Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tieto kratkozrake prispevky su fakt na smiech si myslite ze cely prijem activision je z cz/sk alebo co?:D oni na vas kaslu ze sa vam do zda vela alebo prehnane kedze na zapade je 15€ pomaly salka kavy cize tam im je to ukradnute ze daju par supov za mapu takze tie dlc sa budu produkovat a predavat stale aj ked sa tuna na hlavu postavite...
  • Přesně tak.
  • B.o.b
    Jak někdo může srovnávat Black Ops a MW ?
  • No, EA zřejmě využívá, že značná část komunity nesnáší COD. MYslim si ale, že nakonec z toho jejich BF3 budeme nemile překvapeni. Ostatně, ohlasi z alpha verze nejsou zas tak senzační, jak nám EA tvrdí...
  • Přesně, i tak ale nevidim nic moc společného mezi L4D a Killing Floor, každý si jde svou cestou a nabízí něco jiného...
  • źe jsou tiscali games od EA podplacené lehké ženy je známý fakt už tři roky, takže ode mě más mínus a snaž se líp
  • drasta
    Souhlas
  • RavenHolm
    První tady byla modifikace Killing Floor pro UT2k4 a hotovo.
  • Přijde mi to poněkud komické. L4D bylo ve vývoji přes 4 roky, zmiňované WaW maximálně 2... Jen pro zajímavost...
  • Ta koncentrace fanatických BF3 fanoušků na tiscali už opravdu překročila snesitelnou míru. A to považuji CoD za značku komerce a rychlokvašky.

inb4 2deep4u a 20x mínus
  • Ok, série CoD mi nevadí, i Black Ops jsem si užil, ale teď už je respekt ten tam.
  • Tak vzhledem k tomu, že Left 4 Dead je hra na kooperaci hráčů v boji proti zombiím založená, byla ve vývoji nepochybně déle než mód se zombiemi ve World of War...
  • Si vezmite, že teraz na MMOBOOST predavaju Zaklinača za 15 eur. +- (čo kupite ?)
    (jasne ten shop je o ničom inom ale porovnavam, čo za tu cenu dostanem)
    Toto dlc je joke. :) Resp. cele COD v otazke cenovej politiky je VERY bad joke. :)
  • Kdo by taky pořád hrál jen zombíky, že? *3*
  • XorxoxTalarius
    Ale ten bych si treba mile rad zahral, ovsem nesmeli by to byt Emopiri ala Twilight *15*
  • No, upřímně, první placené DLC bylo od Bethesdy do Oblivionu. Ale je pravda, že prvenství co se týče cen, to Activision opravdu drží, protože jedno DLC s podobným obsahem za 15 éček, to tu ještě nebylo :P
  • Tak na to tu máme survival mód v L4D nebo Killing Floor, což je prakticky o tom sámém... A myslim, že byste se měli zamyslet, protože cena Killing Floor je 15 éček... Kolik že to stojí tohle DLC? Zaráží mě, že to lidem za ty peníze stojí, ty DLCčka...
  • Kotici by tam mohli byt a další podobné postavičky herní scény. *2*
  • MW do toho netahej, to black ops je blbost jak aj celé treyarch studio, za všechno nepovedené z CoD série může tohle studio, a taky nechápu jak můžete všichni pičovat že mw vychází každej rok, když to není pravda, a BF3 rozhodně MW3 neublíží, si akorát tak namláti hubu...
  • Zombie mod je to jedine co se da od Treyarch hrat. At si patlaji zombie a prestanou prznit CoD, i bez jejich vydatne pomoci to s nim je radne nahnute.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit