Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mozna jim neco poslu oldschool rpg mam rad, treba naposled co jsem hral mass efect 3, assasins creed a skyrim hraju doted
    • Ronox
      Cody aneb mistr ironie, kterou neznalý nepozná :D
      • já bych se ani nedivim, dnešní puberťáci mužou považovat za Oldschool třeba WOW. Co je oldschool pro ně, neni oldschool pro nás. Já bych uvítal něco ve stylu Baldurs Gate nebo Sacred, na RPG typu Stonekeep nebo eye of beholder tu už mame Grimrock :)
        • USER47
          Spíš než BG bych očekával něco jako Wizardry. First person pohled je potvrzenej...
          • Kingdom for Wizardry 9. *14*
          • Tak jak pises, moje krevni skupina *5*
        • Může to znít šíleně, ale já už jsem slyšel od dnešní mladé generace slovo "oldschool" dohromady ve spojitosti s hrami jako, CoD IV: MW, Dragon Age a Risen...

Nicméně, tenhle projekt mi přijde zajímavý a budu ho napjatě sledovat. I když bych si přál, aby se objevilo zas něco ve stylu mého oblíbeného Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura.
          • Arcanum bylo krasne. Ja zas v jejich videu zaslechl Anachronox, coz dodnes lituji, ze nevyslo dokonceni.
          • risen je následovník gothica takže risen 1 je oldschool ale risen 2 už není na to pozor
    • No to je oldschool jak Brno *1*
  • smejki
    Nevypadá to slavně
    http://www.kicktraq.com/projects/lootdrop/an-old-school-rpg-by-brenda-brathwaite-and-tom-hal/
    • sleepless
      Mega možná daj, když si tam nakonec sami nějakej ten bakšiš přilejou, aby to bylo úspěšný.
      • Cahir
        Jak si to vysvětluješ Petře? Úplně všechno bych to na vrub zpackané PR kampani a podivným praktikám nepřipisoval... Možná i špatnej timing?
  • Prave som dohral inquisitora,to je old school PRG,tony textu,ziaden town portal,pekne nazad pesi cely dungeon ak ste nieco zabudli,ziadne napovedy,mapy kde je nejaka osoba a aj obtiaznost je dost vysoka,ak nehrajete za priesta :)))
  • hmm, nevim kdo investuje penize do projektu ktery bude - snad- hotový za tri roky a to ani nevime v jake podobe, jestli me to bude bavit, jestli to skutečne dokončí
  • No, fantasy a sci-fi to se mi vzdycky vybavi Wizardry 8. To bych si nechal libit,,
    • sleepless
      Ad fantasy + sci-fi... Brenda Brathwaite měla prsty prakticky ve všech díle série Wizardry, osmička byla v prvé řadě její dílo. Takže se to přímo nabízí :)
  • RPG je pro nerdy a panice, praví pařani hrajou Call of Duty nejlepší serii na světě a prodeje to dokazujou.
    • hej lidi on se ukají nad minusema dejte mu místo toho plusy ono to toho vola přestane bavit vlastní zkušenost jako moderátora fora
    • miker17
      Chudášek ani trollovat to neumí.
      Kde jsou ty časi kdy troll v nás dokázal vyvolat záchvat vzteku. Dnes osmiletí fakani spamují kraviny na diskusích a myslí si jací jsou machři.
      • není mi osum ale 11 a call of duty je nejlepší *16* *16* *16* to ví přece každej kdo hraje hry.
        • Ubohý chlapče!Ty máš víc prstů,než mozkových buňek
  • Joo Cody potom ti hraci CoD vetsinou konci ... no zase u tehle her jesli se kasas tim kolik das fragu tak to si asi nehral Quake III Arena nebo Vietcong - tam bys dopadl jak cert v nebi (nejsem hater CoD hral jsem vsechny dily) ale jinak mas pravdu timhle se nezabyvej tvoje image debilka by se vylepsila a to ty samozrejme nechces jinak mi nerdi a panicove se pravidelne muchlujeme s vyzvou a to nam staci :)
    • Vždit se to RPG nedá ani hrát všude samá tabulka a akce žádná ještě jde serie Mass Effect teda až od druheho dílu ale jinak co rpg to odpad. Quake III Arena nebo Vietcong *15* *15* *15* Takové zastaralé hry. *6* *6*
      • Dokonalej příklad dnešního hrače, začínam chápat proč jde herní prumysl do kopru. Hry jako je COD mají obrovské prodeje jen díky hlupákům jako je CoD 4Ever kteří každy rok kupují stale stejnou hru a ještě se rozplívají jak je to dokonalá serie. Pane CoD 4Ever neberu ti že je pro tebe CoD nejlepší ale neuražej hrače jiných žanrů jen proto, že je nechapeš nebo tě nebaví. Děkuji za pochopení hrač RPG.
        • tohle myslím není ani trolling ale cílená provokace k vyvolání hádky, nejlépe nereagovat a on se sám vrátí zpět na alík.cz *3*
        • Call Of Duty je nejlepší *2* *2*
          • dont feed troll
            • Better feed him with lead *4*
      • miker17
        Poprosil bych vás abyste nachal prostor pro opravdové trolly jako jindra.veliky a psal svoje vylevy někde jinde. Protože nikdo nestojí o vylevy ubožáka, který si myslí že COD je střed světa.
        • Presne, ty dnesni trolli omladina nema zadnou uroven.
      • Pane,vaše sémě by mělo být odstraněno z povrchu zemského!
  • Mohu se zeptat redakce, jestli se nechysta na "novy" Dungeon Lords?

Dekuji
    • sleepless
      Chystá, ale nebude to hnedka, poněvadž kucí jsou momentálně zasekaní na poněkud důležitějších projektech :) Nicméně, sám jsem zvědav, jak tu původní Bradlyeho patlanici zvladli vylepšit...spíš to vypadá, že moc ne, protože ten projekt byl s krachem JoWoodu de facto odepsaný a Nordici to jen doklepli do funkčního stavu a šup s tím ven. Uvidíme.
      • Diky za odpoved. Jsem docela zvedav.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit