Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane,vaše sémě by mělo být odstraněno z povrchu zemského!
  • není mi osum ale 11 a call of duty je nejlepší *16* *16* *16* to ví přece každej kdo hraje hry.
  • risen je následovník gothica takže risen 1 je oldschool ale risen 2 už není na to pozor
  • hej lidi on se ukají nad minusema dejte mu místo toho plusy ono to toho vola přestane bavit vlastní zkušenost jako moderátora fora
  • Může to znít šíleně, ale já už jsem slyšel od dnešní mladé generace slovo "oldschool" dohromady ve spojitosti s hrami jako, CoD IV: MW, Dragon Age a Risen...

Nicméně, tenhle projekt mi přijde zajímavý a budu ho napjatě sledovat. I když bych si přál, aby se objevilo zas něco ve stylu mého oblíbeného Arcanum: Of Steamworks & Magick Obscura.
  • Prave som dohral inquisitora,to je old school PRG,tony textu,ziaden town portal,pekne nazad pesi cely dungeon ak ste nieco zabudli,ziadne napovedy,mapy kde je nejaka osoba a aj obtiaznost je dost vysoka,ak nehrajete za priesta :)))
  • Vždit se to RPG nedá ani hrát všude samá tabulka a akce žádná ještě jde serie Mass Effect teda až od druheho dílu ale jinak co rpg to odpad. Quake III Arena nebo Vietcong *15* *15* *15* Takové zastaralé hry. *6* *6*
  • miker17
    Chudášek ani trollovat to neumí.
    Kde jsou ty časi kdy troll v nás dokázal vyvolat záchvat vzteku. Dnes osmiletí fakani spamují kraviny na diskusích a myslí si jací jsou machři.
  • Joo Cody potom ti hraci CoD vetsinou konci ... no zase u tehle her jesli se kasas tim kolik das fragu tak to si asi nehral Quake III Arena nebo Vietcong - tam bys dopadl jak cert v nebi (nejsem hater CoD hral jsem vsechny dily) ale jinak mas pravdu timhle se nezabyvej tvoje image debilka by se vylepsila a to ty samozrejme nechces jinak mi nerdi a panicove se pravidelne muchlujeme s vyzvou a to nam staci :)
  • smejki
    Nevypadá to slavně
    http://www.kicktraq.com/projects/lootdrop/an-old-school-rpg-by-brenda-brathwaite-and-tom-hal/
  • RPG je pro nerdy a panice, praví pařani hrajou Call of Duty nejlepší serii na světě a prodeje to dokazujou.
  • já bych se ani nedivim, dnešní puberťáci mužou považovat za Oldschool třeba WOW. Co je oldschool pro ně, neni oldschool pro nás. Já bych uvítal něco ve stylu Baldurs Gate nebo Sacred, na RPG typu Stonekeep nebo eye of beholder tu už mame Grimrock :)
  • Ronox
    Cody aneb mistr ironie, kterou neznalý nepozná :D
  • No to je oldschool jak Brno *1*
  • mozna jim neco poslu oldschool rpg mam rad, treba naposled co jsem hral mass efect 3, assasins creed a skyrim hraju doted

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit