Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BC2 2 zasahy sniperkou z 5 metru do hrude, chlapik bezi dal a zabije me *4* Jestli tohle neni arkada tak nevim. V realu by ho to minimalne knockautovalo. zlatej black ops
    • tiez ma to vytaca preto hram len HC mod
    • 1)By predevsim male deti nemely hrat hry jako CoD a Battlefield.
      2)To ze si lama nas nezajima a ze mas na konci hry 1 kill a 50 smrti uz vubec ne.
      3)Pokud chces real tak az vyrostes prihlas se do armady a vodjed do Iraku.
    • ohanet se slovem "realny" v kontextu at uz cod nebo BC je hooodne usmevny :-D
    • Hehe, "v reálu" v jedné větě a "zlatej Black Ops " v další? Panáček asi z daleka, že? :D
    • Pro děti máš normální mód, ale pro borce tvého kalibru je HC mód a tam určitě dvě rány nevydrží. Hrál si to vůbec? Proč, když chceš jen vychvalovat BO, co? :D
      • pokud by jsi to hrál tak víš že ani s tou nejlepší puškou nezabiješ nekoho na 1x, pokud to není headshot
        • Právě vím, jak to chodí, proto se mi tvůj koment moc nezdá. Ono i stím BO na konci je jasné, kam míříš.
        • Ale zabiješ.
  • Já jsem tam čekal Descent nebo Blood, ale nic. :) UT2003 nebyla moc povedená.Hezké vzpomínkové video i pro mě co FPS moc nehral.
  • ME tam zase chybi Rampage :D takova farmarska rubanice :)
    • Tak to bych tam fouknul kromě Redneck Rampage vidlácký střílečky i Shadow Warriora nebo Blood, každá tahhle hra se stala legendou : )
    • rampage bolo genialne :D:D aj ozrat si sa mohol hh
  • jo jo, nostalgie :) quake I,II, doom... kurva, ten čas tak letí *4*
  • chyba tam Terminator: Future Shock, Unreal1, Heretic/Hexen (to boli paaaanecku hry. nesmrtelna hratelnost)
  • Dovolim si tvrdiť, že half life 1 a 2 boli a asi aj su najlepšie hry ake kedy vyšli... heh
    A v podstate je to najlepšie "strielačka".
    • Jednička možná, ale dvojka je dost dlouhá nuda. Na svou dobu dobrá, ale dneska nuda nuda. Ravenholm a Nova prospekt jsou super, ale co ten nudnej zbytek? Tenkrát možná, dneska už ne...
      • Jasně, at žije codko že? ...
        Se svým promyšleným příběhem a leveldesignem ...
        • Počkej, ono to mělo příběh? Aha, jako nějakej tam byl, ale hry na schovku moc nemusim. Hlavně se už asi pět let spekuluje, kdo je kdo a co tam dělal a pořád nic. Takový "příběhy" si můžou nechat. Level design byl nuda, to je jasný.
          • Mimochodem příběh je sice zmatený a stále neukončený, ale to Ztraceni byli také až do posledního dílu :D
            • osobne doufam ze HL nezkonci takovym WTF jako prave ztraceni :-D
          • Tak dovolit si o Half-Life (a je jedno jestli 1 nebo 2) tvrdit, že "level design byl nuda" může opravdu jen herní dítě. To, co Valve předvedli, ať už s enginem od id soft. nebo posléze s vlastním, je naprosto neuvěřitelné - a vlastně právě naopak uvěřitelné. Nemluvě o opravdu prvních pořádných skriptech nebo právě ukázkové ucelenosti hry (žádné Level 1 atd. ale pěkně plynoucí příběh) které celý design skvěle podtrhli. Styď se chlape...
            • re:nene - v dnesni dobe o nicem?ja myslim ze hl1 i 2 strci do kapsy vetsinu fps posledni doby.Az na par vyjimek v roce 2010 nevysla snad zadna poradna fps takze rikat,ze hl2 je v dnesni dobe uz o nicem me prijde uplne mimo.Z fps co me zaujali minuly rok si vybavuju jen metro2033 a stalker:cop jinak asi uz nic...Mam na mysli samozrejme SP tak aby tady nekdo nevyrukoval s COd :-D
            • Nudný ježdění po vodě muselo uspat snad všechny. Bohužel to byla jen předzvěst toho, co bude následovat. Některé části nejsou špatné, ale jinak je to nuda. Kdyby to trochu zkrátili a dali tam lepší příběh, tak to bude dobrý. Chápu, že někoho to mohlo bavit, hlavně v době vydání, ale dneska je to dost o ničem.
  • Heretic mi tam chyba inač. :D
    Pozna to niekto z vas ? :D
    • koli heretiku som musel dokupovat ramku za nekrestanske peniaze :)
    • No tak Heretica zná snad každý starší 20ti let :)
      • Heretic, hexen tam chybí určitě :) Nejhorší na tom je, že mi ani nepřijde že už jsem hrál tolik dobrých her :D
  • Dovolim si tvrdiť, že hallife 1 a 2 boli asi a aj su najlepšie hry ake kedy vyšli... heh
    A v podstate je to najlepšie "strielačka".
    • souhlas!
    • Amylee.Anderson
      Máš recht :)
  • system shock se skatulkuje jako rpg, podobne jako deus ex. at se to lidem libi a nebo ne. ja dal deuse nekolikrat a podle stylu hrani by to klidne jako fps mohlo byt. A urcite je to vic fps nez maze, battlezone, tailguner a to sbirani panacku, coz uz vubec neni shoter ;) Ale vliv na vyvoj nepopiratelny to melo.
  • where is Unreal 1 , Far Cry , and System Shock ???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit