Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten vek s tim ma spolecneho co? *2*
    Muj otec je uz dobrych 7 let duchodce a pari hry jako o zivot. LOTRO,serii TES,Gothicky,Might and Magic (bte. taky by mohli vydat dalsi dil tehle serie )...
  • Whisp
    Mňa tento návrat k princípom ME1 neskutočne potešil. Keď ešte vrátia aj možnosť vybaviť spoločníkov brneniami rovnako ako to bolo v ME1, tak si kúpim okrem PC verzie ME3 aj verziu na Xbox *2*
  • to bol jeden z momentov ktore som si vzdy vychutnal :D
  • I z pohledu Reaperů by šlo jen o plýtvání energií, samozřejmě že budou mít spadeno zas na celej vesmír a okolí *4* Co by měli z jednoho malinkýho modrýho smítka?
  • Sice už mi bylo třicet, ale těšim se jak malej harant *5* To samý na novej TES
  • Máš naprostou pravdu. Já (paragon soldier), Garrus a Wrex sme si všechny dávali s prstem v řiti *1*
  • Zase takovej problém jsem v tom neviděl. Ovšem jde to jenom když hraješ s postavou z 1 dílu. Pak máš tu karmu mnohem vyšší na obě strany a můžeš se chovat víc variabilně. S novou postavou vytvořenou ve 2 díle, si nedokážu představit, jak bych se musel chovat celou hru, abych nakonec mohl "zachránit" tu "zlou" dceru jak po ní jde její matka ( sorry ale jména mi už vypadly ). Pak bych se opravdu celou hru musel chovat jako největší dick, abych byl dostatečnej renegád na to, abych jí ukecal.
  • S usmrcením Keidana jsem v 1 díle vůbec neváhal. Taky mi vůbec nesednul.
  • jojo taky sem je osvobodil. Právě na tohle se dost těšim. Jak celkově využijou všech rozhodnutí co jsem v 1 a 2 dílu udělal. Doufám že nevyšumí do ztracena, nebo změní jednu animačku, kde se něco stane bez menšího výsledného důsledku.
  • Koukám pravda, něco by se vymyslet taky dalo. :)
  • K prvnímu jsou dvě dlc, ke dvojce pět větších: Kasumi, Zaeed, Overlord, Shadow Broker a Arrival, plus různé bonusové zbroje, zbraně atd.
  • "rekapitulaci událostí z jedničky a dvojky v komiksovém stylu, kterou si budete muset protrpět"
    No ak to bude ako pri dvojke vo forme bink videi, tak ich staci vymazat. Prvy raz su animacky samozrejme zvladnutelne, ale keby som to mal pozerat pri vsetky siestich postavach co mam, tak ma klepne :)
  • "hrdina prchne osedla Normady a vyrazí hledat přátele a spojence, aby mohl Reaperům nakopat zadky a poslat je zpět, tam kam patří" ? Fakt? To snad neee...
    Ve dvojce mi to serialovy verbovani vubec nevadilo (az ke konci, kdy okolnosti eskaluji), ale postavit stejne i pokracovani, navic zasazeny do doby jeste urgentnejsi hrozby? Toho se teda bojim. Snad pujde jen o uvodni cast pribehu.
    Kazdopadne invaze na Zemi mi prijde, co do "napaditosti" a hlavne epicnosti, jako podivnej krok zpet. Dvakrat uz jsme zachranili (na chvilku : D) celou galaxii, tak co se starat o starou smradlavou planetku, na ktery uz lidstvo je lidstvo zavisly stejne leda sentimentalne... : D
    Snad nebudou hrat jen na lacinej WOW efekt (z)nicenejch metropoli - tak dobre jako Crysis2 by se to asi stejne nepovedlo.
    Ale zas to rozhodovani na maticce... No uvidime.
    Jinak to zni vsechno skvele, at uz je to tuuuu!
  • Garrus můj nejoblíbenější, to by byl hřích, aby tam nebyl.

Ale dát pryč Legiona? to mohla být, omluvte ten výraz, kurevsky zajímavá postava! tedy jen můj názor :)
  • Tak kdyz ti to presne povi Hacket ze musi na zem k soudu tak je to jasne ze to bude v ME3 XD
  • hmm zaimavi ten den ME3 na x-zone o ME3 to jeden clovek presne takhle popsal podle typovani a ejha ona to je pravda.
  • tak k prvnimu dilu je jedno dlc a to je zadarmo... ke druhemu dilu sou 4 dlcka (overlod, shadow broker, arrival, kasumi)... a vyjde te to cca dokupy na nejakych 2500 bodu cca... tzn nejakych 6 stovek *3*
  • Black_Hand
    souhlas. docela zajimave by bylo, kdyby obratili situaci, kdy se legion podival na migrant fleet a tentokrat by zase vzal vas a tali on na nejake dulezite gethi misto pro jeho lidi.
  • Nevim, kterou knizku jsi cetl ty, ale v Revelation se hrdina jmenuje David Anderson
  • Možná se může zdát návaznost na Arrival logickým krokem, nicméně co ti, kteří hráli ME2 bez jediného DLC?

Jinak se těším, RPG prvky jen přivítám, ještě vyřešit mě frustrující klaďas/badass style a bude to skvělý. Musím pohledat zlý savy a konečně si projet ME2 s DLCéčkama.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit