Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
za mě dobry. bál jsem se, ze se povezete na vlně mnoha jiných webů, které začaly houfně kopirovat polygon.com, ale přijemně jste mě překvapili. nemam rád velké změny a ty vaše vypadají, aspoň na první pohled, jen jako drobné poladění fungujícího systému. po tom jak se podařilo podle mě totalně znepřehlednit třeba musicserver.cz jsem čekal jen to nejhorší :-)
-
takže palec nahoru. jsem rád, že se držíte kombinace tmaveho pozadí a světlého písma. na večerní čtení je to mnohem příjemnější, než si vypalovat oči bílým podkladem. -
Plnohodnotný světlý design, font nadpisů nesedí (hodí se spíš pro hračkářství), možná zkusit rozšířit stránku - působí na mě příliš stísněně jako sardinky
-
a. Nadpisy v tom oblém fontu jsou jako pěst na oko.
b. U komentářů je padding nesmyslně obrovský
c. Některé fonty mi přijdou příliš malé
d. Celkově méně přehledné
e. Nic co by bylo lepší oproti minulému designu jsem nezaznamenal.
f. Zobrazení na jaké stránce komentáři jsem by mohlo být vyraznější -
-
Je teda pravda, že mě zatím taky nic moc nepřipadne lepší oproti předchozímu designu. I když diskuze mi přehlednější přijdou.
-
-
Na ipadu nejde dávat +/- .
-
Víceméně prkotiny, ale taky si postěžuji na nadpisový font, je prostě moc oblý!
Delší "top" komentáře pod články se nevlezou do chlívku, je to nehezké *15*
Takřka to nepoužívám, ale překopal bych kategorie.. Wii(U) byl vyměnil za prosté Nintendo a Handheldy bych zrušil úplně a novinky pro ně by prostě dostaly tag playstation/nintendo. p.e.a.c.e. *12* -
-
Mě by zajímalo, jestli ty kategorie podle platformy někdo používá. Já sem nikdy nepřišel na to, k čemu by mě měli být dobré ... *8*
-
-
zmenit pismo, jinak je vsechno lepsi nez driv *4*
-
Inu, Games.cz sleduju prakticky od vzniku, byl jsem zvyklej na design a rozložení článků, nicméně změna je život a některý části chtěli změnu jako sůl. Celkový design se mi líbí, pokud někdo má problémy s přehledností, tak je to vždy jen o zvyku a zorientování. Ale bohužel musím se přidat k názoru většiny, že fonty by to rozhodně chtělo upravit. A to jak nadpisy, tak i font v článcích. Možná je to jenom o zvyku, nevím, to se pozná až časem, ale zatím to na mě tak působí. A nebo mám jen divný oči *1*
Jo a problém pro mě numero uno... nevidím nikde možnost přepnout na bílou variantu. Nemám rád stránky s černým podkladem a daleko příjemnější je mi právě podklad bílý. Dřív jsem tu možnost viděl, nicméně teď ať koukám, jak koukám tak jí nikde nemůžu najít. Nejvíc zarážející je, že v obrázku kterej je v článku, tak tam tu možnost vidím. Jestli se jednalo taky jen o apríl, tak budu naštvanej *1* -
Nadpisy i bleskovky jsou v pohodě. Mě se ale čte hůře text uvnitř článku.
-
Font je perfektní.
Jinak, nemohl jsem najít videa z podcastů - proč nejsou v sekci Games TV? -
Strasny fonty! *16*