Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shenkster
    Stejně jako tvůj vkus pro hry *3*
  • h0p3
    souhlasim, také jsem od hry odcházel s pocitem že mi vývojáři nic víc nedluží, což se dneska nedá říct o téměř každý druhý hře, ale zas na druhou stranu k tomuhle kroku přistupuji s otevřenou myslí, protože gow sérii mám rád a myslim, že chlapci a děvčata z epicu prostě umí *1*
  • pernicek
    A proč myslíš, že 2 a 3 není ještě na PC hm? Asi proto, že se 1 prodalo absolutní minimum a většina lidí to zpiratila. Mircosoft tu ochotu projevil, ale hrači si to pos**li sami, tak teď nebrečte.
  • h0p3
    doteď jsem byl zticha protože mi to bylo jedno, ale tohle už vážně nejde.. to jste lidi fakt takový pitomci ?! přestaňte držkovat a kupte si tu konzoli, stojí pár šušňů, nebo s prominutim držte huby.. nikoho tyhle "vysoce inteligentní" příspěvky nezajímaj a jestli jo, tak si to napište do deníčku a né pod každej článek kterej se otíra o konzole.. porád nechápete, že konzole jsou doménou Ameriky a o tom to je o penězích, buď se s tim smiřte a nebo si dál myslete, že to můžete nějak změnit a ano mám jak PC tak konzoli.. míru a lásce zdar
  • celá série GoW je shhhhhhhit
  • Kdybych vedel jak s nami Microshit vyj.be tak jsem si prvni dil ani nekoupil. Co oko nevidi to srdce neboli. Ta firma je vubec pro smich, GfWL neco tak otresneho a nepotrebneho zase hodne dlouho svetlo sveta nespatri.
  • To same co Halo. Debilove dojebani z MS *10*
  • xbox by mel uz davno zaniknout diky tehle bezvyznamne krabicce je pomalejssi technologie ve hrach vse se musi delat tak aby to fungovalo na tuhle kravinu.Kde by ted pc hry byly s technologii kdyby tu nebyl xbox a dalsi herni pitome krabice.A co se tyce piratstvi tak jestli si nekdo mysli ze se neda hrat piratske kopie na xboxu tak je blb. *16*
  • kup si xbox a netrolluj tady *12*
  • plescher
    Máš naprostou pravdu. Teprve o letošních vánocích jsem se konečně odhodlal pořídit si XBOX, takže jsem mohl dokončit téměř až urážlivě useknutý příběh (po jedničce), ale na PC jsem samozřejmě nezanevřel (mé milované adventury a Splinter cell), takže bych porty uvítal. Jenže těch už se asi nedočkáme, protože místo toho, aby se PCčkáři rozplývali blahem, tak si budou stěžovat na zastaralou grafiku (GOW2) a budou to brát jako důvod, proč si hra zaslouží, by jí lidi pirátili. A z tohoto důvodu se nevyplatila dělat konverze jinak výborné hry, jako je například Read dead redemption. Ach jo, PCčkář těžký chleba má.
  • MidnighT91
    Série je uzavřená místo píč*vin se má microsoft soustředit na pc konveze dvojky a trojky... Docela zvěrstvo vydat první díl, načnout tím příbeh a nedat nám možnost ho dokončit celej...
  • plescher
    LOL, další GOW hra, že už si nedají pokoj. Série je hezky uzavřená, tak proč se v ní ještě šťourat. Jenže byznys je hold byznys, s tím nic nenaděláme, a pokud má hra mraky věrných fanoušků, tak budou vycházet další díly a je jedno, jestli to bude jenom donekonečna ta samá, již dávno oschlá nastavovaná kaše, hlavně když budou fanouškové platit těžký prachy za jejich milovanou sérii. Na druhou stranu, udělat prolog/spin-of jednotlivých postav je ten nejrozumnější krok, s jakým mohly tvůrci přijít.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit