Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm, dva kily s minometem, to bude těch kemperů s minometem ještě víc, než teď, už se nemůžu dočkat..
    • já si na nich smlsávám nožem.Oni jsou zalezlí na odlehlých místech,sledují si svou mapu a sesílají. K takovýmu cápkovi stačí i přiběhnout,žádné krčení nic.Šup a týpek už má kameru jak ho dáváte nožem vás hra odmění dog tagem
    • to ma s minometem pobihat a strilet od pasu ? :) ... ja teda v BF3 minomet nikdy nepouzil, ale prijde mi naprosto regulerni pouzivat ho zpusobem, ze najdes misto kde na tebe nikdo nemuze a odkud mas co nejlepsi pokryti a sypes to tam kde ti to pozorovatel (at uz s MAVem, nebo pres optiku) z vyvyseneho mista oznacuje .... v tomto pripade ani pozorovatel, ani minometcik nejsou kamperi .. protoze se aktivne podileji na postupu teamu ..
      • Je vidět, žes to ještě nehrál. Ono totiž když se pět týpků zakempí někde v rožku a začnou zasypávat celou mapu nekonečnou řadou minometnejch granátů, nedá se ta hra pak dost dobře hrát.. Protože těm minometčíkům se na mapě zobrazujou všichni nepřátelé, který kdokoliv z týmu naspotuje, takže jakmile se objeví na mapce šipečka, hnedka tam letí pár granátů. Takže takový věci jako zabírání vlajek v otevřenym prostoru neni možný. Zabít ty minometčíky taky dost dobře nejde, protože jsou zakempený na svym spawnu, kde se kolem nich pořád rodí spoluhráči, co je ochrání a tak v podstatě jedinej způsob, jak je zabít, je vlastnim minometem.. Jenomže i v tom oni mají náskok, protože než si člověk vybalí ten svůj minomet a najde si na mapě ty minomety jejich, je už dávno sám zasypanej sprškou šrapnelů..

Když s tim minometem hraje jeden, dva lidi, dá se to snést, ale když jich tam bude třeba deset, tak je to nehratelný..
        • Co vim tak minomety jsou problem jen u rush modu, kde jsou miniaturni mapy.
          V conquestu je to v klidu a zridka narazim na server, kde by minometaku bylo vic jak 1 - 2.
          Ale jak rikam, Rush moc nehraju, prijde mi hodne konzolovy.
        • hraju to od prvniho dne plus betu ... sice zatim jenom rank 22 ... minometciku jsem zabil docela dost, minomet me zabil tak 2-3x .. chce se to jen hybat, MAV+sniper nebo vrtulnik a je po minometu .. mozna bych omezil pocet minometu na team ..
          • no bf sem jeste nehral cekam na novej PC ale jak koukam na ty spory kolem minometu tak nedokazu nez souhlasit s ianem , kdyz to tam lita tak hybat hybat a hybat :) , kazdopadne jsem zvedavej az si to vyzkousim na vlastni kuzi ale ono to treba uz bude jinak nez zacnu hrat :)
          • Já hrál s minometem jednou a udělal jsem 8 killů a k tomu jeden zničenej tank, než mě sundal jinej minometčík.. Jak říkam, když hraje jeden dva, je to v pohodě, ale když s nim pak bude hrát každej, protože si bude chtít plnit úkoly, bude to na nic..
            • tak to uz mi vice lezou na nervy prestrelky s rpg .. kdy si tanky vesele projizdeji kolem ale 10 tupcu na sebe z 10 metru pali rpgeckami .. je to mnohem castejsi a otravnejsi jev nez klani minometciku (ktere jsem osobne ani nezazil) ... ale je to v ramci platnych pravidel a ma to jednoduche reseni ..
          • oprava: koukam, ze rank 25 ..
    • to je dobře že bude vic kemperu :) aspon bude víc šancí na řezání zezadu :D
      • jak to vůbec funguje ten minomet? to ten člověk na sebe nevidí když do střílí? ještě to totiž nemám odemknutý ... hrozně mě teď chytla F2000 za útočníka
        • pres 80% obrazovky se ti otevre velka mapa, kde jenom posunujes kursorem, podle toho kam to chces hodit. Kolem sebe vidis docela prd

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit