Přejít na výpis diskuzí
Nová hra ze série Gears of War nese podtitul Judgment
2.6.2012 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
Ja si kvuli teto hry koupil xbox a celou serii
-
a ty co take uzasne robis na tom pc, ked ti to tak iq dviha? lebo hranie na pc nie je zrovna to najzlozitejsie, co dokaze uzivatel s pocitacom vykonat, je ti to jasne?;)
-
A treba nas prekvapi a oznami to na novou generaci konzoli :) , tak tady nedrzkujte a pockejte si na E3
-
Příští generace bude opět rychle překonána a stojím si za tím, že konzole brzdí vývoj. Crysis 2 atd sice jedou i na konzolích, ale jak vypadají oproti PC. Battlefield 3 je další příklad a to i omezením síťové hry. Diablo je co se technologií a průlomů sra.ka. Nic proti Diablo je příklad na prd.
-
ale mel jsem moznost si zahrat treti dil na Xboxu a nak me to stim gamepadem nebavilo . Uznavam ,ze jsem lama a musel bych se nakou dobu ucit ,ale je fakt .ze to ovladani stejne nema ten spravne drive . Nejvic me tam vadi to otaceni .
-
njn tak ja se MS nedivim ,ze se jim do konverze nechce . Ono kdyz na Xky se za mesic proda nalej milion kusu a za stejne obdobi obohejch 70 tisic tak co potom chces . Osobne si myslim ,ze ta konverze se dodnes nezaplatila . Byl tam pridamej obsah zlepsena grafika presto to nemelo tizenej uspech .
-
Jazz by vážně bodl..
-
Konzole jsou brzda ? to se člověk dozví novejch věcí
-
Tak hlavne PC verze mela temer nulovou PR a vysla jen aby se nereklo. Ja si GoW koupil ciste nahodou, kdyz jsem zvazoval porizeni third person strilecky a ve Score se docetl o konverzi strilecky z Xboxu na PC. Jedine pozitivum to melo ze kluci s People Cant Fly dostali moznost si videlat na chleba protoze na te konverzi delali.
Alan Wake se na PC zaplatil a Redemy jiste nelituji ze ho na nej nakonec udelali. -
tahle serie mne osobne miji zkousel sem jednicku, ale nechytila. prislo mi to jako strasna nuda. takze i nad tim, ze neni port dalsich dilu nijak nesmutnim
-
*deleted* .. screw you guys, i'm going home
-
Myslím, že Epic by mohli místo natahování jedné uzavřené série (i když budou postavy a příběh jiný, pořád je to na stejné brdo) radši dát šanci jiné, starší sérii, a to Jazz Jackrabbit 3 v krásné 2D grafice (něco jak Ubisoft udělal s Rayman Origins).
-
Za to si M muze sam. Kdyby tu hru vydal zaroven na xbox i na PC, tak by se toho prodali mraky. Bohuzel MS chtel vydelat na xboxu, tak vydal GoW jen na xboxu, a tim padem si hodne lidi xbox koupilo. Bohuzel ti lide uz si pak nekoupili GoW na PC, a tim padem klesli prodeje.
To same Halo... -
A jak přesně bys to chtěl udělat? To by každý musel mít PC PS3 i XBOX, aby si zahrál hry které chce. Takhle si může (většinou) vybrat na které platformě tu hru chce hrát.
A to že konzole brzdí vývoj není pravda. Vývoj jde stále kupředu, jen hry na konzole vypadají hůř jak hry na PC...
Podívej se na Diablo 3 - PC only hra, a taky nemá kdovíjak dobrou grafiku. Pak se podívej na Crysis 2 a BF3, hry s aktuálně nejlepší grafikou, a jedou jak na PC, tak na xboxu.
Navíc dlouhou dobu byly konzole lepší jak PC, jen to u poslední generace posr@li s tí, že neodměřili kolik budou hry potřebovat RAMky. Příští generace už by tím pádem měla být v pohodě. -
Ještě ty tu mudruj, že se konverze nevyplatí.
-
Ja pro to udelal maximum - hru jsem koupil. Sotva muzu zkoupit vsechny kopie aby Microsoft videl dobre prodejni cisla a mozna se tak rozhoupal vydat dalsi dily na PC. Ja za ostatni PC hrace nezodpovidam! Kdyby se dalo na konzolich piratit stejne snadno jako na PC, tak by i tvi konzolovi 'bratri' piratili o stosest.
-
Skutečně reakce mimo mísu *7*
Další který zapomíná na asijský trh. -
Proč si shovávat neoznámená překvapení na E3, když je mohou vypustit dva dny před tím...
-
Jsi mamlas.
-
Reakce mimo mísu. Nahoře je řečeno, že konzole jsou brzda a to prostě fakt. Ano v USA to frčí, ale to jen protože je to jednodušší a tím to víc sedí jejich IQ. Chtějí konzumovat a bez nějakho zdržování. Konzole by měly být odděleny od PC a žít si vlastním životem ve svém světe a nesrat se do herního sektoru, kde je PC.