderson
    Máš recht :)
  • Heretic mi tam chyba inač. :D
    Pozna to niekto z vas ? :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší