Přejít na výpis diskuzí
Nová verze soubojového modulu Arena Commander z vesmírné akce Star Citizen přináší spoustou zásadních úprav
20.12.2014 | Petr Poláček
62 příspěvků
-
Filtr je. Detroller jako doplněk do prohlížeče.
-
No, ovládání SC má ještě své mušky, ale neustálá změna rychlosti je alfa-omegou. Match speed je spíš pro to, aby se i novic dokázal pověsit za nepřítele. Osobně doporučuji H.O.T.A.S. hardware. Já si pákou rychlost měním manuálně pořád. Jako na plynu v autě. Po ruce mám tlačítko na brzdný manévr i afterburn. Tak jsem schopen pronásledovat i loď, kterou nemám aktivně locknutou. SC po vás chce docela dost, abyste se nestali lacinou kořistí. Prostě to není arkáda.
-
Spise by se tu hodil filtr na blbe kecy *9* ......
-
Základní lodě jsou univerzálky (i ty víc specializované) a člověk, si za pár dnů vyhlédne něco co bude chtít dělat a tak si pořídí nějakou specializovanější loď pro to co chce dělat.
Proč vylepšovat něco co ti za nějakou dobu nebude k ničemu?
Chceš bojovat? Tak budeš spíš šetřit na Gladia, jako obchodník na Freelancera (pokud nebude nějaká nová menší nákladní loď). Jako průzkumník na 315p.
Možná člověk tyhle startery použije časem jako průzkumníky, nebo když bude chtít dělat něco na co nemá specializovanou loď, ale prostě jejich dlouhodobější využití nevidím. Prostě jsem zatím nenašel něco k čemu by byla třeba aurora lepší, než jiná loď. Mustang je trochu specializovanější... ale zase jeho bojová varianta je celkem drahá, takže už bych ji neřadil až tak k startovním lodím.
Ale samozřejmě toť můj názor na věc. CIG tvrdí, že budou mít i základní lodě svoje místo, ale zatím prostě takové místo nevidím. -
Jseš si tím tak jistej? Mě právě přijde, že naopak se RSI snaží vybalancovat lodě tak, aby tvoje první vydělané prachy nevedly ke koupi jiné lodě, ale k vylepšování té současné. Chápu to tak, že s jinou lodí půjde o jiný zážitek z hraní. Ne nutně o lepší "kill rate" :)
-
Tak sem vubec nelez :) je tady vice prehypovanych her... lol
-
da se na games nastavit filtrovani novinek? ja ze bych si vypl star citizen ... asi nejvyhajpovanejsi ip, ktera me vubec nezajima. prijde mi, ze se clanky roji kazdy den *11*
-
No zrejme to pujde precvaknout na webu ale asi to jrste neni aktivni.Ale jde prodat autoru exchange ti store a koupit toho mustanga nebo cokoliv jineho v te cene nebo mensi nebo si doplatit.Jdi na balicek ve muj hangar a dej exchange for store credit.Prodas auroru a koupis mustanga.Ale nedelal bych to pockej si na ingame menu kterou si videlas na lode zbrane atd..
jo tak Walter me predbehl a vycmuchal dik -
Děkuji:) Raději uložím:-D
-
Pokud máš základní Auroru MR tak tohle... Ale je to krutě drahý. Zase lidi obírají o peníze. *1* *1*
https://robertsspaceindustries.com/pledge/Cross-Chassis-Upgrades/Aurora-MR-To-Mustang-Alpha-Upgrade
Potom kdyby se ti Mustang nelíbil, tak to jde změnit i zpátky...
https://robertsspaceindustries.com/pledge/Cross-Chassis-Upgrades/Mustang-Alpha-To-Aurora-MR-Upgrade -
Dotaz pán Citizen. Jak změnit Auroru na Mustang? Někde jsem se dočetl, že to jde vyměnit, ale jsem asi slepý nebo hlupý, ale nemůžu to najít:)
-
Teď zrovna 4v4.
-
kolik lodi muze proti sobe bojovat naraz
-
ted na to koukam a je tam i z mustanga na auroru, tk zkusim mustanga a dyztak to vratim :)
-
Počkaj si na free víkend u Mustanga a potom sa rozhodneš *3*
-
No vzhledem k tomu, že SC je v prealpha fázi, tak bych zatím vůbec moc nehrál. Celkově ovládání jako takové není dodělané. A věci jako binding kláves stojí zanic. Ale od první verze je obrovské zlepšení. To člověk kmital nad nepřítelem zleva doprava a nahoru a dolů, protože manuálně vyrovnat prodlevu trysek v boji bylo příšerně těžký.
Už se to s přidáním ESP zlepšilo, ale pořád to má daleko k dokonalosti. Osobně s hraním čekám na mnohem pozdější dobu. -
Úplně jedno... stejně za dva tři dny hraní budeš mít jinou loď a na auroru/mustanga už se ani nepodíváš. :-D
-
Why not both?
-
No elite je spise arkada hraji na x-55 vse ok je to jednodussi a intuitivni pro me ok.SC je vice hardcore simulator s velkou konfigurovatelnilosti letu : pretizeni vypinani gPretizeni pohyb do vsech stran.Doporucuji skouknout videa na youtube.Zadarmo vyzkouset to slo v zari asi 5 dni kdyz byly PAX vystava.Jinak zaklad 45 dollaru obcas je na prodej balicek za 20 dollaru.
Pro me osobne SC je super simulator na ovladani, slozitejsi ale kazdy si musi osahat a vyzkouset jak hrat a cim. -
Měl bych otázku na majitele Star Citizenu a Elite Dangerous.
Zkouším hrát právě Elite a ovládání mi přijde příšerný. Vůbec mi nejde loď pořádně ovládat a to nejsem zrovna nemehlo na podobné hry. Zkoušel jsem Joystick i myš a klávesnici a oboje není dobré. Neustále musím měnit rychlost až na nulu i do mínusu abych vůbec dostal nepřítele před sebe.
Jak je to s tím Star Citizenem? Je to ovládání lepší? Je možnost si to vyzkoušet jako demo před nákupem?