-
Hezký
Todle všechno co tady píšou jsem měl v hlavě už 2 roky že bych to takhle chtěl že by mě to bavilo.Ale nebude na PC takže OMG moje myšlenka ale ne na PC... -
-
Jistě že to nevyjde na pc microsoft sou totiž pěkné ku*vy a musejí tu svojí shit konzoly vizdvihnout právě takto nápadnými hrami a důvod ? musejí přece vidělat co nejvíc když mají aj zpoplaťněné přejmenování nicku na GFWL. A pro autora divíš že ti píšu co se ti zdálo po večerníčku hodíš si takový nick a pak tu ťápeš že bys chtěl hru jako gta + dead rising a ještě k tomu sims taková hra existuje jmenuje se realita a tu do her (bohužel) nikdo nikdy nedostane ovšem kdoví co bude za 100 let že , dnešní uživatelé games.ti ale asi ne (pokud neobjeví lék na nesmrtelnost - pak už bych se nedivil ani přípravku na zmiňované zombie ) přesto této zprávy nějak nelituju my máme L4D 2 a to alespoň mě jako z-akce stačí
-
-
Hochu ty máš dost. Nevíš vůbec nic a meleš tady blbosti. Maminka ti nekoupila konzolku tak jsou MS svině co? Je mi to jasný.
"gta + dead rising a ještě k tomu sims taková hra existuje jmenuje se realita" a dement nejsi? V reálném životě můžeš jen tak krást auta, bojovat se zombie a k tomu ti nad hlavou bude lítat zelenej krystal? Myslím, že jsi těch houbiček měl už dost.
Btw tvůj příspěvek jde do síně slávy... Tolik chyb v jednom komentu jsem snad ještě neviděl. Být tebou tak prodám pc a koupím si učebnici češtiny.
Vyčistit zuby a do hajan. Večerníček už dávno byl. :-* -
-
Maminka mi nekoupila konzolku protože nejsem píča jako ty , nepotřebuju konzoli na hraní her nato mám pc , a ohledně reality jsi to vůbec nepochopil jelikož sem tím myslel že pouze v životě můžeš udělat to co chceš ale hra která by spojila tyto 3 hry prostě existovat nemůže .
A co ti je do toho jak kolik mám kde chyb ? jsi snad češtinář nebo jsi snad nemohl něco přečíst ? Hlavně že se oháníš čištěním zubů a spánkem a přitom v tvojich max 14 letech už by si měl dávno spát , hlavně že se najdou kreténci co ti dají + zato že neumí pochopit můj post
dobře příště vám všechno rozepíšu a všechno bude dle gramatiky správně aby sme si vyhnuly podobným debilním diskuzím ( jen tak mimochodem ty si určitě konzolista co trapáčku ? jinak mi není jasné proč by si obhajoval někoho kdo tě obere i za to že se přihlásíš na učet ) -
-
*1* *1* *1* První věta je jednoznačně inzultační a totálně odrovnávající ... Tleskám.
-
Velké agresivní dítě bez konzole z ameriky. Co se mi na tom nezdá?
Češtinář nejsem a sám často dělám chyby, ale ty jsi extrém.
Je mi to líto, ale to tvou úroveň neklesnu. To se nemusíš bát. Btw když jsi v té americe tak tam musíš nesnášet všechny, když vemu v potaz, že Amerika je víc konzolová než PC. Jinak jak jsi správně uhodl tak jsem konzolista, ale ještě víc jsem PCčkář, který vyrostl na hrách jako Baldur Gate, Fallout či Jagged Alliance.
Omlouvám se, že jsem na tebe vůbec reagoval, protože jak to tak vypadá tak jsi extrémně agresivní jedinec, který by měl být pod dohledem.
Závěr?... Už nepiš a užij si své PC only a já si zase užiju jak PC tak Konzolové hry. Radši půjdu do práce, protože Trollové jako ty se krmit nemají.
Btw T.L. díky za zastání (v neděli pokecáme). -
-
Extrém jsi ty Zeměm*de
a vůbec nemám zapotřebí odepisovat tu nějakým vykur*eným chytráků
sami se podivte na youtube jak to lidi prasý náš jazyk a určitě potom budete mektat že ho kazím já . Konzole stály a stojí za největší hovno . A ano radši jsi ani neměl odpovídat proto že jsi uplný p*čus a klidně si běž pomrdat s T.hin L.olem nebo stím malým vyku*vencem co si ani neumí vymyslet vlastní nick a kazí moje jmeno
kdo si myslíte že je na vás zvědavý kokot co tu píše o čem se mu zdálo , defektní brainer , a třetí xboxový ůchylek fakt bežte všichni tři do pi*e -
Není pravda agresivní nejsem ale naštve mě někdo kdo něco nepohopí a hned zato musí urážet a psát věci jako *už máš dost houbiček * za češtinu se teda omlouvám i když to určitě nepřimete ... a znovu nejsem konzolista ne proto že nato nemám nebo nemůžu nejsem konzolista protože to nechci nedám 12 000 za pi*ovinu na televizi kterou nemůžu nikam přenést . Ty jsi vyrostl na takových hrách já zase na transport tycoon , vlak , Mario , GTA , Age of * - nevím o co vám de každé slovo po mně přečtete nikde není slovo co by bylo špatně napsané jen nepoznám kdy má být i - y
na větu dobře si ho dostal - ta už je uplně mimo mísu , jelikož sem se znikím nehádal a neurážel pouze konstatoval a stejně si stojím za tím že taková hra by trvala roky než by byla hotová a výsledek by byl stejně špatný
-
-
Chlapče, Ty už máš vážně dost. "nepotřebuju konzoli na hraní her nato mám pc" - chápu, na konzolích se pirátí o něco hůře, takže to není pro Tebe, jelikož rodiče Ti hry nekoupí, protože jim to přijde jako zbytečné.
Proč by nemohla kombinace GTA,Dead Rising a The Sims fungovat? Pouze si to nesmíš představovat na grafické úrovni UE3 či CE2, o rozloze jako GTA IV (či nedej bože Just Cause 2).
Co mu vadí na Tvém prasáckém pravopise? Třeba to, že naprosto przníš český jazyk. Neřeknu, když někdo udělá chybu, přepíše se a pod., ale to co plodíš Ty? Promiň, ale za to by se měl stydět žák základní školy. Zapomenout naprosté základy jazyka, to je hodně špatné, a je jedno, jak dlouho si žil mimo.
Docela mě fascinuje, čím mě Microsoft obral při přihášení na Xbox Live? Dokonce ani u Games for Windows Live mě neobral. Víš ne každý se spokojí s málem, někdo si chce užít méně titulů, ale zato kvalitních, mnoho z nich na PC nikdy nespatříš. A udělám Ti radost, není konzolista, znám ho dostatečně dlouho na to, abych mohl usoudit, že PC je jeho primární platforma. Takže tu dále ze sebe dělej chudáčka, z konzolí to hrozivé zlo, které z nás vysává peníze a pokud Ti to udělá radost, tak jdi na nás žalovat, jak jsme na Tebe zlí.
PS: Zatím to vypadá, že jediný "trapáček" jsi tu Ty. -
-
Michal: Přesně tak, PC i každá konzole má své exkluzivní tituly, kvůli kterým stojí za to - pro mě osobně jich nejméně má PS3. Bohužel ne všichni mají peníze na to, aby měli všechny platformy, jenže jsou tu tací, kteří prostě nemohou překousnout něco, na co nemají a musejí na to házet špínu, kde mohou. Konzole tu byly, jsou a budou, stejně jako PC.
Jinak jsem měl na mysli, že znám Ravena ;). -
Mno já jsem PCčkář :-).
Konzole mi nevaděj, ale jen jsem často smutnej že některé věci nejsou na PC.
Stejně tak i Konzolisti že některé hry nejsou na Konzole
Jinak Dobře ty :-).Nandals mu to
Jsi borec XD
-
-
Jen tak mimochodem píšu špatně česky protože sem byl delší dobu v Americe ale jelikož vím že to není omluva příčtí posty už pochopíš i ty pedagogu
-
-
-
s čím jako nesouhlasíte ? že sou to ku*vy co si plní kapsu za všechno (tím myslím hry , ne operační systém + jeho doplňky ) nebo že nejde udělat dokonalou hru ???
-
-
PS:GTA se zombikama upravování svého Baráku,Kradení jídla možnost chodit do každého baráku,Vzít každou blbost jako zbran. ATD to sem fakt chtěl.
GTA+Dead Rising 2
+ Simulátor života(The Sims) Aby bylo fakt potřeba žrádlo,WC,Spánek atd -
-
To myslis vazne ??? :D:D:D:D
:D:D:D:D
:D:D:D:D
Pockat on to fakt mysli vazne D:D:D:D: -
-
To si piš že myslím :-) Já jsem ten typ kterej má rád Survival se zombíkama:-)
Ale někdo ne :-) ale každej podle svého :-)
Nejvic ze všech herních žánrů mě berou RPG a nebo Hry s dobrým Příběhěm a taky velkou volností.Proto mam rád třeba Two Worlds 2 ale bohužel krátká hratelnost a volnej svět ani moc ne. -
-
RPG tiez rad a aj tie hry s dobrou story ale osobne si myslim ze ak chcem nieco s zombie tematikov tak by to mal byt skorej dobry serial :D:D, inak mozno by sa ti zapacil Dead Space aj ked je limitovany na prostredie ale pribeh je slusny a slusna horrorova atosfera (jaj mam rad tieto debaty o jedlach :D).
Co sa tyka zombie v hrach tak rozhodne si vydobyl svoj priestor L4D a COD zombie mode takze dalsie tituly mi pridu zbytocne .
Osobne sa mi pacili napady ako Two Worlds aj Gothic ale sklamal som sa pri prvotnom kontakte s hrou viacej zabavy som nasiel v Mass Effecte, Dragon Age ci Falloute :+) -
-
Na první pohled jsi novodobý hráč, který má radost i z jednoho modu do CoD. Vsadím se, že Falloutem myslíš až třetí (či Vegas) díl, že?
L4D a CoD vyčerpaly zombie tématiku tak, že jsou další hry zbytečné? Tak tady se šeredně pleteš frajere.
Zombie tématika je pro mnoho lidí velice lákavá a to, že tobě současná nabídka her se zombie stačí je tvůj problém. Nápad, který tady zazněl je skvělý a už jen záleží na vývojářích jak se s ním poperou. Vidina toho, že jsem ve městě a je na mně co budu dělat a jak se zachovám proti hordě zombie s jedním zásobníkem je kur***ky dobrá. Plus správa potravin, úkrytu a zbraní je skvělá věc, která v zombie hrách chybí.
Už tu byl pokus o takovou hru jménem Zombie Fort, ale nedopadlo to nejlépe a proto jakýkoliv další pokus vítám.
A ještě jednou... Pokud tě to nezajímá tak to nikoho netrápí, vývojáře a vydavatele zajímají lidé, kteří o tuto tématiku mají zájem a věř, že těch je hodně. HODNĚ.
Btw vesmírné opičky z Dead Space mají se zombie společného tolik co já s princeznou.
-
-
-
-
-
-
To jako není na PC ? No ale jinak jestli to bude hra z pohledu z první osoby,velký svět,auta na přejíždění zombie,kupování zbraní u nějakých přeživších kupování domů a tak... to bude bezva hra... *1* *1*
-
-
Řekni mi, proč by sis ve světě plném zombií kupoval dům ;)
Já bych jednoduše vystřílel okolí nějakého domu od zombií a prohlásil jej za svůj :P
-
-
Na takovou zombie hru čekám dlouho. Na papíře to vypadá skvěle, tak doufám, že se něco nepokazí. A ano zombie není nikdy dost:)
-
Zombie neni nikdy dost:). tenhle podobnej nápad na hru se měl už za dob ps1 *2*....škoda, že jen na shitbox
-
Takže na Pc to nebude ? :(
-
no ku*** tak zhruba měsíc zpátky jsem měl nápad na přesně takovou hru to je na žalobu xD
-
-
Máš smůlu já také... *2* a nebudem asi jen 2 *2*
-
-
Budeme minimálně tři :)
-
-
-
Poslední dobou mi připadá přezombíkováno, nějaké nové nápady by to chtělo.
-
-
JJ trebalo by nieco ako ZombieSims, mas vlastnu dieru a vnes si pestujes svojho zombieka :D davas mu vselico zive na zjedenie, posielas ho do ulic pojedat policajtov a pod :D:D:D:D:D
-
Po zklamání z Dead Rising 2 v tohle doufám že to bude good a už po tý hle novince mám jasno že to bude 9/10.. *3*
-
-
Mě dead rising 2 hodně bavilo
-
-
Už dost bylo zombie, jedna z her u které mi nevadí že nevyjde na PC
-