Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stává se mi to už déle, takže to novou verzí asi nebude, ale:
    Otevřu si mobilní games.cz otevřu článek, pořád mobilní verze, otevřu diskusi, stále mobilní. Ale když klepnu na obrázek games.cz nebo na "Zpět na článek" zobrazí mi to již "velkou" verzi, což mě dost štve :-)
    • blixa
      Ano, o tomhle víme a i v článku píšeme, že mobilní galerie je hned další věc na řadě.
      • A jo, tak ja teda priste budu prvne cist clanek :) Diky za odpoved a tesim se, az bude cely web v mobilni verzi komplet.
  • maros.goc
    pre mna osobne len troska dlhsie nacitavanie minus ale inak som spokojny :)
  • Draken69CZ
    Já to budu používat na PC, je ty rychlejší, přehlednější a hlavně tam nejsou reklamy :)
    • Tilwaen
      Moc nekřič, nebo si na mobilní verzi došlápnou taky.
    • Keyz
      "hlavně tam nejsou reklamy"
      *15* +1
  • Mart9
    Na mobilních verzích vždycky hledám, kde se přepnu na tu klasickou *15*
  • stránky na mob můžou upravit jak chtějí, stejně to nikdy nebude tak, jak na klasickém monitoru.Ledaže by dělali telefony velké jak monitor.Zkrátka velkému displeji se nic nevyrovná.Já, když jsem na netu v mobilu, tak za chvíli chytám nerva, jak se to blbě prohlíží.
  • Já jsem právě jeden z těch, co si čtou Games na mobilu všude, kdy je příležitost, ale nikdy jsem nepoužíval mobilní verzi. Vždy jsem si radši přepnul na klasickou verzi. Mobil nejmenší zrovna nemám, takže se to čte na klasické verzi ještě dobře.
    • asi tak nějak... *4*
    • Sr_Lobo
      Asi tak, mobilni verze se mi zda spis za trest i na mobilu kolem 4 palcu.
    • Na 8" tablete vzdy prepnem na klasicku verziu. Na telefone nesurfujem, ale vzhlad tej mobilnej verzie mne osobne nevyhovuje.
  • Jo vypadá to moc pěkně. Akorát po najetí je vždycky cca 1,5 - 2 s zámrz, to na starým provedení nebylo, ale to se doladí asi.
  • Fajn, proč sakryš blokujete v mobilní verzi zoomování? Proč nenecháte lidi se špatným zrakem si zvětšit text stránky tak, aby jej mohli pohodlně číst? To jako lidi, co hrajou hry, jsou jenom lidi s ostřížím zrakem???

Žádám tímto nápravu této ohavné chyby a změnu příslušné META hlavničky, aby se dala mobilní verze bez problémů zoomovat. Druhou možností pro mě je pak se na vaši mobilní verzi vyprdnout a nechat si posílat verzi pro PC, tam zoomování jde.

Tenhle přístup ke zrakově postiženým uživatelům mobilního webu mě pěkně štve.
    • Nějak moc jsem to nezkoumal, ale pokud vím, tak mobilní verze je responzivní. To znamená, že se šířka upravuje automaticky podle tvého rozlišení, aby se ti text dobře četl a nerozjížděl se při rolování do stran. Takže tam pak pochopitelně zoomovat nejde. A není to chyba.

Pokud chceš větší písmo, nastav si v prohlížeči automatické zvětšení na více jak 100 %.
      • ripper
        Bohužel, games.cz tohle nerespektuje, minimálně na mobilním Firefoxu. Nehledě na to, jak velké písmo nastavím v prohlížeči, text je pořád stejně velký. A ano, zoomování nefunguje. Bylo by fajn, kdyby fungovalo alespoň jedno z toho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit