-
Minecraft HD?
-
No já nevím, ale možná máte příliš přehnaná očekávání. Přece jenom to bude jen hra na XLA. Tím nechci tvrdit, že na XLA nemůžou vyjít super hry, to vůbec. Ale na 90% to znamená, že to bude hra menšího rozsahu a těžko můžeme čekat nějaké extrémně propracované survival GTA. Ale třeba se mýlím...
-
No jo i Microsoft se potřebuje svézt na Zombie vlně. Každopádně to, že už teď vědí, že se bude jednat o sérii a dokonce co bude v kterém díle dostupného, mi už moc nevoní. Začíná to být jak s chlastem... je výhodnější ho prodávat po třetinkách než celý lahve.
-
-
A Carmageddon Resurrection pořád nikde :(
-
-
zombie 3.11, 98, me, xp, 7 koukam mame zadelano na dalsi nekonecnou serii :) v te posleni by se mohl ukazat i sam velky BG. pokud nas teda vsechny neprezije :D
tento zombie hype nechapu snad jeste vice, jak u ajfounu. vzdyt je tu CoD na co dalsi hru s nekonecnou spoustou tupich neprarel :D -
-
jedine co me snad napada je LEGO ZOMBIE to by se mohlo chytnout
-
-
My to chceme na PC!
-
-
Mluv za sebe. Mě to na XBL naprosto vyhovuje.
-
Skoušel tady někdo "Fort Zombie"? Dva roky stará hra na PC a má v sobě skoro vše, co mám mít tato hra.
-
A vo-vo-VO tom to je! :-D
-
-
Zombieland ! *1*
-
to Michal :
a ještě napiš co se ti zdálo po večerníčku -
-
Za 1)Se mi nic nezdálo a za 2)Nespamuj a di se na ten večerníček dívat :-)
-
-
nespamuju klikal sem na reagovat ale když mi o vyhodilo nový topic tak sem musel napsat aj druhý že je to vjenováno tobě , mimochodem topic kdy sem psal že každý má takové návrhy se ani neobjevil
-
-
-
lol
a ještě napiš co se ti zdálo po večerníčku -
Nebo ať si to vezme rockstars a nazve to Grant Theft Auto:Zombie War *1* *1*
-
-
to už by chtělo jen hlavní postavu Nicka z L4D2 :)
-
-
Ve Score jsem viděl hru s podobným konceptem, každopádně v plusech byl jen ten koncept. Takže až se budou psát oslavné ódy na tuhle hru, tak se o to teprve začnu zajímat. Prozatím si vystačím se survivalem ala L4D.