-
Moc vyborne hodne her tam chybi to urcite :) ale je to pjekne videt jak sa hry za 30 vyvijaly.. Porat mam chut si dat stareho half-life :)
-
-
No zrovna před časem hrál kamarád starého Halfa a přistihl jsem se u toho jak říkám ... co jsem na té hře vlastně viděl :DDDD a to si i dnes Dooma s radostí podám . Jediné čím dnes překvapoval byla absence radarů a šipek k dalšímu cíli ....
-
-
tak to ja stareho halfa dohral uz nescetnekrat a porad me bavi vic jak vetsina soucasnych fps.
-
-
-
asi si damdo compu znovu crisis zapusobila na me grafika schvalne jestli to na novym compu bude vypadat stejne
-
chyba tam hromada peciek, a je patrne ze autor bol quekofil,
-
diky za super video! jinak mi tam dost chybelo: Halo, Team Fortress, Killzone.
-
-
Unreal...
-
-
a co Heretik nebo Blood? Ale hlavně někdo zapomněl na hru Akalabeth: World of Doom první pokus o 3D Rpg hru :-)
-
Sestřih jen z PC her. Moderní dobu to tedy příliš nereflekuje. Killzone a Halo by si zasloužil tam být.
-
-
Máš tam GoldenEye.
-
-
BC2, tohle vas pobaví: muzete odemknout zbrane ale horsi nez ty zakladni lol. Odemkl jsem uz asi 3 pusky ale vsechny horsi. Pak jsem odemkl optiku 12x ale jake bylo moje prekvapeni kdyz jsem zjistil ze je to ta sama co uz mam na zakladni pusce lol. strasna sracka tahle hra *9* *11*
-
-
lol
-
-
Pěkné video, málem i slzička ukápla. Hezky jsem si zavzpomínal. Na některé z těch her jsem už stihnul zapomenout, holt stárnu *2*. Osobně bych zařadil Future Shock, System Shock a Descenta. Ale to už je všechno věc osobního vkusu.
-
Hezke video, ale jak uz tu padlo... je to spis takovy prurez "tyhle strilecky jsem hral ja" zamereny hlavne na grafiku, technologie a evoluci. Protoze vynechat zasadni kousky typu Future Shock (ovladani) nebo Dark Forces (level design + moznosti pohybu) a vyprdnout se i na prvni Unreal... to je do nebe volajici. ;)
A prestoze grafika se porad zlepsuje, jeste je na cem pracovat - nez to bude vypadat takhle:
http://www.youtube.com/watch?v=CyCyzB0CedM&feature=player_embedded
Teda ne ze by na tom az tak zalezelo, ty nejzabavnejsi hry byly stejne bez shaderu a akcelerace. *2* -
-
ja jsem kvuli level designu zral i jedi outcasta. byl jsem sam prekvapeny az jak MOC dobry je, kdyz jsem ho pred pulrokem zase hral. jedi academy uz je zase prumer. a samozrejme i kvuli skvelemu zpracovani souboje s mecem, opet lepsi, nez jedi academy, kvuli lepe zpracovane obrane.
-
-
Osobně řadím Jedi Outcast mezi nejoblíbenější hry. Sice nemá příliš nápaditý příběh (ale zase které SW mají, kromě KotORů) a hratelnost a level design je perfektní. Už jsem to dohrál asi 5x a pořád je to dost hratelné v dnešní době. K tomu ještě velmi obstojná herní doba, narozdíl od Academy, kterou jsem dohrál za odpoledne na jeden zátah na nejvyšší obtížnost. Ale zase Academy má lepší multiplayer s parádníma modama a hraje se dodnes
-
-
To je pravda že ty Star Wars hry nejsou už moc originální co se týče příběhu,ale jsou i vyjímky.Třeba jak si říkal Kotory nebo i Republic commando to vzalo trochu z jiného úhlu.A uvidíme jak dopadne Old Republic
-
tak nak, ale i pres to bych rekl, ze kyle je daleko zajimavejsi postava, nez luke nebo vader. staci kdyz si vezmeme cim si vsim prosel.
-
-
Jj a kdyz uz teda level design a souboje s mecem, je treba zminit i Dark Forces II a datadisk. To byl svym zpusobem taky milnik. A urovne a pohyb v nich byl tim uzasnejsi, cim vice umel Katarn pouzivat Silu. Stejne tak mecik, nesmele pocatky a trening v uvodu vystridalo v zaveru skutecne mistrovstvi, kdy se clovek bez problemu postavil hromade nepratel a v pohode jim lasery ze zbrani vracel. :)
-
-
-
no tak kdyz mame problem s vyctem, tak bychom si mohli tady sepsat jeden velkej sami a pak z toho udelat obdobny video. jednoduche :).