Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diky za odpoved. Jsem docela zvedav.
  • sleepless
    Ad fantasy + sci-fi... Brenda Brathwaite měla prsty prakticky ve všech díle série Wizardry, osmička byla v prvé řadě její dílo. Takže se to přímo nabízí :)
  • sleepless
    Chystá, ale nebude to hnedka, poněvadž kucí jsou momentálně zasekaní na poněkud důležitějších projektech :) Nicméně, sám jsem zvědav, jak tu původní Bradlyeho patlanici zvladli vylepšit...spíš to vypadá, že moc ne, protože ten projekt byl s krachem JoWoodu de facto odepsaný a Nordici to jen doklepli do funkčního stavu a šup s tím ven. Uvidíme.
  • Mohu se zeptat redakce, jestli se nechysta na "novy" Dungeon Lords?

Dekuji
  • tohle myslím není ani trolling ale cílená provokace k vyvolání hádky, nejlépe nereagovat a on se sám vrátí zpět na alík.cz *3*
  • Cahir
    Jak si to vysvětluješ Petře? Úplně všechno bych to na vrub zpackané PR kampani a podivným praktikám nepřipisoval... Možná i špatnej timing?
  • Better feed him with lead *4*
  • Kingdom for Wizardry 9. *14*
  • Tak jak pises, moje krevni skupina *5*
  • No, fantasy a sci-fi to se mi vzdycky vybavi Wizardry 8. To bych si nechal libit,,
  • dont feed troll
  • sleepless
    Mega možná daj, když si tam nakonec sami nějakej ten bakšiš přilejou, aby to bylo úspěšný.
  • Call Of Duty je nejlepší *2* *2*
  • USER47
    Spíš než BG bych očekával něco jako Wizardry. First person pohled je potvrzenej...
  • Presne, ty dnesni trolli omladina nema zadnou uroven.
  • Arcanum bylo krasne. Ja zas v jejich videu zaslechl Anachronox, coz dodnes lituji, ze nevyslo dokonceni.
  • hmm, nevim kdo investuje penize do projektu ktery bude - snad- hotový za tri roky a to ani nevime v jake podobe, jestli me to bude bavit, jestli to skutečne dokončí
  • Dokonalej příklad dnešního hrače, začínam chápat proč jde herní prumysl do kopru. Hry jako je COD mají obrovské prodeje jen díky hlupákům jako je CoD 4Ever kteří každy rok kupují stale stejnou hru a ještě se rozplívají jak je to dokonalá serie. Pane CoD 4Ever neberu ti že je pro tebe CoD nejlepší ale neuražej hrače jiných žanrů jen proto, že je nechapeš nebo tě nebaví. Děkuji za pochopení hrač RPG.
  • miker17
    Poprosil bych vás abyste nachal prostor pro opravdové trolly jako jindra.veliky a psal svoje vylevy někde jinde. Protože nikdo nestojí o vylevy ubožáka, který si myslí že COD je střed světa.
  • Ubohý chlapče!Ty máš víc prstů,než mozkových buňek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit