Přejít na výpis diskuzí
Nová podoba Games.cz si žádá vaše připomínky
2.4.2014 | Redakce Games.cz
451 příspěvků
-
Zdravim
nový vzhled se mi celkem líbí.Rozřazení PC,PS.XBOX atd. je dobrý nápad. Písmo v článcích bych nechal mě osobně se dobře čte. Jediné co mi přišlo zvláštní je na hlavní stránce písmo titulku článku.Je takové přehlédnutelné(spíš že je to jen informační) nebo jak to říct... Když jsem to viděl poprvé,tak mi přišlo že je to jen popis na který se nedá kliknout. Takže možná bych pouvažoval akorát nad tímhle. Jinak určitě změna k lepšímu a snad to dovedete do finální verze a budou všichni spokojeni :-) (ale na to bych nevsázel páč občas na diskuzi jsou lidi dost hulváti :D )
Edit: Sakra a to forum je dost dobrý :-) to se vám povedlo přijde mi přehledné. -
Není to nic vážného, ale v Games TV se nejde dostat na starší videa, posuvník vás vrátí zpět na začátek.
-
Vubec to p*covani neposlouchejte... Novej dezign je dobrej. *4*
-
Podle mě se toho moc nezměnilo, až na to, že vše je teď poněkud jakoby větší. Nevim, asi to nedokážu popsat *1* . Klidně jste mohli zůstat u původního vzhledu. Není třeba měnit něco co funguje.
-
Souhlas, chtelo by to vic rozsirit do stran a zmensit pismo jak u clanku tak u bleskovek.
-
Zdravím, Opera 12 mi nezobrazuje texty.
-
Jednoznačně změna k lepšímu.
-
pohrat si s fontem (nemam s nim problem ale obcas poresit velikost pisma, tucnost apod - jestli jeste dneska nekde uvidim nazev Comic Sans tak me jebne asi, at zije papouskovani), vetsi rozsireni do stran (na widescreenu coz je pochopitelne standard je to dost namackany doprostred), obcas sem tam nejakej bug s nefunkcnim linkem (napriklad Jak hodnotime)
-
Nesli, ale uz jdou! Takze palec hore. (taky to bylo to zasadni co me na new strankach vadilo)
-
Tak beru zpět. Už to jde
-
Jen bleskovky nejdou posouvat... To je problém! *15*