Přejít na výpis diskuzí
Nová expanze k Diablo III se asi jmenuje Reaper of Souls
14.8.2013 | Aleš Smutný
162 příspěvků
-
staci stahnout program "Mouse Controller" a sveho D3 bota si muze "naprogramovat" i 5ti lety decko *1*
-
sh*tstorm in 3..2..1..
-
-
tak snad sis stihl od té klávesnice zaběhnout pro toaleťák, ale bojím se, že ne...
-
-
ten mám samozřejmě vždy přichystaný vedle klávesnice pro případy fap emergency
-
-
-
myslim ze tenhle datadisk se nebude moc dobre prodavat, diablo 3 hraje hodne malo lidi, neprimo to priznal i Blizzard
-
-
trojku hraje málo lidí, protože většina už ji má párkrát dohranou a netouží po paragon levelu osmnáct tisíc... ale novej příběh, nový postavy a nový schopnosti (minimálně tyhle tři věci) myslím většinu nalákají zpět :)
-
-
No a hlavně opravená výbava, větší random světa/monster a například i zlepšení zmíněného paragon systému...přidat mu nějakej větší smysl, další bonusy apod...takhle je to jen další "stat stick", kterej tam "grinduju" donekonečna...stejně jako všechno vybavení ve hře. Mnoho lidí čeká právě na tohle...
-
-
-
Prophecy of the End of Days
And, at the End of Days, Wisdom shall be lost
as Justice falls upon the world of men.
Valor shall turn to Wrath -
and all Hope will be swallowed by Despair.
Death, at last, shall spread its wings over all -
as Fate lies shattered forever.
Wisdom (Malthael), Justice (Tyrael), Valor (Imperius), Hope (Auriel), Despair (Rakanoth), Death (Prime Evil ?, Malthael ?), Fate (Itherael) -
-
no jo, ale to jsme hrdinne odvratili v D3
-
-
No právě, že asi ne. Dost lidí si myslí, že by DEATH měl být Malthael, kterej se vrátí jako anděl smrti.
-
-
no at tak nebo tak, ja osobne bych radeji videl jako hlavniho zaporaka imperiuse...treba se mu ho Diablovi podarilo coruptnout pomoci toho zraneni ;]
-
-
-
-
aha takze oni maji D3 porad v betatestu a uz pracuji na dataci misto toho aby to opravily...
-
-
A co by jsi změnil v momentálním Diablu kromě aukce? Povídej, přeháněj:) A strom schopností neberu. Musel by jsi překopat kompletní systém a nechtěl bych aby to nakonec bylo jako v Patch of Exile, kdy je sice bombastický strom schopností, ale v konečném důsledku je naprosto o hovnu.
-
-
Já bych spravil minimálně dropy z bossů, protože to je ten největší výsměch, jaký jsem kdy v hack'n'slash viděl. To, že si tam nemůžu svoji postavu absolutně nijak vyvíjet a Blizzard to tam tak nastavil by taky chtělo opravu, ale vím, že by museli překopat od začátku celou hru. S datadiskem čekám na přidání aktů (ne aktu, aktů), protože Diablo 3 je až směšně krátké.
-
Neni, rad si piplam svoji postavicku tak jak ja chci, ne tak jam mi to nekdo urci.
-
-
V PoE je ten strom naprosto o ničem....Když se podíváš, co ty schopnosti dělají, tak v konečném důsledku je to jenom na wau efekt. Nic víc. O piplání postavy nemůže být ani řeč.
-
-
"O piplání postavy nemůže být ani řeč" a kolik toho v poe mas naparenyho ze todle tvrdis? protoze je to pekna hloupost :) jako poe ma svoje chyby, ale jako tvrdit ze si nemuzes udelat svuj vlastni build a hrdinu mnohem sobe blizsiho nez v diablo to je proste kravina kravin a je videt ze si poe dost rychle a hlavne zbytecne zavrhl
v obouch hrach 250 hodin, nehraju ani jednu ... diablo je proste designove hezci, lepsi animace , lokace ... hratelnostne i v personifikace ale poe vitezi, ty moznosti jak to hrat sou v poe dost siroky, tam sem si teprve prisel jak v diablu2 :) valis jeden build kterej je super zabavnej i funkcni a jen vyvojem dostavas napady na desitky novejch kombinaci a buildu za kteryma se skryva zase dalsi desitky proparenych hodin :) do toho spousta itemu s unikatnima abilitima , ktery ti uplne zmeni mechaniky tvyho hrdiny .. prikladem treba zbran ktera ti zmeni ze misto many pouzivas hp .. bum a uz mas na novej build kterej muzes postavit jen na samotnym jednom itemu a na to nastavet vychytanej build vyuzivajici zrovna tudle vyhodu .. a tech itemu v tomhle stylu sou tam desitky a stovky :)
tak a ted si precti este jednou koukni co si napsal a srovnej to s realitou co sem ti zde popsel, nerikam ze je poe lepsi to ne .. ale chce to se divat na vec trosku bez predsudku .. wau efektem bych nazval diablo3 kde se pulka skillu proste vubec nevyuziva , ty konecnej dusledku :)
PS: aha az ted sem si vsiml kdo to psal, vtom pripade to byla ztrata casu, ty to stejne uvidis ve svym svetle -
To je hloupost. Neříkám, že tam všechny věci super ovlivňují postavu, ale ty velké na konci větví a někdy i skrze větve ovlivňují celý způsob hraní dost markantně. A co ovlivňuje způsob hraní Diabla? Loot? To je jediná věc.
-
-
-
zacal bych zruseni class postavenych na jednom statu (barb=str, monk+hunter=dex ....), vratil bych staveni charakteru z D2 rozdelovani statu rucne, zrusil bych aukci, opravil bych itemy dle vzoru D2, pridat z5 mystica, vratit runova slova, zrusit resources system pro kazdou classu a vratit manu jak v D2 a hned je to vice vybalancovany....a tech oprav je az az, nechce se mi to tu vsechno vypisovat to bych tu byl do vecera...
-
-
tak mohli by to napravit tim ze by expanze nemela aukci a drop bosu by byl dany jako ve wowku a ne ze vam z uber tuhyho bose padne smeti jako z te nejvobycejnejsi truhly na prvni aktu
-
-
diablo neni wow a rnd loot je zaklad
-
-
-
Takze budu muset za fix broken hry zaplatit? *15* Dobry vtip. *7*
-
Me D3 stacilo tuhle aukcni zhov*dilost blizzard vypiloval k dokonalosti, narozdil od chabeho a velice chudeho obsahu hry.
Dekuji ale zadny datadisk nechci a jiz ted nemam zajem, jednou jsem se spalil a to stacilo.
Ale jiz ted se tesim na Grim Down -
-
Blizzard příjde díky tomu o neskutečného hráče. Prosím zůstat a předobjednej si datáč *13*
-
-
No hlavně ať tam udělají volitelný strom schopností, a´t nejsou všechny postavy jak přes kopírák, které se liší jen vybavením...
-
-
a co ti brani zvolit si co chces za skill ?
-
-
tohle byla právě docela ta smůla - při soubojích s bossama jsem hodněkrát zjistil, že skilly, který používám a bavěj mě, na ně nemaj, a musel jsem bossáky udolat na ně účinnějšíma, ale pro mě naprosto otravnejma skillama (jako diamant armor, teleport a podobně)
-
-
-
Blizzard příjde díky tomu o neskutečného hráče. Prosím zůstat a předobjednej si datáč *13*