Přejít na výpis diskuzí
Nové CoD: Black Ops DLC zavede zombies na Měsíc
4.8.2011 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
ale TVL za každé DLC 15 Euro? se posr..y.....
Za 5 bych to eště bral ale 15? To si radši koupím novou hru. -
Je strašný jak COD dopadlo.Ještě v 5ce to bylo za darmo formou patchů.Už neví jak by z lidí tahali prachy,navíc 4 z toho jsou pouze reciklace.
-
LDC? Nemá bejt DLC?
-
Serte na tenhle zombie mod.. akorát tahají z lidí prachy. A počkejte si radši na Dead Island od Techlandu.
-
mozna LSD :-D
-
meli by udelat mod s upirama :-D
-
Takze 1200 MS bodu je asi 400 Kc ... coz mi prijde jako celkem solidni palka za par map ...
-
Zřejmě k ní došlo vlivem CoD: Black Ops LSD *1*
-
LCD? Asi chyba ne? :)
-
Achjo... za chvíli bude zombie mod i do Football Manageru... *7*
-
Máte tam malú chybičku v názvu *4*
-
Já se už tak těšííííííííííííím... Juchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů
-
CoD vyvolava tolik nenavisti, protoze jeho nizkou kvalitou se "inspiruju" i ostatni fps a vsichni jsou stastny, jak se paradne priblizili zmrsenemu CoD.
-
S tím musím souhlasit, např. tu máme Killing Floor, což je takový stand-alone zombie mód
-
tak toto uz vubec nechapu, jesteze tu mame i jine hry :)
-
Pokud jsou zákazníc spokojeni s tím co dostanou, tak je to naprosto v pořádku. Jelikož u CoD tráví denně miliony lidí svůj volný čas, tak se jmi hra asi líbí a tento styl jim vyhovuje. To jen pár haterů jako ty to nedokáže překousnout.
-
nejlepsi zombie hra at si kdo chce co chce rika je plants vs zombies *3*
no dobre, residenti taky nejsou spatny *4* -
Kolik že to za ty map packy (čítajících nějakých 12 map, pokud se nepletu) pro COD nakonec zaplatíte?
-
Pro hry jako "dojná kravka" CoD je cokoliv se zombiemi jedině ku prospěchu peněženky - vývojáři si nemusí lámat hlavu se složitou A.I., stačí jediný model chování - jdi tupě za nejbližším hráčem, ničeho si nevšímej (však to ničemu nevadí, je to přece zombie), až budeš dost blízko, udělej melee útok.
A stádo platí a platí a rochní si, jak se o ně firma stará. A potentáti ve firmě se smějí a smějí a mnou si ruce... -
Kdysi jsem v jedné jak jinak než devítkové americké recenzi na Black Ops četl, že "je-li něco větší zábava než střílení nácků, pak střílení zombíků." Jak vidno, nebyl to úplný kec, avšak čím jsem starší, tím víc mi tenhle styl přemýšlení přijde tak trochu debilní. Je toho prostě moc...