Přejít na výpis diskuzí
Nová expanze k Diablo III se asi jmenuje Reaper of Souls
14.8.2013 | Aleš Smutný
162 příspěvků
-
vydelat se dá, a nemusíte to ani hrát, stačí mít farm boty, nekolik accountu a mit to spuštene cely den. Kamoš takhle vydelava balík. Ja to taky kdysi delal ale ted to odmitam z principu
-
-
Kvůli botům jsem přestal hrát wowko.Aby v noci když jsem hrál battlegroundy byly narvaný botama na to jsem neměl žaludek.
-
-
a týpek opakovaně usvědčený z použití maphacku vede EU ladder ve Starcraft II, good job Blizzard :D
-
Tak tak, to me taky krkalo, dycky minimalne jeden, a kolikrat i vic... ale zas na druhou stranu, byly to honory zadarmo docela =).
-
-
Kolikrát byl celej tým botů.Průser byl když na mojí straně.:-)
-
-
to se mi snad nikdy nestalo... ale jednou sem v bgcku potkal pet ele shamanu, ocividne botu, co neustale behali pul metru jeden od druhyho a masakrovali vsechno... paradoxne to bylo nejjednodussi bgcko, ktery jsem kdy videl, protoze zatimco pet shamanu kempilo u jedny vlajky, zabrala druha strana zbyvajici tri =).
-
-
premejslim ze si zaplatim cvicnej mesic po cca roce a pul pauzy, tak sem taky zvedavej =)
-
to byl multiaccount, jeden človek co ma vic accountu, tihle lidi to delaji jen pro zabavu. jinak ja si chtel obnovit account ve wowku ale jelikoz bg jsou jedina vec co me na wowku bavila tak jsem to neudelal. nevite jestli uz to nejak fixli nebo je situace porad tak zla? myslel jsem ze je to tak zly jen v dobe po vydani cataclysmu, kdy chtel kazdy levelovat
-
-
-
-
-
Opakuješ se jako hodně pokažený gramfon. Diablo po 30 minutách neaktivity Tě odpojuje. A tvůj kámoš je pouze v tvé retardované hlavě;)
-
-
A vis co je to bot? Za ten nesmysl s odpojenim vyhravas blba dne. *15*
-
-
Bot v Diablu? Popiš mi, jak funguje, moc rád se směji hlupákům jako ty a Joe:)
-
-
Tak jak bot vsude jinde, cte hodnoty z pameti a posila kliky na aplikaci. Jak myslis ze cinani farmi goldy? Sedi u toho? *7*
Jinak nekdo kdo zna neco o cem vis ty lenjo neni hlupak, ale kdyz te bavi ze sebe delat vola, proc ne. *3* -
-
2Veskoslav@tiscali.cz: Je videt ze se dmnt, boti sou v kazdy podobny hre, a branit se tomu muzes jak chces. Cim lepsi hacker, tim lepsi bot. Samo, k tem lepsim se ty jako BFU vzivote nedostanes, protoze lidi, kteri si to pisou to na net neposilaj.
Napsat bota pro klikacku jako je D3 je pak pomerne trivialni, delaj se boti do daleko narocnejsich veci. A pokud se to udela dobre, tak z druhy strany dratu to nejses schopen vubec poznat. -
Tak jsme se zasmali, Peroslav to neumi tak to nejde. A Diablo te kopne po 30 minutach za neaktivitu. Pozna totiz jestli ty tlacitka macka clovek nebo jestli je posila naky jiny program. Mozna by stalo za to vytahnout hlavu z prd*le.
-
Nechces mi doufam tvrdit, ze to, co se da nekde stahnout z hackerskych for (kde to bylo vzdycky tak, ze se pro "verejnost" uvolnily verze botu a programu jiz davno odchycenych ochranou hry) povazujes za posledni verze programu, co pouzivaji "profi" farmeri, ze ne? Blizzard ochrani hru proti novym botum, zabanuje farmery, ti nakoupi nove kopie hry, napisou si noveho bota a jede se dal, tohle je valka, co se vyhrat neda - vzdyt se podivej treba na wowko, tam boti porad jsou, a to na to mel blizz osm let, nebo kolik, aby tu hru ochranil. Ale ono to jednoduse stoprocentne nejde =).
-
Je známá věc, že se blokovali tito boti, ale skoro před rokem. Blizzard přiznal, že udělal chyby ohledně bezpečnosti. Ale zkus si to teď. Zkoušeli jsme to, věř mi. Máme programky na tyhle pitomosti.
-
A jak poznas ze hraje bot a ne clovek? Budes pocitat ms mezi klikama? Budes ukladat a srovnavat trasy po kterych beha? Jsi proste blb co ho*no vi a dela machra. A ani si neveris, tak si naklikavas plusy. Takovej malej traged ze? *6*
-
Ale come on, jsi inteligentni clovek, prece chapes, ze maji pravdu =). Stranky prodavajici goldy provozuji tisice botu najednou, blizzard je vetsinou zabanuje ve svych ban-vlnach, ale za tu dobu uz si takovej farmer vydela prodejem goldu dost na to, aby si koupil dalsi kopie her a jede se znova... to je celkem verejne znama vec tohle =).
-
Ano ve hře, kde se točí takové peníze jako v Diablu si tam nechají pobíhat boty:-D Bože......
-
-
Bot pro diablo je vlastne programek, ktery hejbe a klika s mysi, plus obcas pouzije klavesnici. Farmilo to jednu elitku v prvnim altu. Alespon pred pul rokem to jeste slo.
-
-
naprogramovat programek kterej bude "kamerou" sledovat co se deje na obrazovce a klikat na predem stanovene rozpoznane cile je trivialita, ale vydela to dost kdyz to bezi 24/7 *1* D3 fakt neni nijak slozita hra na to aby podprumrny programator nezvlad udelat farmbota za odpoledne
-
Ano ano, naklikavat si je debilita, proc to delas nevim. Ale vetsi debilita je hadat se ze nemuzes pustit bota na D3. *3*
-
Ta urcita elitka byla vzdy v tom samem sklepeni, prvni akt pred old tristramem. Jak rikam byla. Ja uz jen cekam na datac
-
Ano naklikávám si hlasy, aby Vás dva přesvědčil o tom, že Diablo zcela určitě podporuje boty *1* Fakt debilita:) Joe asi kamarád, co? *5*
-
holec89: Perovpuseslav je debilek a jak vidis nedela mu problem aby se k tomu priznal a jeste si naklikaval. *15*
-
Akt ti sice zůstane uložený, ale boss nikoliv. Mění se navíc mapy, tudíž farmení ti naprosto pak postrádá smysl;)
-
Diky za minuska, napsal sem jak funguje, neveris, tvoje minus. Btw akt ti zustava ulozenej...
-
Ano a klikne na stejný akt a tak dál. No pohádky moc pěkné:)
-
Jednoduse, odpoji te to a znova pripoji do hry...
-
By mě zajímalo jak se farmí, když se jednotky na mapě neobnovují;) Navíc tohle není klasický bot na farmení, ale na Hell Ring a dávno to nejde. Za to je doživotní ban a ani před půl rokem to nešlo. Zkoušeli jsme to:)
-
-
-
-
-
a rano ses probudil a mel jsi ruku v nocniku vid? ty principe:)
-
-
Takze budu muset za fix broken hry zaplatit? *15* Dobry vtip. *7*
-
Nechapu, proc takovy hry musi cpat na konzole. Klikani na sto porcent kopirujici funkce hraciho automatu ze zaplivany putyky. U lidi zvyklych na uzasne pribehy (The Last of US), hry plne vyzev (Demons Souls) a dokonale svety (GTA V) jim psenka nepokvete.
-
-
Na konzole to dávají z prostého důvodu. Věří tomu, že si to koupí dostatečný počet hráču a výrobce na tom pak vydělá nějaké ty peníze. Nicméně bych věřil i tomu, že koupě bude dobrovolná, takže komu se to nelíbí, tak ten to kupovat nemusí. Nejlepší je možnost volby. Ať si každý hraje to, co se mu líbí.
-
Tak si dej Diablo 3 do konce na hc bez pouzivani aukce. To uz mala vyzva je. Pro me osobne jsou ty hry cos uvedl (LoU, GTA) absolutne nezajimavy, takze kazdej ma jinej vkus ze...
-
-
ale predpokladam ze si osobne last of us nehral, soudis posle obrazku a nejakyho toho videa, jinak bys takovou blbost do prikladu nenapsal :) protoze jakkoliv kopat do tlou je jako kopat si do vlastní hlavy :)
-
Spis bych te typoval na pripad kognitivni disonance aka kysele hrozny...
-
-
-
Nejspis tam bude ta Witch sv*ne, z konce tretiho aktu... Adria nebo tak nejak se jmenuje.
-
-
Pokud na tom nedělali dalších deset let, bude to stejný šit jako D3 je a bylo...a každý ví, že v expansionu bude minimálně bejvalej tyraelův šéf :p
-
-
A Lord of Error se zas navrati a privede posilu Lady of Delete.
-
-
Mám otázku jako člověk, který nikdy nehrál Diablo 3. Dá se vydělávat na aukci ve hře i i nějaký ten reálný peníz? Nebo tam jde jenom o virtuální prašule?
-
-
ten gear je šílenej se na elity jenom podívá a už ležej :D
-
-
Jo listopad daleko :/ mě včera padlo echo, lacuni a IK rukavice, tak sem si pěkně zanadával :D
-
-
Podle myho je dobrej cas dat si od diabla pauzu, pokud ma nekdo takovy nalady. Klidne az do datáče. ALe ja osobne to stejne parim porad ode dne vydani a budu dal *1*
-
Ha, znam... lacuni sem zahazoval uz tak patnact, jenom dvakrat se rollnuly s critem a pokazdy jak na potvoru bez mainstatu, takze odpad... ale zahazovat echo nebo mempo, to uz fakt cloveka chyti u srdce no =D.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=qkgkfDJAdB8
takhle se to dela =D.
k detoxovi, kterej tohle natocil, nemam nic nez respekt... silenej gear a vi, jak se to hraje =). -
-
Hmm..dobry..ale proc me neprakvapuje ze mu z nich pada uplny houvno stejne jako me:)
-
-
No s tímhle gearem se to už snad hraje i samo pro něj je MP10 prostě už o ničem, ale respekt si zaslouží, to jo. :) Tak nemá 5NV takže mu nic nepadá.
-
-
No snad, snad, taky na to cekam jak na smilovani... vseobecne se ale pocita az tak s listopadem, coz je ponekud frustrujici.
treba ted, jak sem se dival, kolik mam nahrano, sem si dal jeden run. Pet legendarek spadlo, a to docela nadejny, inna kalhoty, calamity, vile ward... identifikace a pekne pet brimstonu. Tak sem to zas vypl =D. -
snad ten Loot 2.0 už v září hodí aspoň na PTR.. já teda osobně HC trochu hraju a lagy, disconnety netrpím, ale ono je to hlavně tím, že teď ty serveru už nejsou, tak zatížený jako byly ze začátku.
-
Tak ono i kdyby mel 5NV, tak mu nepada nic, protoze momentalne stoji loot za starou belu - neexistuje item sink, takze k tomu, aby item za neco stal, musi rollnout cim dal tim perfektnejsi staty - takze nachazis cim dal tim vic "crapu". Ze tohle reseni neni dobry vime i my, fanousci hry, a vi to i Blizzard, zaplatpanbu.
v HC je situace jina, protoze tam ekonomiku ozivuje neustaly umirani lidi... jenze ja se priznam i bez muceni, na hc nemam nervy, prijit o stovky hodin na postave kvuli lagu, bugu nebo disconnectu, to bych prokopl monitor =)).
-
-
-
-
-
Dneska uz se to nevyplati imho. Hned po vydani RMAH valila nejvic, ja zacal prodavat nekdy na podzim a celkem sem ziskal slabych 100 euro. ALe prodat ted neco na RMAH je opravdu tezky... Jen me stve ze RMAH neni i na hc, pac sc uz davno nehraju.
-
-
Kdyby byla rmah na hc, tak nedela blizzard nic jinyho nez ze resi shitstormy typu "mel sem disconnect a umrel sem s gearem za kterej sem dal 1000 euro, budu vas zalovat."
-
-
teraz uz neviem ci to niekto kupuje + ceny su aj tak strasne nizke ale nieco sa natom zarobit asi stale da ja som predal dake smeti dokopy za 10e davno(6mesiacov) co neni nieco preco by som hral tu hru dokola:D
-
-
ona to byla sranda pri spusteni RMAH.
To jsem nestacil zasobovat itemami-hlavne modrymi *1* ,hned jak sem to dal,prodal ose to
nejhur do minuty.
Modre za par e,s lepsimi staty za 10-20e.
Ted maji setovky a legendarky cenu 1-3e,teda pokud nemaji vsechny nej staty s temer max rollem. -
Ono to vazne neni tezky... zacni s dvouma miliardama. Vysnajpuj maxbidem nejaky item na gold AH, ktery ma cenu zasadne vetsi nez dve miliardy. Prodej na RMAH. Za eura koupis opet 2 miliardy goldu (plus ti zbyde vydelek) a proces opakujes =).
-
-
ted uz toho moc na RMAh neprodas,vydelas jedien na loothunter.
To se nemusis zabyvat RMAH,vic na hodinu vydelas sbiranim minci z ulice *1*.
-
-
-
Na azcatku pos spusteni RMAH se prodavalo temer vse,prodal jsem uplne crapy i za 20e-
modre amulety.1.den jsem vydelal na modrych a 1 setovce prez 200e.
Ted prodas jen top item s top statama,ale to musis dat na www.loothunter.net
A to mas sanci,ze ti to padne 1:99999999.
V datadisku se zase budou prodavat itemy v RMAH,ale uz podstatne mene,prece jen
diablo 3 nastvalo dost lidi.Na zacatku bylo zabavne a tezke jak slibovali a po 1.mesici
zacali nerfovat a menit skilly i o stovky procent a to delaji kazdym patchem. -
-
NA http://loothunter.net/ se prodavaji itemy i za nekolik tisic e.
Ale to ti nepadne.
-
-
Vydelat se da nechutnym zpusobem, ale obchodovanim, hranim rozhodne ne =)
-
Dříve se tam vydělat dalo, ale musel jsi fakt pořád farmit. Nevím jak teď
-
-
Nebudu jako všichni a psát o něčem co není tématem článku. Jednoduše ve spojení s duší mě napadá mrtvá Leah, takže by mohlo jít o něco ve stylu zachránit nevinou duši Leah z náruče pekla. Nebo něco podobného.Docela bych si to i přál protože Leah mi bylo opravdu dost líto.
-
-
To zni realne, taky se mi nelibilo jak ji chudinku odgradlovali, kdyz vlastne za nic nemohla.
-
-
V Diablu 3 bylo vubec nekolik zajimavejch pribehovejch zvratu. SPOILER
Kdyz umrel Cain, kdyz dostali do pekla tu holku...SPOILER
-
-
-
Me vcelku bavi, kterak, pohaneni kulturou nesouhlasu a pocitem, ze je potreba se zaclenit a byt in nenavisti vuci blizzardu, se ihned vyroji kupa lidi, kteri zacnou plivat spinu. Osobně bych si tipl, ze podobni hodnotitele maji v D3 nahrano maximalne dvacet hodin, ale samozrejme nemusim mit pravdu.
Me osobne diablo 3 bavilo drahne dlouhou dobu, vydelal sem si penize, ktere jsem za nej dal, zpatky skrze aukci (a reknete, ktera jina hra vam tohle legalne umoznuje). Chyby ta hra samozrejme ma, za itemizaci by bylo vhodne vyvojare nakopnout, nicmene vi se o tom, pracuje se na tom. Momentalne treba taky nehraju - cekam na patch / expanzi, ale pocet hodin, ktere mi diablo umoznilo se bavit, vuci cene, je lepsi nez asi tak cokoliv co jsem hral v poslednich peti letech. -
-
Vice nez 520hodin a jeste nekoncim :))
-
20h bohate stačí na ohodnotenie hry :)
-
-
V D3 jsem stravil asi 600 hodin, je to dobra hra ale nektery věci jsou tam fakt uplne mimo.Situace s lootem kdy hlavni roli hraje aukce je dost na prd. za tech 600 hodin hrani mi padla jedna jedina věc kterou jsem prodal za maximalni cenu v euro, jinak samy kravinky za euro nebo dve.Za tu dobu me padlo tak 5 nebo 6 věci který jsem nejakou dobu nosil, ale prevazne jsem mel vybaveni z aukce. Funguje to zvlastne, a proste aukce hraje prim.
-
-
Ono za to muze, rekl bych, full RNG, co si budem, D2 melo loot resenej proste lip, a kdo tvrdi ze ne, ma velice podivny vkus =). Stale ovsem verim schopnostem vyvojaru z blizzu, ze to dokazou hodit do pucu tim chystanym megapatchem =).
-
-
Me by spis zajímalo jak to vyresej u konzoli, tam aukce nebude a když by tam nechaly ten sielnej RNG tak potes panbu.
-
-
No spis si myslim ze to bude o dost lip udelany nez PC verze co se tyce lootu. Horka pachut betatestera pc verze se mi vkrada na jazyk, ale mozna ze patch ohledne lootu co chystaj bude presne to co bude u konzolovejch verzi.
-
konzolovka bude, hadam a spekuluji, verze diabla cilena na kratsi herni cas, takze by me vubec neprekvapilo, kdyby veci padaly mnohonasobne lepsi, clovek dosahl na maximalni uroven vybavy behem rekneme padesati hodin, a sel hrat neco jineho... ale tezko rict =).
-
-
-
-
Jak ktere, myslim. Vis jak, to je jako kdybys hral nove mmorpg dvacet hodin a pak se o nem snazil pronaset nejake verdikty - nikdo by te nebral vazne.
Tim samozrejme nechci tvrdit, ze je diablo nejake mmo-cko, ale svoji naturou je to podobna vec, je potreba si ji zahrat prece jenom trosku vic, aby clovek dobre videl a dokazal popsat silne a spatne stranky.
-
-
-
Blizzard příjde díky tomu o neskutečného hráče. Prosím zůstat a předobjednej si datáč *13*
-
No hlavně ať tam udělají volitelný strom schopností, a´t nejsou všechny postavy jak přes kopírák, které se liší jen vybavením...
-
-
a co ti brani zvolit si co chces za skill ?
-
-
tohle byla právě docela ta smůla - při soubojích s bossama jsem hodněkrát zjistil, že skilly, který používám a bavěj mě, na ně nemaj, a musel jsem bossáky udolat na ně účinnějšíma, ale pro mě naprosto otravnejma skillama (jako diamant armor, teleport a podobně)
-
-