Přejít na výpis diskuzí
Nové spekulace operují s cenou a obsahem Battlefield Premium
28.5.2012 | Petr Poláček
78 příspěvků
-
co za znacku ? oc verze ? napis presne typ
-
nebo to melo bejt snad "tyrrel genetic replicants"
-
koncem pristiho roku... tusim..
-
a na svojom pc hras aj trebars hmm na maxe crysis, witcher , metro ? Mne to asi 4 razy doteraz spravilo neviem cim to je ale uz mi to nerobi mozno koli patchom novym alebo daco s grafikou som mal. A tebe mozno nestiha chladit po dlhsiom hrani trebars, mas kvalitni chladic ? pozri si teploty atd
-
Presne ako vravis. Ty vlastne nemas na vyber a oni to vedia . Ty si proste kupis hru a uz nemozes ovplyvnit co v nej je a takto ta odrbu. A je proste drzost pytat peniaze za nepodstatne veci ktorych naklady su skoro nulove to je len nenazranost doteraz take hry nevychadzali.
-
Víte už, kdy se EA přejmenujou na Wayland Yutani?
-
DayZ ? :)
-
flusacka z verzatilky by byla OP, 1 shot 1 kill...... tanku samozrejme *15*, stala by jen 9,99 tojro.
-
Je to zdieranie... v BF BC2 si mal všetky nové mapy zadara. Platilo sa len za Vietnam, ktorý fakt menil zážitok z gameplayu. Osobne nevidím dôvod hrať BF3. Mám prístup na kamarátov účet, hral som to môžno 2 dni a odvtedy som to nepustil pretože ma to nezaujalo natoľko aby som odišiel zo starého a kvalitného BC2 *7*
-
Mezi slepymi je jednooky kralem a to je presne pripad BF3. Moje ocekavani to nesplnilo, zrejme sem do toho vkladal prilis velke nadeje. Napr. me irituje umirani za rohem a potreba DICE neustale opravovat co nikdy nebylo rozbite. Hra se nemeni podle zadneho konceptu tvurcu ale podle toho ktera zajmova skupina hracu aktualne nejvic krici. Uz jsem s toho znechuceny. Fakticky mam v PC z poloviny jinou hru nez za kterou jsem zaplatil. Ono donekoncena neco ladit je zrejme snazsi nez opravovat zasadni chyby. A pred moznosti troubit klaksonem si na pr.el fakt nesednu. Pokud si koupil za nejakou zajimavou castku pak pohoda, s klesajici cenou je clovek ochoten odpustit mnohe.
-
boze ludia uz sa uvedomte drahy kupujuci. Jak moze preboha niekto kupovat tie dlccka. Ja si mam priplatit ze nejake nove mapy zbrane a 1 dmntni mod ktory zmeni ´´zasadne´´ hru ze namiesto vlajky budem zbierat nejake hviezdicky mam platit ja neviem 20 eur co som dmnt ? Ved kdejaky moder s pristupnim editorom to spravi sam za nejaky cas. To by malo byt zdarma je to zdieranie , za nejaku zbran ? ci mario a to ako co ich stoji vytvorit 10 modelov zbrani. To by malo automaticky byt v cene hry. Mafia 2 to je vykladna skrina demencie. Hra za 50 eur a herna doba smiesna, a vyrobcom staci rozkuskovat hru na 4 casti za tu kratku blbu zaplatite 50 eur a tie dalsie casti co su v case vydania hry vytvorene si priplatite to je chore.
-
Co plácáš...byla sleva na BF3 a později i na B2K. A nedávno mi přišel email,že dali do slevy asi 4hry.Ano slevy moc u EA nejsou časté, ale dají se spatřit :D občas
-
tento přístup je velké zklamání a po D3 další rána.
koupil jsem první DLC a nepřineslo mi to skoro nic, další mapy kupovat nehodlám. Ani Cod-DLC Close quarters.
P.S. stejně z toho moc netrhnou, protože Origin je pro platby provázán se spol. Digital River, která je absolutně neschopná a spoustě lidí neprojdou platby. Evidentně to však nikdo neřeší. -
čau, přidej si mě - tag djcechi. když budeš potřebovat, poradím.
-
"Na druhou stranu, údajný obsah, jak jej popisují kolegové z MP1st, by ceně více než odpovídal"
tuto větu byste opravdu podepsali v redakci? -
Na Origin nechcem ani zdarma :P Nebudem ich proste podporovať...
-
vezmu to na g2play ve sleve.. :D
-
jako jo beru, Activision a EA jsou vychcánci.. ale dával bych to za vinu konzumní společnosti, ne jim.. já prostě koupim jen to, co se mi líbí, na zbytek má člověk kašlat.. jediné věc, která mě štve je, jak už bylo řečeno, že to komunitu rozděluje... bohužel už je herní průmysl, čím dál větší byznys a vyrovnává se tomu filmovému..
-
co ovladače, knihovny, physx? vše aktuální? takhle těžko říct, když máš tuto dobrou grafiku.. možná chyba v systému? co ostatní komponenty? nepřehřívá se grafika?
-
Pricuchli si k penezum :D a pak,.ze vyvojari MW xD jsou vedsi zdímaci :D
CoD:Hele neptrap se sice nam komunita nadáva.ze porad vychazi predrezeny dlc,ale stejne to koupi zkus taky nejaky obsah vydat a uvidis.
BF3:A urcite to nebude vadit ?
CoD:Nebude
BF:3 tak dobre zkusím to..po par mes.. Parada ono to vazne funguje :)