Přejít na výpis diskuzí
Nová verze soubojového modulu Arena Commander z vesmírné akce Star Citizen přináší spoustou zásadních úprav
20.12.2014 | Petr Poláček
62 příspěvků
-
del0: Si na Internetu, tady si člověk nemůže být jistej ničím. *1*
-
zelo: Jejdasek si dělal srandu. Nikdo nemůže bejt tak blbej, aby tohle myslel vážně. *15*
-
Ehm, já si taky muzu pripojit PC k telce v obýváku, ty lamo *1* A cos tady ted napsal, jenom potvrzuje to o tech koulich, kdybys PC-ckarum nezavidel SC, nemnel bys potrebu tady hejtit hru, ktera se te vubec netyka *3*
-
Konzole je a vzdycky bude lepsi nez PC, protoze je cerna, jde dat do obyvaku k televizi a nemusis se u ni hrbit.
Takze mi fakt koule nic netrha, mam tu spravnou platformu. -
No skvelý teda je, umožňuje vznik absolútne unikátneho projektu, ktorý už teraz, dobré dva roky pred vydaním, trhá gule miestnym závistlivým konzolistom *5*
-
Hlavne to jsou imaginarni veci za realny cash. Naprosto skvely business model. *5*
-
Oni sú to reklamy na lode v rámci lore, niečo ako keď vidíš v telke reklamu na auto... Takže to motto vlastne nehovorí týpek hráčovi kupujúcemu hru, ale zákazníkovi kupujúcemu si Mustanga u RSI *3*
-
Ty radarové signatury jsou boží *14*
Takovej space simulátor na trhu úplně chybí, vždy to byli buď totální nasa-simulace bez boje, nebo naopak sice solidní, ale pořád jen arkády, často dokonce bez kokpitu, ble... Doufám, že nesklame, páč Elite zustalo někde na pul cesty *13* -
No jako kámoš mi teď na FB psal, že je v prdeli, že mu nějaká sv*ně ukradla loď za 250 dollarů:-D Jako mohli poslat aspoň mail, že se změnil hangár:-D
-
Ona je největší stranda, že tam defaultně žádnou loď nemáš a nikdo ti to neřekne jak si to máš nastavit... Takže dost lidí zapne hangár a nemá lodě. *1*
Taky mě to poprvé překvapilo. -
To změnili? Aha. Děkuji
-
na strankach RSI si dej My hangar a lod si tam zaparkuj...
-
Pomohlo, děkuji. Problém spíše je to, že v hangáru nemám vůbec žádnou loď:-D
-
Zkus tohle:
– Vymažte složku USER (naleznete ji ve složce CitizenClient tam kde máte SC nainstalován) a znovu SC spusťte.
– V nastavení launcheru zmáčkněte „Reset to Default“ a restartujte launcher
– Ujistěte se, že v nastavení launcheru máte jazyk nastaven na „English“
Pokud nepomůže, tak potom tohle: https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/comment/4125828/#Comment_4125828
Se jim posledním updatem podařilo rozhodit launcher. -
Ještě jeden dotaz pán Citizen. Jestli ses s tím setkal. Nejel jsem poslední patch. Všechno v pohodě. Ale při spuštění hry, se mi neukáží loga a následně mi monitor zalije černočerná tma. Na netu jsem hledal, ale nenašel. Setkal ses s tím, že se hra nespustí? Do reinstalu se mi moc nechce po tom celodenním stahování patchů:-D
-
říká se tomu závist *3*
-
Mne to pripada ze RSI sa snazi lode nastavit tak aby ten velky kotol co ma Roberts v pase narastal kazdou minutou.
-
Ved ja viem ze nie, len sa tazko pozera na tak pekne lodicky s vedomim ze minimalne rok a pol nebudem schopny si v nich zalietat. (v nich zalietat myslim v nejakom +- zivom vesmire kde budem at nejaky ciel alebo ucel, nielen v nejakom module). Chapem ze to chce cas, len mi prislo vtipne to motto ze "moj vesmir na mna caka..." no to hej ale este chvilu bude musiet pockat.
-
Tak plánuje se vydání za cca 2 roky... takže nikdo nečeká, že bude za rok touto dobou hrát.
-
"Your universe is waiting..." - mhm sure... more like
I am waiting for my universe. I have been waiting for my universe and at this time next year it is extremely likely I will STILL be waiting for my universe.....
But heck, maybe its gonna be woth it in the end....