-
osobne doufam ze HL nezkonci takovym WTF jako prave ztraceni :-D
-
Nudný ježdění po vodě muselo uspat snad všechny. Bohužel to byla jen předzvěst toho, co bude následovat. Některé části nejsou špatné, ale jinak je to nuda. Kdyby to trochu zkrátili a dali tam lepší příběh, tak to bude dobrý. Chápu, že někoho to mohlo bavit, hlavně v době vydání, ale dneska je to dost o ničem.
-
ohanet se slovem "realny" v kontextu at uz cod nebo BC je hooodne usmevny :-D
-
tak nak, ale i pres to bych rekl, ze kyle je daleko zajimavejsi postava, nez luke nebo vader. staci kdyz si vezmeme cim si vsim prosel.
-
Mimochodem příběh je sice zmatený a stále neukončený, ale to Ztraceni byli také až do posledního dílu :D
-
Tak dovolit si o Half-Life (a je jedno jestli 1 nebo 2) tvrdit, že "level design byl nuda" může opravdu jen herní dítě. To, co Valve předvedli, ať už s enginem od id soft. nebo posléze s vlastním, je naprosto neuvěřitelné - a vlastně právě naopak uvěřitelné. Nemluvě o opravdu prvních pořádných skriptech nebo právě ukázkové ucelenosti hry (žádné Level 1 atd. ale pěkně plynoucí příběh) které celý design skvěle podtrhli. Styď se chlape...
-
Osobně řadím Jedi Outcast mezi nejoblíbenější hry. Sice nemá příliš nápaditý příběh (ale zase které SW mají, kromě KotORů) a hratelnost a level design je perfektní. Už jsem to dohrál asi 5x a pořád je to dost hratelné v dnešní době. K tomu ještě velmi obstojná herní doba, narozdíl od Academy, kterou jsem dohrál za odpoledne na jeden zátah na nejvyšší obtížnost. Ale zase Academy má lepší multiplayer s parádníma modama a hraje se dodnes
-
Jj a kdyz uz teda level design a souboje s mecem, je treba zminit i Dark Forces II a datadisk. To byl svym zpusobem taky milnik. A urovne a pohyb v nich byl tim uzasnejsi, cim vice umel Katarn pouzivat Silu. Stejne tak mecik, nesmele pocatky a trening v uvodu vystridalo v zaveru skutecne mistrovstvi, kdy se clovek bez problemu postavil hromade nepratel a v pohode jim lasery ze zbrani vracel. :)
-
ja jsem kvuli level designu zral i jedi outcasta. byl jsem sam prekvapeny az jak MOC dobry je, kdyz jsem ho pred pulrokem zase hral. jedi academy uz je zase prumer. a samozrejme i kvuli skvelemu zpracovani souboje s mecem, opet lepsi, nez jedi academy, kvuli lepe zpracovane obrane.
-
Pěkné video, málem i slzička ukápla. Hezky jsem si zavzpomínal. Na některé z těch her jsem už stihnul zapomenout, holt stárnu *2*. Osobně bych zařadil Future Shock, System Shock a Descenta. Ale to už je všechno věc osobního vkusu.
-
Hezke video, ale jak uz tu padlo... je to spis takovy prurez "tyhle strilecky jsem hral ja" zamereny hlavne na grafiku, technologie a evoluci. Protoze vynechat zasadni kousky typu Future Shock (ovladani) nebo Dark Forces (level design + moznosti pohybu) a vyprdnout se i na prvni Unreal... to je do nebe volajici. ;)
A prestoze grafika se porad zlepsuje, jeste je na cem pracovat - nez to bude vypadat takhle:
http://www.youtube.com/watch?v=CyCyzB0CedM&feature=player_embedded
Teda ne ze by na tom az tak zalezelo, ty nejzabavnejsi hry byly stejne bez shaderu a akcelerace. *2* -
Právě vím, jak to chodí, proto se mi tvůj koment moc nezdá. Ono i stím BO na konci je jasné, kam míříš.
-
Ale zabiješ.
-
Hehe, "v reálu" v jedné větě a "zlatej Black Ops " v další? Panáček asi z daleka, že? :D
-
Tak to bych tam fouknul kromě Redneck Rampage vidlácký střílečky i Shadow Warriora nebo Blood, každá tahhle hra se stala legendou : )
-
pokud by jsi to hrál tak víš že ani s tou nejlepší puškou nezabiješ nekoho na 1x, pokud to není headshot
-
no tak kdyz mame problem s vyctem, tak bychom si mohli tady sepsat jeden velkej sami a pak z toho udelat obdobny video. jednoduche :).
-
Bungie dlouho vyvijeli Halo jako PC nebo minimalne multiplatformni hru. Jenze pak prisel Microsoft a zamaval balikem dolaru. Ze jako chysta konzoli a ze jako potrebuje neco exkluzivniho. A tak si placli. O nejakem vykonu a sile HW to opravdu nebylo. :)
-
Pro děti máš normální mód, ale pro borce tvého kalibru je HC mód a tam určitě dvě rány nevydrží. Hrál si to vůbec? Proč, když chceš jen vychvalovat BO, co? :D
-
koli heretiku som musel dokupovat ramku za nekrestanske peniaze :)