Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Minecraft HD?
  • RakeW
    No já nevím, ale možná máte příliš přehnaná očekávání. Přece jenom to bude jen hra na XLA. Tím nechci tvrdit, že na XLA nemůžou vyjít super hry, to vůbec. Ale na 90% to znamená, že to bude hra menšího rozsahu a těžko můžeme čekat nějaké extrémně propracované survival GTA. Ale třeba se mýlím...
  • Urug
    No jo i Microsoft se potřebuje svézt na Zombie vlně. Každopádně to, že už teď vědí, že se bude jednat o sérii a dokonce co bude v kterém díle dostupného, mi už moc nevoní. Začíná to být jak s chlastem... je výhodnější ho prodávat po třetinkách než celý lahve.
    • A Carmageddon Resurrection pořád nikde :(
  • zombie 3.11, 98, me, xp, 7 koukam mame zadelano na dalsi nekonecnou serii :) v te posleni by se mohl ukazat i sam velky BG. pokud nas teda vsechny neprezije :D
    tento zombie hype nechapu snad jeste vice, jak u ajfounu. vzdyt je tu CoD na co dalsi hru s nekonecnou spoustou tupich neprarel :D
    • jedine co me snad napada je LEGO ZOMBIE to by se mohlo chytnout
  • Xykon
    My to chceme na PC!
    • Mluv za sebe. Mě to na XBL naprosto vyhovuje.
    • Skoušel tady někdo "Fort Zombie"? Dva roky stará hra na PC a má v sobě skoro vše, co mám mít tato hra.
    • A vo-vo-VO tom to je! :-D
  • Zombieland ! *1*
  • to Michal :
    a ještě napiš co se ti zdálo po večerníčku
    • Za 1)Se mi nic nezdálo a za 2)Nespamuj a di se na ten večerníček dívat :-)
      • nespamuju klikal sem na reagovat ale když mi o vyhodilo nový topic tak sem musel napsat aj druhý že je to vjenováno tobě , mimochodem topic kdy sem psal že každý má takové návrhy se ani neobjevil
  • lol
    a ještě napiš co se ti zdálo po večerníčku
  • Nebo ať si to vezme rockstars a nazve to Grant Theft Auto:Zombie War *1* *1*
    • to už by chtělo jen hlavní postavu Nicka z L4D2 :)
  • Ve Score jsem viděl hru s podobným konceptem, každopádně v plusech byl jen ten koncept. Takže až se budou psát oslavné ódy na tuhle hru, tak se o to teprve začnu zajímat. Prozatím si vystačím se survivalem ala L4D.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit