Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stává se mi to už déle, takže to novou verzí asi nebude, ale:
    Otevřu si mobilní games.cz otevřu článek, pořád mobilní verze, otevřu diskusi, stále mobilní. Ale když klepnu na obrázek games.cz nebo na "Zpět na článek" zobrazí mi to již "velkou" verzi, což mě dost štve :-)
    • blixa
      Ano, o tomhle víme a i v článku píšeme, že mobilní galerie je hned další věc na řadě.
      • A jo, tak ja teda priste budu prvne cist clanek :) Diky za odpoved a tesim se, az bude cely web v mobilni verzi komplet.
  • Proč nejde přepnout na black n yellow režim? *13* Ta bílá je hrozná
  • Jo vypadá to moc pěkně. Akorát po najetí je vždycky cca 1,5 - 2 s zámrz, to na starým provedení nebylo, ale to se doladí asi.
  • stránky na mob můžou upravit jak chtějí, stejně to nikdy nebude tak, jak na klasickém monitoru.Ledaže by dělali telefony velké jak monitor.Zkrátka velkému displeji se nic nevyrovná.Já, když jsem na netu v mobilu, tak za chvíli chytám nerva, jak se to blbě prohlíží.
  • Mno tak jsem zkusil tu novou mobilni verzi i kdyz na games moc z mobilu nechodim a moje prvni reakce byla: AAAAaaaaa kde jsou moje oci! *5*
    Games mi uz mraky let dela radost svim "bile na cernem" systemem a kde bych to ocenil uplne maximalne je na mobilu! Mimo to ze mi pak AMOLED nezere tolik ta se to take tak nezere oci.
    Take nevidim zadnou logiku v tom mit dva rozdilne defaultni barevne designy pro jeden web - obzvlast da-li se cerno zluta kombinace povazovat za "brand" gamesu (a ja myslim ze da) je tristni ze mobilni verze ji nedrzi.

Par profesionalnich postrehu - (testovano na Galaxy Nexus v defaultnim prohlizeci na androidu 4.3.1 - CM 10.2.1):
    - po prihlaseni z menu mne to misto zpet na games presune na tiscali obecne (a v menu pak neni polozka games, to se clovek musi zas proklikat skrz tiscali nebo dat back)
    - To leve menu je absolutne nevyuzite (obzvlast v portrait modu to pusobi smutne), mohlo by tam byt videt kuprikladu jestli jsem nebo nejsem prihlasen (ikonka, nick name); muze tam byt odkaz aspon na homepage (jako sorry, ale: recenze, vyjde/vyslo a diskuze jsou presne ty polozky ktery mne nejak zvlast nezajimaji a mimo jine se zas tak casto nemeni, co treba takove podstatne a casto pridavane jako: clanky, bleskovky a homepage obecne?
    - Prihlaseni zjevne nefunguje, po prihlaseni jsem se vratil na games, otevrel clanek, otevrel diskuzi a dal pridat prispevek presto to chce jmeno, text a captchu
    - landscape to portrait (a naopak) pri pustenem videu na strance rozbije zoom lock (pravdepodobne bug v zavislosti na autoresize videa) a obzvlaste landscape to portrait pri pustenem videu rozbije docela brutalne i rozvrzeni stranky (oboji plati jak pro HTML5 tak flash verzi videa)
    - videoplayer: po prepnuti na flash uz nenabizi moznost prepnout zpet na HTML5; volume pro video na mobilnim device neni sice uplne krucialni, ale navrhuju doplnit do playeru do praveho horniho rohu mute/unmute tlacitko, pokud si nekdo neprozretelne pusti nejaky hyperakcni video v MHD bez sluchatek bude za kikota coz bude exponencialne narustat v case s jeho zmatecnym hledanim jak zvuk stahnout (a ze v takovych stresovych situacich clovek zmatkuje a hleda dlouho) ;) ; v playeru take chybi moznost vybrat kvalitu videa coz je skoda, nevim jakou kvalitu streamu posilate ale urcite by lide s fupem ocenili tu nejnizsi a lide na wifi s kvalitnim displayem zase klidne vyssi (chapu osekanost ovladacich prvku ale vseho moc skodi)
  • maros.goc
    pre mna osobne len troska dlhsie nacitavanie minus ale inak som spokojny :)
  • Mobil, světe div se, používám na telefonování. Na čtení mám noviny, tablet a monitor....
    • V tom případě tě mobilní verze nemusí zajímat, ne?
      • tak jestli se mu automaticky nenasere i na tablet tak ho asi ani nezajima...
    • Wau ty jsi frajer, ted jsi to vsem nandal. Svete div se, ja na mobilu i ctu...
  • paráda... ta předchozí verze byla fakt takový nedodělaná. Třeba vyhledávání - muselo přepnout na klasickou weobovou verzi a to byl celke opruz. Díky kluci, vážím si každého zlepšení :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit