Přejít na výpis diskuzí
Nová expanze k Diablo III se asi jmenuje Reaper of Souls
14.8.2013 | Aleš Smutný
162 příspěvků
-
Nebudu jako všichni a psát o něčem co není tématem článku. Jednoduše ve spojení s duší mě napadá mrtvá Leah, takže by mohlo jít o něco ve stylu zachránit nevinou duši Leah z náruče pekla. Nebo něco podobného.Docela bych si to i přál protože Leah mi bylo opravdu dost líto.
-
-
To zni realne, taky se mi nelibilo jak ji chudinku odgradlovali, kdyz vlastne za nic nemohla.
-
-
V Diablu 3 bylo vubec nekolik zajimavejch pribehovejch zvratu. SPOILER
Kdyz umrel Cain, kdyz dostali do pekla tu holku...SPOILER
-
-
-
Možno tam pridajú pandy.
-
Me vcelku bavi, kterak, pohaneni kulturou nesouhlasu a pocitem, ze je potreba se zaclenit a byt in nenavisti vuci blizzardu, se ihned vyroji kupa lidi, kteri zacnou plivat spinu. Osobně bych si tipl, ze podobni hodnotitele maji v D3 nahrano maximalne dvacet hodin, ale samozrejme nemusim mit pravdu.
Me osobne diablo 3 bavilo drahne dlouhou dobu, vydelal sem si penize, ktere jsem za nej dal, zpatky skrze aukci (a reknete, ktera jina hra vam tohle legalne umoznuje). Chyby ta hra samozrejme ma, za itemizaci by bylo vhodne vyvojare nakopnout, nicmene vi se o tom, pracuje se na tom. Momentalne treba taky nehraju - cekam na patch / expanzi, ale pocet hodin, ktere mi diablo umoznilo se bavit, vuci cene, je lepsi nez asi tak cokoliv co jsem hral v poslednich peti letech. -
-
Vice nez 520hodin a jeste nekoncim :))
-
20h bohate stačí na ohodnotenie hry :)
-
-
V D3 jsem stravil asi 600 hodin, je to dobra hra ale nektery věci jsou tam fakt uplne mimo.Situace s lootem kdy hlavni roli hraje aukce je dost na prd. za tech 600 hodin hrani mi padla jedna jedina věc kterou jsem prodal za maximalni cenu v euro, jinak samy kravinky za euro nebo dve.Za tu dobu me padlo tak 5 nebo 6 věci který jsem nejakou dobu nosil, ale prevazne jsem mel vybaveni z aukce. Funguje to zvlastne, a proste aukce hraje prim.
-
-
Ono za to muze, rekl bych, full RNG, co si budem, D2 melo loot resenej proste lip, a kdo tvrdi ze ne, ma velice podivny vkus =). Stale ovsem verim schopnostem vyvojaru z blizzu, ze to dokazou hodit do pucu tim chystanym megapatchem =).
-
-
Me by spis zajímalo jak to vyresej u konzoli, tam aukce nebude a když by tam nechaly ten sielnej RNG tak potes panbu.
-
-
No spis si myslim ze to bude o dost lip udelany nez PC verze co se tyce lootu. Horka pachut betatestera pc verze se mi vkrada na jazyk, ale mozna ze patch ohledne lootu co chystaj bude presne to co bude u konzolovejch verzi.
-
konzolovka bude, hadam a spekuluji, verze diabla cilena na kratsi herni cas, takze by me vubec neprekvapilo, kdyby veci padaly mnohonasobne lepsi, clovek dosahl na maximalni uroven vybavy behem rekneme padesati hodin, a sel hrat neco jineho... ale tezko rict =).
-
-
-
-
Jak ktere, myslim. Vis jak, to je jako kdybys hral nove mmorpg dvacet hodin a pak se o nem snazil pronaset nejake verdikty - nikdo by te nebral vazne.
Tim samozrejme nechci tvrdit, ze je diablo nejake mmo-cko, ale svoji naturou je to podobna vec, je potreba si ji zahrat prece jenom trosku vic, aby clovek dobre videl a dokazal popsat silne a spatne stranky.
-
-
-
Diablo III - Reaper of Broadband :D
vtipy stranou, i když třetí Diablo nebylo, co dřív, stejně jsem řádně zapařil a na datadisk se těším -
Nejspis tam bude ta Witch sv*ne, z konce tretiho aktu... Adria nebo tak nejak se jmenuje.
-
-
Od datadisku ocekavam novej akt, novou postavu, itemizaci, snad runy...Pokud mi tohle splni, tak kupuju hned prvni den. *2*
-
-
Ja itemizaci ocekavam od patche. Platil jsem za arpg, ne za simulator p2w aukce s retardovanym dropem ve hre.
-
-
Taky sem dlouho myslel, ze itemizace bude uz v nakym patchi. ALe vzhledem k vyvoji to vidim az na ten datadisk *16* Ale rad bych se mylil.
-
-
To ukaze cas, ale vzhledem k marketingove politice blizzardu a tri let mezi expanzemi bych ocekaval expanzi na rok 2015 - a s Loot 2.0 se pocita uz na podzim. Navic, pokud by si opravdu dovolili dat revamp itemizace az do expanze, nastvali by tim sileny kvanta lidi, kteri by meli pocit, ze maji platit za neco, co melo byt v puvodni hre. Jsou to samozrejme moje dohady, a muze to byt vsechno jinak, ale doufam, ze hadam spravne =).
-
-
Nepouzivej aukci. Lehky reseni...
-
-
D3 je simulator aukce, pokud ji nepouzivas budes muset stravit 1000+ hodin aby ses vybavil aspon odpadkama ktere v aukci koupis za par zlataku.
-
-
To uz davno neplati. Diablo3 je dneska mnohem lehci nez driv, navic dropy jsou vyssi nez driv. Navic se daj paradni veci i vycraftit. Bez aukce se da hrat krasne i HC, jasne ze ne mp10. To uz by chtelo tisice hodin farmeni.
Prijde mi zabavejsi farmit a vlastnima silama se dostat na HC z mp1 na mp2 nez hrat s aukci mp10 a shanet miliardy na dalsi upgrade. *5* -
-
Tak ono dostat se na inferno a dohrat ho byly, zejmena po vydani, dve zasadne odlisne veci, od druheho aktu uz to byl sileny brutal - nezapomenu na svych 270 pokusu na belialovi, behem kterych jsem mimo jine zlomil sluchatka, hodi s mysi o zed a taky z okna serval nejaky nahodny deti =D.
-
Jasne hral jsem hned po vydani (respektive cekal az nahodi servery a pak i obcas hral ;-) A hra v tom stavu co vysla byla opravdu strasna. Fandim vam ktere to neodradilo, kazdopadne u me tim blizard skoncil.
Plus dostat se jako noob behem 3 dnu na max level a do inferna mi tez prislo divne. Pokud je to dneska jednodussi tak co na to rict... -
200 hodin hrani, rikas? Tipnu si - nekdy spis zezacatku, ze? Protoze dneska pada nekolik legendarek do hodiny. Sice je vsechny pak zahodis, ale alespon to je lepsi pocit, nez mit dve za 200 hodin.
-
No me za 200 hodin hrani, z toho tak pulka byla farmeni v infernu, padly 3 nepouzitelne legendary a 0 setovych predmetu, vsechno jsem musel koupit. Jestli to zmenili tak je to urcite posun k lepsimu, ale ja jsem koupil hru na ktere se delalo vic nez 10 let, a tak jsem cekal ze bude po vydani fungovat. Vracet uz se k tomu nebudu.
-
Nebudu se hadat, me treba bavi bicovat postavu co nejvys - k cemuz aukci potrebuju. Tebe bavi self-found, coz je taky fajn styl (zkousel sem, jedu self-found WD a ano, je to zabava). A jak uz jsem psal nekde niz, priznavam se, na hc nemam nervy, prijit o postavu a treba sto hodin kvuli bugu, rubberbandu, disconnectu nebo lagu, tak asi fyzicky poskodim sve nejblizsi okoli =)).
A za ten craft diky bohu, stesti v craftu vdecim za polovinu dpska =)).
-
-
coz je bohuzel kruta pravda, samotnym hranim (tzn sberem goldu a prodejem vlastnich dropu v aukci) sem si za 1100 hodin vydelal okolo 600 mega.
zdalo by se, ze je to hodne, ale pak si clovek uvedomi, ze za tech 600 mega by ted uz nesehnal ani jeden upgrade pro svoji postavu... a musi si postesknout.
-
-
-
-
-
nech tam daju paladina!!!!!!
-
-
Svata pravda!!
-
-
přijde mi že někteří lide trochu zapomínají, že u Diabla 2 se obchodovalo s itemy přes aukce, taky se prodávaly za reálné peníze, jen to nespadalo pod Blizzard ale dělalo se to na cizích stránkách. Z pohledu Blizzaru mi přijde logické že když vědí že se to stejně bude dít, chtějí to mít aspoň sami pod palcem
-
-
Jo ale D3 bylo na rozdil od D2 designovane pro potreby aukce na ukor hratelnosti. V D2 padala spousta dobrych predmetu, kvuli nekterym dropum jsem dokonce zkousel nove postavy a nove buildy. V D3 jsem dobry drop nevidel, cele to bylo zalozene na farmeni odpadu, jejich prodavani na aukci a za usporene penize jsem si pak koupil predmet mnohem lepsi nez jsem kdy videl padnout. Vsechno co se mi na D2 libilo ten design podrizeny aukci zabil.
-
-
top itemy v Diablu 2 byly stejně z run, které se hojně duplikovaly protože šance na drop byla asi jako vyhrát ve sportce (naschvál se ozvěte komu někdy padla Zod) a z toho vyplívající fakt že po runách byly nejcennější obyč socketovatelné věci s maximálním rollem
-
-
Nebylo to tak jednoznacne. Jestli se dobre pamatuju tak runy v D2 vubec nebyly, pridal je az datadisk a taky runewords prisly se zpozdenim. A nektere epicke nebo setove veci byly porad lepsi, osobne jsem pouzival snad jenom jednu runovou zbran.
-
-
mluvím o Diablo 2 s LOD, jen jsem myslel že to nemusím pokaždé vypisovat :)
on je docela rozdíl v těch původních runewords (které byly docela umírněné) a těch přidaných s patchem 1.10, což byly opravdové vraždy a nejlepší itemy ve hře, ani setovky ani epic se na ně nechytaly. Nicméně pointa je v tom, že bez dupování by se k tomu nejlepšímu gearu v D2 skoro nikdo nedostal jak moc vzácně runy padaly, rozhodně to nebylo tak že by D2 byl ráj top lootu proti D3 -
-
To ne, taky se tam farmilo, ale tak nejak mely ty dropy vetsi smysl. Nekolik postav jsem rozjel jenom proto ze mi padnula nejaka dobra zbran na ktere se dal postavit cely build.
Jinak ja asi pamatuju jenom ty puvodni runewords, v dobe kdy jsem D2 a pak i LOD aktivne hral nebyly nejak brutalne silne (jediny barbar mel piku se Silence, zbyle postavy pouzivaly epicy). Pokud pozdeji pridane slova znehodnotily ostatni predmety, byl to jednoznacne krok spatnym smerem (aspon pro me) a jsem rad ze me minul ;-)
-
-
-
Ja hral Diablo 2 s prestavkama skoro 10 let a nektery nejvyssi runy sem v zivote nenasel. Ale neberu to jako chybu hry, naopak. V Diablo 3 mi taky trvalo rok, nez sem nasel vysnenou helmu. ALe nasel sem ji! *5*
-
-
padlo ti mempo, rikas =)? me droply dve... a obe sem je po identifikaci zahodil.
to je totiz ten problem, v d2 mely itemy pevny staty, jenom se lisila jejich hodnota, zejo. Takze kdyz ti padlo shako, mels jistotu, ze to bude super predmet, jenom si nevedel, jak moc super. Ve trojce ti padne mempo, echo, lacuni, nebo treba ice climbers, coz jsou predmety, ktery maj potencial bejt best in slot - a pak este musej rollnout to, co potrebujes. Coz je jednoduse otravny.
-
-
ethereal berserke axe *2*
predpokladam ze 99% vyssich run co som kedy mal boli nabotovane a nadupovane *15*
-
-
-
Protoze lidi obchodovat chtej. Znalci D2 urcite potvrdi, jak velky mnozstvi mistnosti bylo zalozeno za ucelem obchodu. Vsechny ty "want to sell/want to buy" XXX mistnosti. Proto rusit aukci je nesmysl, jen ty obchody pujdou jinym kanalem.
-
-
Super, tesim sa. Ak ma to bude bavit aspon stvrtinu toho casu co d3 tak to bude fajne.
-
Těším se:) Rád bych si zahrál další část Diabla:) Už mě nebaví jezdit furt dokola III. akt:):-D
-
-
Tak to nedelej, mp10 akt 1 je na farmu stejne lepsi =)
-
-
Není, věř mi. Už to máme odzkoušené;) Počet elitek je v III. aktu ke konci nejlepší v poměru čas a počet jednotek.
-
-
jestli ti de o elites per minute (farma esenci, ze by?) tak vota, II. akt, lepsi to neni nikde =). farma trashe v prvnim aktu je taky fajn, kdyz uz hraju, tak takhle....
...a to uz treba jenom proto, ze treti akt sem farmil jak magor rok a jenom ho znova videt mi prinasi boleni hlavy =D -
jo 3 act je furt stejně nejlepší na drop legendárek aspoň teda mě to tam padá furt..
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Prestigo-2306/ když tak přidejte :)
-
-
-