Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mě tam chybí snad jen Blood,Return to Castle Wolfenstein,Serious Sam, Medal AA,Alien vs Predator
  • Tak tohle video mě donutilo nainstalovat si Quake 3 Arena a zavzpomínat, jak jsme to s kamarády hráli přes LAN ve škole *7*
  • Moc vyborne hodne her tam chybi to urcite :) ale je to pjekne videt jak sa hry za 30 vyvijaly.. Porat mam chut si dat stareho half-life :)
  • To je pravda že ty Star Wars hry nejsou už moc originální co se týče příběhu,ale jsou i vyjímky.Třeba jak si říkal Kotory nebo i Republic commando to vzalo trochu z jiného úhlu.A uvidíme jak dopadne Old Republic
  • a to mluvíš z jakýho postu? Hrál si to v té době? Jak už tu někdo napsal, tak původně bylo Halo zamýšlený pro PC a moře lidí včetně mě se na něj těšilo jako na smilování po shlédnutí prvních screenů a videí. Jestli to tebe přestalo bavit, tak prosím, ale brát to jako fakt pro všechny? Co pro tebe v té době stálo za to z FPSek, že by Halo zapadlo? To si opravdu rád poslechnu, protože v té době žádné FPS nemělo ovládání vozidel a na tu dobu víc než slušně otevřený mapy... přec původní záběry z PC verze ukazovali ještě větší. Mimojiné z nějakého důvodu to Microsoft přeplatil na svojí platformu, jelikož bylo o Halo v té době obrovský zájem a on si tak zajistil nejen skvělou hru, ale obrovskou reklamu pro svojí konzoli.
  • asi si damdo compu znovu crisis zapusobila na me grafika schvalne jestli to na novym compu bude vypadat stejne
  • 1)By predevsim male deti nemely hrat hry jako CoD a Battlefield.
    2)To ze si lama nas nezajima a ze mas na konci hry 1 kill a 50 smrti uz vubec ne.
    3)Pokud chces real tak az vyrostes prihlas se do armady a vodjed do Iraku.
  • chyba tam hromada peciek, a je patrne ze autor bol quekofil,
  • diky za super video! jinak mi tam dost chybelo: Halo, Team Fortress, Killzone.
  • a co Heretik nebo Blood? Ale hlavně někdo zapomněl na hru Akalabeth: World of Doom první pokus o 3D Rpg hru :-)
  • Já ji mám na max a tak velký rozdíly tam nejsou
  • Navíc Halo by na PC dost zapadlo kdyby vyšlo v době kdy na Xbox - proti hrám co vycházely na PC to byla příliš přímočará střílečna která se sice pěkně ovládala ale za chvilku přestala bavit...
  • MrSanta
    Máš tam GoldenEye.
  • Psychotic
    Sestřih jen z PC her. Moderní dobu to tedy příliš nereflekuje. Killzone a Halo by si zasloužil tam být.
  • není potřeba podplácet ona ta hra dobrá prostě je! .. :-D
  • souhlas!
  • BC2, tohle vas pobaví: muzete odemknout zbrane ale horsi nez ty zakladni lol. Odemkl jsem uz asi 3 pusky ale vsechny horsi. Pak jsem odemkl optiku 12x ale jake bylo moje prekvapeni kdyz jsem zjistil ze je to ta sama co uz mam na zakladni pusce lol. strasna sracka tahle hra *9* *11*
  • Ze jedina strilecka co dostala oceneni RPG roku:D tecuuu:)..jinak proti ME nic nemam...
  • Přesně tak.
    To že většinu her znám je, ale trošičku děsivé :D
    Nevím jestli naštěstí nebo bohužel mám už čas jen na občasné prolétnutí ve FS2004 a při náladě pobíhat chvíli na PWI.

Ale byly to tehdy krásné časy *5*
  • re:nene - v dnesni dobe o nicem?ja myslim ze hl1 i 2 strci do kapsy vetsinu fps posledni doby.Az na par vyjimek v roce 2010 nevysla snad zadna poradna fps takze rikat,ze hl2 je v dnesni dobe uz o nicem me prijde uplne mimo.Z fps co me zaujali minuly rok si vybavuju jen metro2033 a stalker:cop jinak asi uz nic...Mam na mysli samozrejme SP tak aby tady nekdo nevyrukoval s COd :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit