Přejít na výpis diskuzí
Nová verze Google Play Games má zvýšit zapojení hráčů
27.6.2014 | Adam Homola
37 příspěvků
-
Google Play už PayPal podporuje...
-
Apple ovce říká ostatním že jsou ovce, hezké *4*
-
Je to jednoduché je to Ajfoun, ten je kompatibilní napříč platformami (svými) kdežto Androjd je změt zařízení... nojo no musí to jít dopředu né dozádu. Nakonec se to vyplatí...
-
to bude tim ze inovace u apple nula)) tam si muzou dovolit menit cisilka jak na bezicim pase... a kdyz uz se objevi nova funkce tak ji starsi zarizeni od apple stejne kolikrat nemaji i kdyz dostanou upgrade na vyssi verzi systemu
-
Iphone 4S jsem měl namysli.. Inak např Ipad2 je taky letité zařízení a taky dostane IOS 8....
-
jo koupíš si telefon za x tisíc a nemáš ani podporu, na druhou stranu iPhone 4 začal na IOS 4 a teď dostane IOS 8...
-
Nevím když to byl Android market... asi...
-
Nemá ve znaku jablko? *15* *2*
Jinak pravda no na staré founy se v Androidu kálí... nu co no. Zase mají nové výkon. *4* -
Naprostá výmluva android ovce. Na co potřebuješ otevřený telefon, já potřebuji rychlý, odladěný systém, který se mi bude aktualizovat aspoň pár let. Apple aktualizuje i několik let staré telefony, to u Androidu nehrozí. Appstore nabízí daleko více aplikací. Takže jaká je vlastně výhoda Androidu nad IOS? Povídej a přeháněj...
-
Jacku, kdy prosímtě Google nevlastnil digitální distribuci, se kterou sám přišel?
-
ešte nejaké hry by to chcelo *15* ale tam asi nikomu hry nechýbajú, a analytici čo pred 2-3 rokmi pri to veľkom Android boome predpovedali že veľké hry sú minulosť pretože ľudia zistili že Angry Birds vymenia za Skyrim, sú už aspoň meter pod zemou
-
Protoze lidi (krom jabkozroutu) nechcou omezeny system, kterej umi jen to co velky bratr dovoli?
-
Nemám rád market od té doby co ho vlastní Google, nepřehledné chaotické a nic moc vyhledávání... navíc na obrazvce je jen pár věcí a když listujete několika stránkami a vrátíte se nazpátek můžete zase scrollovat odznova... a s aktualizacemi je to čím dal tím horší naštěstí se dají odinstalovat a zakázat automatické aktualizace. Mnohem lepší je Samsung(market) ano je to jen pro mobily Samsung a navíc s tegrou ale prostě to je lepší a přehlednější. ( A To na mobilu vlastně skoro vůbec nehraju).
-
To ale přišlo až s těmi aktualizacemi, do té doby byl celkem rychlý si nezařil Symbian to byl pravý děs když se tam sešlo více aplikací... nebo i mobily bez OS. *4* Néé android Windows se těžko prosadí, když necílý na mainstream.
-
Největší problém vidím v nutnosti zadání čísla kreditky. Kdyby byla možnost platit přes PayPal dlouho bych neváhal.
-
Snad jedna věcí z mála, co mě na Androidu se*e je ta menší podpora od vývojářů. Samozřejmě, důvody chápu a nedivím se jim (cca. 95% pirátství Dead Trigger za "pitomou" dvacku je děs), ale i tak. Spoustu her bych na Androidu rozhodně uvítal (aspoň, že to někteří portnou později než vůbec, že?).
-
Android je zlo. Strašný systém, věčně zalagovaný i na čtyřjádru. Nechápu, přoč se více neprosazuje Windows, jelikož otec má doma Nokii a je to velice svižný a přehledný systém, sice to není IOS, ale má slušně nakročeno.