Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mobil, světe div se, používám na telefonování. Na čtení mám noviny, tablet a monitor....
  • Mam stejny problem, to ze tam neni videt pocet prispevku beru jako obrovske minus. Drive jsem mobilni verzi pouzival, ale tohle mi opravdu chybi, takze asi prejdu na klasickou i na telefonu.
  • hlavně že ty o tom víš *1* dneska jer to free cool in dělat mobilní responzivní weby co? ale nechápu proč v době kdy se začínají prodávat mobily s HD rozlišením!!! Je to stejně zbytečné jako dříve ty mobilní weby optimalizované pro čtyř řádkové displeje. Navíc matoucí člověk je zvyklaej používat nějakou verzi webu na mobilu ji vidí stejně ale ona se mu tam nacpe mobilní s úplně jiným ovládáním já mám radši vždy klasické verze. Beztak ta mobilní je tu jen kvůli lépe optimalizovatelné mobilní reklamě *3*
  • ne nevim ale co vím je že se mě to v mobilní verzi nelíbí... *3*
  • hmm, tak ty o tom vážně moc nevíš... *1*
  • rozvrženi a barva stále děsná.v době kvalitních telefonu muže klidně zustat original internetovejch stránek.
  • asi tak nějak... *4*
  • A ja myslel , ze to je jen nejaka docasna chyba :( . Prosim vratte tohle zpatky
  • paráda... ta předchozí verze byla fakt takový nedodělaná. Třeba vyhledávání - muselo přepnout na klasickou weobovou verzi a to byl celke opruz. Díky kluci, vážím si každého zlepšení :-)
  • Nějak moc jsem to nezkoumal, ale pokud vím, tak mobilní verze je responzivní. To znamená, že se šířka upravuje automaticky podle tvého rozlišení, aby se ti text dobře četl a nerozjížděl se při rolování do stran. Takže tam pak pochopitelně zoomovat nejde. A není to chyba.

Pokud chceš větší písmo, nastav si v prohlížeči automatické zvětšení na více jak 100 %.
  • Keyz
    "hlavně tam nejsou reklamy"
    *15* +1
  • Sithard
    Nova mob verze se mi libi ale dost mi vadi ze vedle clanku uz neni napsany pocet prispevku v diskuzi / pocet novych.. ted musim rozklikavat uplne kazdej clanek i kdyz uz jsem ho precetl abych zjistil jestli nenapsal nekdo neco noveho.
  • ripper
    Můj zásadní problém s mobilním webem je galerie obrázků (screenshoty u her, atp). Je skoro nepoužitelná, polovinu prostoru zabírá pravá lišta, a obrázek je pak prťavý (občas menší než v samotném článku). Proto na mobilních zařízeních na games.cz skoro nechodím. Druhá výtka jsou videa, ten váš vlastní přehrávač je o dost horší než odkaz na YouTube nebo vložené čisté html5 video. Všechno prťavé. Zavřít reklamu skoro nemožné. No a do třetice GamesTV, která vyžaduje flash, takže nepřehraju vůbec (ne, nějakou stream.cz aplikaci vážně instalovat nebudu). A když už tohle píšu na mobilní verzi, tak za čtvrté políčko pro přidání nového komentáře - vejde se do něj stěží jedna věta, i když kolem něj je všude hromada volného místa. Či kdyby vyplnilo prostor? Napsání delšího textu je docela porod.

To byly podněty k vylepšení, v každém případě díky za snahu udělat mobilní web použitelnější.
  • Sr_Lobo
    Asi tak, mobilni verze se mi zda spis za trest i na mobilu kolem 4 palcu.
  • Stává se mi to už déle, takže to novou verzí asi nebude, ale:
    Otevřu si mobilní games.cz otevřu článek, pořád mobilní verze, otevřu diskusi, stále mobilní. Ale když klepnu na obrázek games.cz nebo na "Zpět na článek" zobrazí mi to již "velkou" verzi, což mě dost štve :-)
  • maros.goc
    pre mna osobne len troska dlhsie nacitavanie minus ale inak som spokojny :)
  • Draken69CZ
    Já to budu používat na PC, je ty rychlejší, přehlednější a hlavně tam nejsou reklamy :)
  • Mart9
    Na mobilních verzích vždycky hledám, kde se přepnu na tu klasickou *15*
  • Na 8" tablete vzdy prepnem na klasicku verziu. Na telefone nesurfujem, ale vzhlad tej mobilnej verzie mne osobne nevyhovuje.
  • stránky na mob můžou upravit jak chtějí, stejně to nikdy nebude tak, jak na klasickém monitoru.Ledaže by dělali telefony velké jak monitor.Zkrátka velkému displeji se nic nevyrovná.Já, když jsem na netu v mobilu, tak za chvíli chytám nerva, jak se to blbě prohlíží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit