Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vypadá to krásně, oba předchozí Zaklínači byli super. Dvojka mi přišla o dost slabší, než jednička, ale pořád vynikající. Taže se neobávám, jestli autoři podělají nebo zvládnou to nebo ono, prostě jim věřím a na hru se těším. Jenom mi dělá starosti, co bude říkat Dan Vávra až uvidí, že v Zaklínači 3 jsou taky stromy vzhůru nohama... *3*
  • 100
  • Kdyby se raději oznamil nove ElderScroll a ne takova pikacovina
    • Za pravdu se bije . Dik za mínusy panicove
      • Magister_Peditum
        "Jsem skoro panic - není to lehký,
        nešel bych za nic do nějaký d3vky.
        Jedině ty jsi stvoření křehký -
        víla, kterou stvořil jsem si v hlavě
        abych o ní mohl mluvit před klukama
        Co s ní dělám - je udýchaná,
        je pořád se mnou -zamilovaná..."

Lucie - Panic
    • Obojí je píčovina na Ntou..jedině Call of duty..
      • pomocnej jarda nebo darbujan a pandrhola ? Neni to jedno ,kdyz je to jeden clovek *1*
        Clovicku co si ty svoje mindraky chodit lecit k nejakemu odbornikovi ?
        • Nevím jak jsi k tomu přišel,žádný mindráky nemám...
          • sance ,ze by sis je priznal je nulova . Takze kdyz mi reknes ,ze stejne tak hodnotnej argument jako tento tak ti stejne nebudu verit . Tve komentare jasne dokazujou opak clovicku .
            • A sakra zřejmě sem narazil na nějakýho netovýho psychologa,kterej dokáže určit diagnozu podle dvou,tří příspěvků v diskuzi..Jsi vážně třída :-D..bavím se :-D:-D
    • Netrúfam si hodnotiť takto radikálne žiadnu hru ako to robíš Ty, a patrím medzi hráčov, ktorý uprednostňujú RPG žáner. Elder nie je špatnou hrou, ale osobne považujem Zaklínača za lepšiu a prístupnejšiu hru. Zaklínač je hrou, ktorá oslový svojou hrateľnosťou a prepracovaným príbehom. Táto hra má dušu, atmosféra je skvelá, dotkne sa srdca skutočných hráčov a umožní im snívať. V neposlednom rade zdôrazním aj prístup štúdia CD Project Red, ktoré myslí na hráčov. CD RED držím palce a viem, že sa nesklamem.
      • Ono hodnotit řekněme Skyrim a Zaklínače 2 v tom je podle mě velkej rozdíl.
        Hold každýmu padne do oka něco jiného.
        Někomu sedne větší propracovanější příběh a hratelnost (Zaklínač) a někomu větší a rozsáhlejší možnosti které hra poskytuje (Skyrim).
    • Jestli si tu chtěl být za blbce tak se ti to povedlo *3*
      • ne jen si chtel uzit svejch patnact minut slavy *1*
  • Inak kto by chcel Zaklínač 2: vrahové králu, nech sa mi ozve na fista1@azet.sk. Mňa ten druhý diel nejako nezaujal, tak ho rád predám niekomu ďalšiemu. České titulky. V záruke. Cena dohodou.
    • Už neplatí. Už sa našiel záujemca
  • Tak smradi,jestli jste si už dohonili ty vaše šulínky na těma paskvilama,který tady velkolepě uctíváte jako banda nějakejch pomatenců,tak alou na kutě..
  • Víte, co by mě docela zajímalo? Jak sakra vymyslí u Zaklínače 3 úvod - když dvojka skončila tak otevřeně a mohli jste vlastně odejít z toho města s různými postavami ( s Iorvethem, s Triss, s Rochem, nebo klidně i bez nich) Ještě chápu to, že půjdou nahrát uložený pozice z dvojky, ale co ten, kdo je mít nebude? To na vás ihned po spuštění hry vybafne ještě nějaké menu s tím, ať si vyberete, jaký chcete úvod hry, podle toho, za koho a s kým jste to ve dvojce dohráli? *1*
  • A sakra zřejmě sem narazil na nějakýho netovýho psychologa,kterej dokáže určit diagnozu podle dvou,tří příspěvků v diskuzi..Jsi vážně třída :-D..bavím se :-D
    • Doufam , že skrachujou a nikdy takovej paskvil nevyjde na zemsky povrch.Bože dej
      • Běž si zahrát CoD a neotravuj tady.
      • Já zase doufám, že ti upadnou prsty, protože tvé příspěvky jsou mimo. Asi na tebe pošlu Cohena A Fenna...
        • Zavazadlo by bylo jistější. :D
        • Codringher... :-)
          • claymen
            to je právě multi-univerzní hláška :D to bude barbar Cohen a ponese s sebou Fenna na zádech :D
  • No beztak to zas po*erou s optimalizaci jak u dvojky...
    • průměrný ntb od HP za 20k zaklínače 2 rozpohyboval s medium detaily aniž by se výrazně zadýchal, takže víš co...
      • To by mě tada zajímalo na čem to hrál, že si těžuje na optimalizaci. *1* *1* To musela být nějaké velká šunka.
        • No v te dobe sem mel nejvykonejsi pocitac na trhu a stenjne se to sekalo na nejvyšší.
          • Veskoslav
            Lhář. Ulhané trolí hovado:)
            • nenapsal na hernim trhu ,takze treba ma na mysli kacelarske PC :D A chudak se podivuje proc mu ta integrofka nedava Zaklinace .
    • No jo oni se ale nové hry neoptimalizují pro PC z roku 2009.
  • aa
  • Paulcz
    Nějak mi nejde dohromady otevřenej svět a možnost hrát pouze za Geralta, se kterým všichni nedokáží ztotožnit. Svět Zaklínače je super, ale bez možnosti udělat si vlastní charakter to docela ztrácí na atraktivitě.
    • Tak já se tedy lépe ztotožním s geraltem(asi to bude tím, že jsem četl celou sérii knih, a ta je má 3. nejoblibenější) , než například s mojí vytvořenou postavou ve skyrimu. A to, že se tam nedá vytvořit postava, je jen dobře.
    • To už je vkus každýho :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit