-
moc pekne :) to si s chuti koupim a zahraju
-
Nááádhera, předobjednáno... TOhle je tutovka, Dragon Age 2 asi vynechám, jednička mě poměrně zklamala a těch 1099 kč jsem docela litoval, ale tady cítím, že to bude adekvátní zážitek, hlavně kvůli prostředí, které má tolik blízko naší domovině:)
-
-
DA1 bola skvelá hra, ale dvojku si nekúpim už len kvôli tomu že je bez prekladu a amatérsky preklad môže trvať aj rok.
Witcher 2 je jediná ONLY PC hra a tak je to pre mňa jasný kandidát na kúpu. Okrem iného dúfam že konečne po roku využijem moju HD5870 aj na kvalitné DX11 efekty. -
-
Grafika opravdu pekna a podle screenu co poslal Paul_cz to vypada na brutalni tesselaci pod DX11. Nejspis budu muset prejit z mych XP na Vindows 7 a to me moc netesi. Ale co nadlema, ze...
-
-
Samozrejme sem myslel Windows 7, preklep....
-
-
-
Jednotka čoho ťa sklamala? Dragon Age alebo Zaklínač?
-
-
Sorry, ale ta věta je naprosto srozumitelná.
-
-
-
At' už mám hotový ten PC *8* ,jo a killere13,docela mě rozesmál tvůj komentář,byl bych zvědavej,co ti ty dvě 5970tky napájí,chro chro,jsi ulhanej čuník *12* *12* *12*
-
-
elektřina *2*
-
-
Vyfocené hezky, ale podobně by se dalo fotit ve většině high-tech her. Co třeba ty vlasy? Nebo ta lana na žebříku na skupinovém fotě? A stejně si většiny těch detailů při normálním hraní málokdo všimne *1*
-
JJ, obrazky jsou sice pekne, ale pockame si na hru, ne? *3*
-
to HDR mi přijde dost přepálené, jinak je to ale velmi chutné. chrochty chrocht *12*
-
Grafika je kocka, ale z hratelnosti vime prd. Navic ten mecik pri bojich poletuje jak pirko, snad to pred vydanim poresili... *3*
-
Vypadá to luxusně,akorát se bojim abych to v pohode rozběhal na svém pc,první zaklínač se mi zdál poměrně hw náročný.Jinak sem zvědavej jak to bude se svobodou pohybu ve světě,jestli budou lokace zase poměrně ohraničené(jako v jedničce) a nebo volnější,co si pamatuju tak proklamovali že ve hře budou pouhé 4 nahrávací obrazovky,tak trochu doufám že by to mohlo být udělané ve stylu alá gothic 2...
-
-
No hovoria o tom, že všade kde človek v hre dovidí, tak tam môže ísť, aj na tie najvyššie hory, tak som zvedavý či to tak fakt je
-
-
caute jenom bych se chtel zeptat protoze mi prislo ze jsem nekde zaslech ze ma bejt dvojka i na konzole je to pravda?????? mam v tom trosku bordel... *1*
-
-
Uvažujou o tom, ale zatím to není na pořadu dne. Uvidí se po vydání PC verze.
-
-
sorry me to dechberouci neprijde btw Triss v prvnim dile mela oblicej mnohem neznejsi
-
-
http://www.thewitcher.cz/galerie/s_big/147.jpg tahle Triss je podle tebe něžnější než ta současná? Je to tvůj názor, ale to mi teda fakt nepřijde....
-
-
jiste ma mnohem jemnejsi oblicej
-
-
Má mnohem větší kozy....
-
-
-