-
ja bych si zahral nejake starsi strilecky ale nechce se mi to objednavat z obchodu a na steamu me stve ze kazda strasi hra stoji automaticky 20€ co je o vic nez polovinu drazsi nez v normalnim shopu navic bez lokalizace:( Treba necrovision, bioshock 20€, thief 3 17€ wtf
-
-
já mám ze steamu HL1 za 1€, Bioshock za 5€ a Thiefa za 2€. stačilo vychytat akce... :)
-
Napises ze by sis zahral nejake starsi strilecky a das do prikladu bioshock a necrovision? Myslel jsem ze pujdes jeste vice do historie:) Ja si koupil pres svatky na steamu HL, HL:OF, HL:Blue Shift za 3,75E :) Pak jeste Crysis complet za 4,95E.. jo to se dobre nakupovalo
-
-
BC2 je blbost ale grafiku ma paradni a to hram jen na medium
-
-
Rozdíl v nastavení grafiky BAD COMPANY 2 je hrozně malej
-
-
to si hru asi este nevidel na max...
-
-
Já ji mám na max a tak velký rozdíly tam nejsou
-
-
no len aby...
-
-
-
-
-
jasny, rozhodne tam chybi Unreal (jako "prvni" akcelerovana hra) a Future Shock, jako "prvni" hra co mela ovladani mysi. Jinak i me samozrejme zamrazilo, ze uz je to skoro dvacet let, co jsem hral poprve vlka...
-
-
Unreal samozrejme ako prva akcelerovana hra nebol.Nedovolim si s istotou tvrdit ze Turek bol prvy ale isto bol pred unrealom
-
-
moje chyba, myslel jsem na Turoka, ten byl samozrejme prvni hra na 3dfx. Ano, byla tu Lara, sam jsem si kvuli ni shanel dalsi 2 MB pameti na S3 Virge, protoze pro "rozmazani" potreboval 4MB. Jenze Lara neni FPS.. O kousek pozdeji jsem s patchem hral na TV pres ATI Rage rozmazanyho kvejka a mel z toho vanoce. Ano, koupil jsem si jen 4MB verzi, 8MB byla fakt draha ;) Avsak Unreal by si tam zaslouzil byt take, ono dojit na ten utes a cumet pred sebe na ten vodopad byla fakt atmosfera....
-
Prvni 3D akcelerovany hry na PC byly opatchovany Tomb Raider, Descent, Mechwarrior 2 (a dalsi) pro kartu S3 Virgie. Az pak prisla 3DFX a to uz byl ten Turok (ktery byl ale take na N64).
-
-
Utíká to rychle *9*
-
-
mne tam chyba Aliens vs Predator 1; a mozno aj No One Lives Forever :-))
-
ach ty hlupak...
-
a kde je black ops? to je nejhranejsi fps soucasnosti
-
-
O herním dně se tu nikdo nebaví.
-
-
Cod není úplně dno,je jenom na hraně propasti a jenom se čeká kam spadne.Ale oblíbenost Cod je spása i prokletí celé série.díky tomu,že si spousta lidí hry kupuje nebo stahuje,tak toho zneužívají a využívají značku jako zlatý důl.Už to hold není jako dřív,kdy je zajímal co hráč hraje a aby to stálo za to.Zlatá Cod 1 a 2.Ale co my víme,možná dojde k převratu.
-
-
Převrat a v rukách Activisionu? Na takovéhle zázraky nevěřim.
-
-
on to mozna myslel tak, ze casem nekdo prevrati activision
-
-
-
-
-
Až mě pomalu děsí, že jsem většinu těch stříleček i hrál :) A to nemluvě o těch co jsem hrál a nejsou na videu *1*
-
-
No pravě, jsem si právě uvědomil, že ne jaký to byl technologický skok, ale to o kolik už jsem za tu dobu zestárnul :(.
Jinak super nápad a video i ta hudba tam docela sedí.
Mě třeba pobavilo, když jsem tam viděl LHX :D spolu s Chuck Yager Combat Simulation, simi mého mládí.
Jinak, když už tu každý píše co mu tam chybělo tak, třeba Blood :D. -
-
jj, u LHX jsem strávil taky desítky hodin. Ve videu sice chybí spousta her (vyjma Blood třeba Hexen, Turok a další), ale myslím že i tak splnilo zamýšlený účel - vyvolalo krásnou nostalgii (spolu s tím že si člověk uvědomí jak stárne :-)
-
-
Přesně tak.
To že většinu her znám je, ale trošičku děsivé :D
Nevím jestli naštěstí nebo bohužel mám už čas jen na občasné prolétnutí ve FS2004 a při náladě pobíhat chvíli na PWI.
Ale byly to tehdy krásné časy *5*
-
-
-
-
Až mě pomalu děsí že jsem většinu těch stříleček i hrál :) A to nemluvě o těch co jsem hrál a nejsou na videu *1*
-
kde je unreal??
-
-
V análním otvoru tveho tatka, tam kde ho obvykle hledas *7*
-
-
Podplacené Tiscali Games musí zmínit a pochválit Battlefield : Bad Company 2 v každém článku.
-
-
není potřeba podplácet ona ta hra dobrá prostě je! .. :-D
-
Proc se proste nesmiris s tim ze ta hra nekoho bavi?A kdo by je asi podplatil? myslis ze EA ma zapotrebi podplacet nejaky cesky herni web? Trosku realismu prosim.
-