-
Arma 2 je skvělá hra ale nějak mně to dělá chyby na PC *10*
-
-
To dělá všem *1* *1*
-
-
Dve naprosto nejzasadnejsi FPS tam samozrejme chybi! Terminator Future Shock, a Kenuv Labyrint *4*
-
Na některé oldschoolovky sem si hezky zavzpomínal. Akorát nechápu, proč tam byl UT2003, což je nejslabší díl série a legendu z roku 99 sem neviděl nikde.
-
Half-Life :) :) ... Ale Stalker tam trochu chybí...
-
Rise of the triad?
-
Jee Battlezone, ty tanky sem pařil jak vzteklej u tatíka v práci a pak jsem je viděl v maringotce na automatech. Koho by napadlo tenkráte, u čeho se budu vztekat dneska. *4*
-
Trochu škoda zapomenutenýho mstitele Maxe Payna *4*
-
-
Mstitel Payne byl zapomenut jen proto, že to není kategorie FPS.
-
-
Moc mi nedava smysl co tam dela Arma II. Mozna je to unikatni simulator, ale zas tak masivni technologickej pokrok v tom nevidim, zejmena kdyz se jedna o vice mene tu samou hru jako Operace Flashpoint, akorat v hezcim kabate (ale rozhodne ne na srovnatelny urovni jako moderni FPS nebo Operation Flashpoint 2)
-
-
Operation Flashpoint 2 byl naprosty propadak. Tak nevypada moderni fps. ARMA2 ma na nejvyssi detaily jednu z nejrealistictejsich grafik co zatim byly vytvoreny. Ne nejpeknejsi ale nejrealneji vypadajici, coz je sakra rozdil.
-
Arma 2 má jednu z nejlepších grafik ze všech her.Akorát musí bejt na vysoký detaily *1* Na ostrově máš tisíce oběktů.To neni v žadný jiný FPS.Veliký lesy,vesnice,stromy,keře za to Operace Flashpoint2 má ostrov úplně sterilní bez nějakejch náznaků fyziky.Grafika je navíc hnusná což se o Armě 2 říct nedá *3*
-
-
alfrede než začneš urážet ostatní hry tak se nauč gramatiku viz. obĚktů narozdíl od objektů
-
-
Nevšiml jsem si, že by se video jmenovalo TOP 10 FPS on the world. Jde jen o prostou ukázku, kam až se střílečky z vlatního pohledu za ta léta dostaly, ne doslova srovnávat technologické "milníky" v herní historii...
-
Operace Flashpoint 2 je ptákovina :-(
-
-
již přes 3 roky starý crysis je vizuálně pořád jednička.
-
tak pri Half life som si zaspominal na stare casy.....to je proste genialna hra, uz sa tesim na Black mesa