Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sakra, jak teď zjistíme, že daná hra je nebo není sraččka? *8*
    • začneme sami zase hrát?
      • Veskoslav
        Tudíž stahovat jsi chtěl říct? Protože to bude jediný efekt. Lidé nezačnou kupovat sraččky jenom proto, že to není na netu, prostě když to nebude na netu, tak si to stáhnou a pak následně koupí.
        • Stáhnout, zahrát, pokud se mi to bude líbit, koupim, pokud ne odinstaluju, nevim co chcete víc řešit.
          • eStar
            Jo něco na tom bude. Když neexistují dema a zakážou nám i YT tak budu muset místo toho zase pirátit, hlavně ať si pak distributoři stěžují na piráctví a na ušlý zisk. Jenže to co se teď na YT děje je něco úplně jiného, podvodné firmy které nemají s hrami nic společného se obohacují na úkor youtuberů. Snad se tohle dostane až k soudu.
            • to black..copyright claim... o co se jedna, rad bych vedel prosim vic. Nemuzes nejakej odkaz, klidne v anglictine, co se deje. Dik
              • Reakce na příspěvek:

Tady všechno najdeš https://www.youtube.com/watch?v=DfyVjdtPpRE
            • eStar
              Black: když nad tím tak přemýšlím tak asi máte pravdu. O to je to smutnější že obrana neexistuje a Google tohle ještě podporuje.
            • Jenže soud ti nepomůže. Právě proto, že jde o podvodné nastrčené firmy, které nevlastní lautr nic. Pokud by byla některá odsouzena a donucena něco zaplatit, tak bude obratem zrušena (jako že bankrot) a vychcaný podvodník založí novou firmu za stejným účelem. Zvláště v některých zemích je to velmi jednoduché. A ta nová firma znovu napadne tvůj kanál a můžeš se nesmyslně soudit donekonečna, dokud to nevzdáš nebo nebudeš donucen někomu zaplatit výpalné.
              Dokud bude na YT platit nesmyslný a snadno zneužitelný copyright claim, tak se vždycky objeví nějaké hova.do, které se toho pokusí zneužít. Vítejte ve světě "svobodného byznysu" ...
          • Veskoslav
            To, že stažežení her je stále nelegální a otravné na čas. Pořád je lepší se podívat na recenzi na youtube než pak stahovat a hrát.
            • Veskoslav
              Můžeš si udělat kopii vlastněného softwaru pro své osobní potřeby. Ale stahování her a softwaru je u nás nelegální, Stejně jako sdílení hudby a filmu je nelegální, ale stažení nikoliv.
            • eStar
              IIBANIIOcelot: Myslím že nemáš pravdu. Stahování je legální pouze u hudby, filmů a jiným uměleckých děl (sdílení už legální není). U software je ovšem nelegální i stahování a mám pocit že se tohle vztahuje i na hry.
            • IIBANIIOcelot: Co neni nelegalni?
            • IIBANIIOcelot
              Ono to ale v ČR není nelegální :) ale je to otrva to je fakt...proto jsem přešel na steam
  • Upozornil bych, že flagování videozáznamů na YouTube je pro některá individua výhodným zdrojem osobních informací (např. pro účely rozšiřování spamerských databází), jelikož při podání námitky je nutno uvést nacionále a E-mailovou adresu.
  • Takze ked spravim video napriklad s legom tak to tiez nebudem moct lebo nemam copyright nato lego?
  • Vase videa vam nikdo nesmaze, ale zase ani poradne nefunguji.
  • fizola
    1. Píše že sa často stretávajú s podvodnými skupinami, ktoré si nárokujú práva. Vždy dokážu pravdu pomocou licencií a je vyriešené. Z pozcie uživatela
    2. Budú musieť vytvoriť nové spravovanie kanálov, aby sa neopakovala táto chyba, alebo ak by sa aj opakovala, aby ju uživatel vedel rychlo vyriešiť.
    3. To že sa musia zaobstarať nove licencie je asi nutné, nakoľko nastala zmena systému na YT teda sa jej musia prispôsobiť aj majitelia obsahu/práv/licencií inač by porušovali zákon tým že operujú licenciou, ktorá nemá už nič spoločné s podmienkami pri akých bola vytvorená. Ak t však opraví YT môže sa to riešiť len dodatkami do licenčných zmluv, všetko ale záleží od YT, majitel atĎ. uživatelia su v podstate rukojemnici
  • Prosim vas pekne. Ja delam hudbu, na YT jsem niic nenahodil. Ale chcete mi rict, ze by se mi mohlo treba stat, ze vytvorim sample, ten sample nekdo ukradne, ten nekdo potom mne narkne ze ja jsem zlodej a me zrusi ucet, anžto bych se mohl nejak branit? Popripade mne nejaka firma jeste zazaluje.... a co ja vim. Ona hudba to je taky neco. Kdyz si vezmete ze nejaka elektronicka skladba muze byt i ze 100 procent z corlych loopu navrstvenych pres sebe a upravenych. Je to ale i velkymi spolecnostmi tolerovano. No a hra je taky takovej sample a pak letsplayer s nim vyrabi film a tolerovano to neni. Vesmes- VSICHNI KOPIRUJEME OD VSECH UZ OD NAROZENI. Ve skole se ucime to, co nekdo pracne vymyslel........ To bychom se museli zblaznit. Je to o nenazranosti a v techto pripadech i o tom aby hraci temto spolecnostem vyjadrili to, co si o nich mysli. a pral bych jim, aby se jim to projevilo na trzbach a na zvysenem poctu seedů *16*
    • Ale je rozdiel ked sa v skole naucis nieco co vymislel niekto iny, alebo ked zlozis svoju vlastnu hudbu,das ju na YT a potom niekto pride,zobere ti ju,zacne ju vydavat za svoju,teba zazaluje, zobere ti videa a zacne na nich zarabat prachy...
      • jo jasne mas pravdu, ja jen ze v podstate celej nas zivotje nebo by mel byt o spolupraci nebo se vezme celej princip a jen se doplni, vylepsi. Myslenky...tak tam lidi rikaji to same, ale jinak... Ja si nejvic v zivote vazim vynalezcu, techniků... To pohodli co kolem sebe mame....Kdyz se podivam na veci kolem sebe, materialy... proste si jich strasne moc vazim a povazuju je za ty pravy umelce a celebrity, kteri nejsou videt a masy se o ne nezajimaji a velkou vinu na tom maji media. Uz me stve jak jsou vsude rozhovory, porady atd jen s umelcema- herci, muzikanti. Uz jich mam plny zuby. Klidne bych si poslechnul zivotni pribeh nejakyho genia od Intelu, kdyz jsme u pocitacu. Kdybych ja osobne mel dokumentarni ambice, sel bych touhle cestou. Neni jenom Steve Jobs. Anebo investigativni projekt o vynalezech, ktery jsou v sejfech, protoze by ten produkt prerusil neci zlatou zilu... Takovej projekt by ale zastavili driv nez by vzniknul. Hodne lidi uz melo betonovy botky, prestalo fungovat auto nebo se vysypali na chodniku.
      • a jde zjistit, jestli ten co tvoje video ma na svem uctu jede za penize nebo jestli neni do toho vydelecneho programu zapojen?
  • M4Touch
    Upřímně, na Lets Playe nekoukám (ztráta času, radši si to zahraju sám), takže who cares... *15* (Za vším hledej prachy)
    • Mart9
      Já to těm Lets playerům přeju. To je fakt zábava hrát hru, nahrávat si to a ještě se u toho trapnit. Na nějaké seriózní Lets playe člověk narazil jen málokdy a stejně to vypnul po pěti minutách. Nechci vidět hru, kterou si sám můžu zahrát. Level taky nikdy nečtu 2x.
      • MrSanta
        Já se na walkthrough videa dívám. Hlavně v práci při nočních službách je to pomoc k nezaplacení *1*. Ovšem ty, co hrajou 'blind' a buď u toho jenom fakujou nebo se sanží být übercool nesnáším. Zde kanál, který sleduji: http://www.youtube.com/user/MajorSlackVideos. Úroveň co do kvality obsahu i samotného videa je vysoká.
        Někoho to bavit nemusí, někoho jo. Ale přát jim to? To mi přijde hloupé. Navíc tento problém se nemusí týkat jenom videoherních kanálů. Ty to akorát spustily, protože jsou monetizované příjmem za reklamu. Když se ale podobný jouda rozhodne špatného YT systému zneužít a claimovat i obsah u zcela 'neškodných' videjí, tak budeš říkat co? Viz i v článku popsaný problém. To by taky mohl někdo rovnou dát copyright claim na Fight Cluby místní redakce.
        • celkem by me zajimalo kde delas. Ja vzdycky delal tam, kde jsem musel pracovat :( Hele krom nocniho hlidace, kdo jeste v pracovni dobe muze cucet na videa co? a pritom jako hodne ctu, ze lidi misto prace , nebo ze chodi do prace na facebook. Ale urednikem se uz nestanu :) Ale jsem rad, ze tenm nas slavnej kapitalismus jeste nezasahnul do vsech pracovnich odvetvi
          • MrSanta
            Dělám recepčního na hotelu. V noci se u nás nespí. Když hosté ulehnou a já mám hotovou práci, tak mám klid. Šéf je rozumný a nezahrnuje nás zbytečnou prací jenom proto, ať něco děláme.
      • nektere letsplaye jsou na profesionalni urovni
        http://www.youtube.com/watch?v=hsDB61FWX0A
      • M4Touch
        Přesně. A když nemám co hrát, tak dělám něco jinýho (život není jen o hraní).
        A jestli jsou problémy i s neherními videii, tak je to problém youtubu a měl by to fixnout.
    • Tady přece nejde o Lets Playe, ale v podstatě o většinu YT obsahu. I o domácí videa, která dle názoru nějaké hňupa porušují jeho práva.
    • ja na to koukam docela často, protože neni co hrat
      • Tak neseď u kompu a jdi ven za ženskýma, prokristapána.
        • Další "odborník na život". To musí každej furt běhat jen za ženskejma? Urovnej si priority. Život toho nabízí víc.
  • a na to nekdo kouka?
    • ja se tam ocitnu, jen kdyz je nejakej velkej turnaj- neco ze starcraftu, takze asi kouka. Ale je to drsna ztrata casu, to jo. Ja jsem starej blbec, ale celkove mi na lets playich vadi takovy to nuceny byt vtipnej za kazdou cenu. Nekteri jsou totalni tragedi. Ale tak co. Njvetsi zakladna jsou půboši. Ale musim rict, ze spousta z nich to chytla za pacesy a jdou jim za too prachy. Jeste mi prijdou ze na to ze maji treba i 20 let, tak jsou jak 13cti leti. Treba krafak, to je mazec. Nebo vlogar, letsplayer GOGo nebo jak. To sleduje 250 000 lidi treba a nic extra vtipnyho to neni, ja se spis stydim za neho, ale decka to miluji. Ma ja nevim 17 let a ... nevim jsou nekde jinde. No ti vlogari, to je fakt na kulku. Nejakej Jicha ..adam tusim? ... taky jsem hledel co to mele.
      • gogo je dobrej, ma dobry letsplaye nevim co se ti nelibi. koukal sem od nej treba sims nebo truck simulator i jiny
      • eStar
        U youtuberů je to asi tak jako s jakoukoliv jinou tvorbou. 80% toho je odpad, ale dá se tam najít i pár dobrých youtuberů při jejichž hraní se člověk zabaví stejně jako při koukání na film apod.
        • jo je to tak. Jen to hledani v kupce sena stoji ten cas no. A cim jsem starsi, tim mi den prijde kratsi a kratsi.
  • no twitch bude nejspis nasledovat. YT je precedens
  • tl;dr, ale pokud to znamena, ze budou mit pewdiepie a ostatni tragicti individua utrum, tak jedine dobre *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit