Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Na druhou stranu, údajný obsah, jak jej popisují kolegové z MP1st, by ceně více než odpovídal"

tuto větu byste opravdu podepsali v redakci?
  • Na Origin nechcem ani zdarma :P Nebudem ich proste podporovať...
  • Pricuchli si k penezum :D a pak,.ze vyvojari MW xD jsou vedsi zdímaci :D
    CoD:Hele neptrap se sice nam komunita nadáva.ze porad vychazi predrezeny dlc,ale stejne to koupi zkus taky nejaky obsah vydat a uvidis.
    BF3:A urcite to nebude vadit ?
    CoD:Nebude
    BF:3 tak dobre zkusím to..po par mes.. Parada ono to vazne funguje :)
    • deridon
      jako jo beru, Activision a EA jsou vychcánci.. ale dával bych to za vinu konzumní společnosti, ne jim.. já prostě koupim jen to, co se mi líbí, na zbytek má člověk kašlat.. jediné věc, která mě štve je, jak už bylo řečeno, že to komunitu rozděluje... bohužel už je herní průmysl, čím dál větší byznys a vyrovnává se tomu filmovému..
  • no tak myslim si ze je to draha sranda - protoze stejne se vsechny mapy z dlcek hrat nebudou, takze pockam a v sale koupim jen ty nejoblibenejsi.. close quater nebude moje krevni skupina.. ale armored kill asi jo. :D
    • EA a sleva...? Na originu stojí B3 stále 50€, a BtK €14,99. Ta cena se od vydání ani nehla. A myslim, že většina novýho obsahu se bude šířit jen digitálně právě přes origin.

Já měl kliku, že na Vánoce v EA asi nikdo nebyl a tak dali B3 za polovic. Ale to bylo porvý a naposledy co jsme u nich viděl slevu.
      • Co plácáš...byla sleva na BF3 a později i na B2K. A nedávno mi přišel email,že dali do slevy asi 4hry.Ano slevy moc u EA nejsou časté, ale dají se spatřit :D občas
      • vezmu to na g2play ve sleve.. :D
  • No věřim že si to kucka z obhodního oddělení v EA spočítali dobře, ale pokud mi nedaj 40 map a 40 zbraní včetně rambo luku a flusačky z vrzatelky tak do toho nepudu. Jedině snad kdyby se mi po každym zásahu ozvala nějaká krutopřísná hláška HEADSHOOOOT nebo NUTURAL BORN KILLEEEEER nebo tak něco ehm... To vše samozřejměza měsíční pravidelnej poplatek.

Ještě mě napadá, že by se dalo platit za náboje, to by si pak člověk každej výstřel aspoň pořádně rozmyslel. Mělo by to i řádnej ekologickej dopad kdy by grafárna nemusela vykreslovat odlítající náboje, čímž by klesla spotřeba proudu. Takovej Premium Green Batlle(limited ammo)field.

Eat sh*t and die EA.... *16*
    • flusacka z verzatilky by byla OP, 1 shot 1 kill...... tanku samozrejme *15*, stala by jen 9,99 tojro.
  • praseek
    Původně jsem si říkal, jak si ty datáče k BF3 koupím. Pak o nich vyšlo info a já jsem si objednal Armu 2 s Operation Arrowhead a Reinforcements. Když už válčit, tak pořádně.
    • DayZ ? :)
      • praseek
        když už tak ČSLA
  • Mně teda mrzí, že se za tolik věcí platí, ale naštěstí to nijak moc neznevýhodňuje. Já si par dní po relasu koupil tu ruskou verzi za pár kaček a do dnes to rád hraju. Hraju jednu dvě mapy a nějaké balíčky mě moc nezajímají. Je to fajn hra a kdo se pořád rozmýšlý tak to doporučuji i bez jakýchkoliv balíčků. Stojí to za to.
  • miker17
    Nojo EA
  • Takhle to dopada, kdyz hra nema zadneho obsahove podobne konkurenta :(

Kazdou kravinu si nechaji zaplatit a bugy, ktere hra ma jiz od vydani nikdy neopravi.
  • deridon
    kucí a holky.. podělí se tu se mnou někdo s tim, jak se hra hraje po patchích v současné době na PC? zrovna včera jsem už dával do internetového košíku BF3 + B2K a furt si nejsem jistý jestli do toho jít či ne :) Betu jsem hrál a bavila mě velmi, ale pořád si nejsem jistý, jestli ta hra nepůjde či není v kopru.. přitom takový videa od shosho či dooma49 na youtube vypadají, že je ve hře sranda, ale co technická a herní nápln?
    • Mezi slepymi je jednooky kralem a to je presne pripad BF3. Moje ocekavani to nesplnilo, zrejme sem do toho vkladal prilis velke nadeje. Napr. me irituje umirani za rohem a potreba DICE neustale opravovat co nikdy nebylo rozbite. Hra se nemeni podle zadneho konceptu tvurcu ale podle toho ktera zajmova skupina hracu aktualne nejvic krici. Uz jsem s toho znechuceny. Fakticky mam v PC z poloviny jinou hru nez za kterou jsem zaplatil. Ono donekoncena neco ladit je zrejme snazsi nez opravovat zasadni chyby. A pred moznosti troubit klaksonem si na pr.el fakt nesednu. Pokud si koupil za nejakou zajimavou castku pak pohoda, s klesajici cenou je clovek ochoten odpustit mnohe.
    • deridon
      děkuju všem za názory.. už jsem to objednal :) hrát s kamárady to nemám, teda jen s jedním, ale časem by se určitě někdo našel.. pokud je to obtížnější a více realistické, tak v tom vidím plus, pokud to není prapodivně udělané :D BF pozitvní jsem, CoD mě doopravdy už moc nebaví (přiznávám se, že hraju na neofic serverech, ale jen tak na zahrání je to fajn, to se musí nechat), ale hledám právě něco víc komplexního, s vozidly a velkýmy mapamy což splnuje BF.. betu jsem hrál a mašina jela celkem v pohodě (40-60fps, podle mapy samozřejmě na high), takže jsem za to rád.. jinak co se týče bugu, tak co jsem viděl videa, tak je to spíš srandovní a pobaví to než, že to člověka vyslověně nasírá a kazí hru, takže pro tyhle nevinné bugy jsem klidně pro.. ještě jednou děkuju za názory :)

jinak bych ještě dodal k tomu Premium, B2K jsem objednal k tomu, jelikož ty mapy vypadají doopravdy dobře, zbytek se zatim uvidí jaký bude, Close mě moc neláká (zaměřené na hráče CoD), spíše Armored a ten zbytek se uvidí :)
      • čau, přidej si mě - tag djcechi. když budeš potřebovat, poradím.
    • Pokud jsi BF pozitivní a máš slušnou mašinu tak do toho jdi. Jsou tu sice i mapy, které s předchozíma BéeFkama nemají moc společného(Metro, Bazar-převážně pěchotní boj), ale na drouhou stranu jsou tu klasické mapy jak z BtK, tak třeba Firestorm, Kanály, nebo Caspien na kterých si dosyta užiješ i vozidel. Já jsem koupil už někdy v Listopadu(nahráno přes 220 hodin) a rozhodně nelituju. Kdo tvrdí že v současnosti to díky patchi není hratelné je lhář. Jelikož sám nebudeš mít s čím porovnávat, tak si velmi rychle zvykneš. Jen si dávej pozor na těžkou hlaveň a MASS. Po technické stránce není snad co vytknout, ale to je spíš každému na jeho názoru, ale zádné smrtelné bugy nejsou, kromě toho MASSa teda.
    • prvnich pul roku do 29.3.2012, nez vysel velkej patch, byla hra zabava. uz neni. Je t daleko vetsi nuda. technika vydrzi prd, vsechny zbrane jsou si ted vice podobne.
      • Hej kámo co to meleš, technika sice nevydrží tolik co před patchem, ale není to nic zásadního. Je to jen opatření vůči raktivní zbroji + opravář, kdy tahle dvojka těžce rulovala. Mě přijde na tank 2x Javelin, nebo asi 6x rpg celkem ucházející.
    • Tak sranda určitě ve hře je ale samozřejmě když hraješ hlavně s kamarády.
      Jinak po patchích je hra podle mě trochu obtížnější.Dost se změnila střelba z většiny zbraní (není to jen o tom stát a držet tlačítko myši to nic netrefíš na delší vzdálenost). Podle mě je to o něco realističtější než to bylo.A myslím,že za pakatel který už Battlefield stojí je to opravdu dobrá koupě a zábava na stovku hodin a více.

Teď k tomu premiovému balíčku.Podle mě je to slušná cena.Když si vezmete že každé DLC bude stát cca 300-400kč a budou 3-4, tak cena je podle mě dobrá.S tím,že určitě ti kteří mají ten Premium pack,tak budou mít nejspíše více známek nebo takových to kravinek.Já osobně pokud to vydají, tak do toho půjdu.DICE se předvedlo a BF3 mě prostě baví :-) takže proč je nepodpořit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit